Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@nonacek ja vím sice to byla jen vetrinka ale uz jsem musela curat 😀 😀
@nonacek ještě počkej nonacku 😀 testuj pozdejs 🙂
@veveruska8 jo později bych mela je to 8 dni po ovu,ale sem asi uchilna na testy .... 😆
jak je mám doma nevydržím 😲
a když je doma nemam , tak pro ne pospícham....😨
@veveruska8 proto si bt nemerim😆
@happylenulka v neco takoveho, jako se to stalo Tobe, tady doufame... drzim palecky, at si tehotenstvi krasne uzivas a vse je v poradku!
@nonacek 😀 😀 😀 😀 ja jsem taky byla uchylnaa 😀 z nudy jsem pocurala všechny ovulacni testy 😀 když tady ctu ze se nejdříve ukazuji az tak 12-14 den dpo tak pockam 🙂 Ja chci sanky!!! 😀
@happylenulka Tak to je krasny 🙂
@nonacek to jako, nony, testujes uz 8 dni po ovu? Ty jsi blazen... 🙂
veverus taky bych doufala v dalnici 🙂
@veveruska8 ze kdo si pocka, ten se docka 🙂
ale holky jasne je, ze musime prijmout vse, ze. at dobre nebo spatne.
@veveruska8 😀 😀 😀
nevydržím čekat jsem testoholik 😀
@veveruska8 pardon, tak ne dalnici, ale sanky!! 🙂 🙂 🙂
taky chci sanky 🙂 svezeme se 🙂
@veveruska8 to delaaam také schovávám si testy 😀
před pritelem
@veveruska8
@verusky díky holky, nechci úplně jásat po svých zkušenostech, ale tady se můžu "pochlubit" bez toho že by mě tu někdo poznal. 😉
@verusky jj pro mě to byl dobrý šok, od půlky minulého týdne mě bolelo břicho jako před MS, v pátek ani náznak ducha a dneska najednou taková čárka. teď už jen doufat,že to bude vše o.k., už za sebou jedno nejspíše biochemické těhu mám. tehdy ale čárka nebyla ani zdaleka tak jasná jako tady.
jo a takový asi pitomý dotaz, jak vyfotit test aby nebyl totál rozmazaný? z větší dálky?
@nonacek jani 🙂 🙂 🙂 taky jsem cetla v dr. maxovi, ze citlivost je velka i na 7 den po ovu. ale prijde mi, ze je to na zdimani penez od maminek, ktere jsou testoholicky 🙂. aby si pekne tyden delaly testy, nez se jim opravdu objevi carka.
ale popravde jsi verna teto diskuzi, protoze my s veverus tu rozebirame, ze jsme uz po vynechane ms a pritom tema je PRED vynechanim ms.
@veveruska8 😲😨 podle mne není pozityvni😲😱
@nonacek no to ja vím, ze není ale jen to podstatny jen ze jsem testovala ovulačním testem 4 dny a 3 dny tam byl jen dousek a tenhle je nejsilnejsi..v den před MS skoda ze nemam jiné...testovala bych...třeba by se zase blizila ovulůka hiiiiii 😀
@veveruska8 peknou praci 🙂 ja taky az vecer a spis az zitra. ja mam jen dopoledne, odpoledne ma pc nas pubertalni synecek, obzvlaste v utery, to tu ma kamarada.
@veveruska8 Já tu budu také večer pa pa
@veveruska8 ty jsi taky Dobrý testoholik 😀 😉

@veveruska8 poslušně hlasim svůj příchod😉