Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@veveruska8 neboj....to bude dobrý....z čeho by se ti tam jen tak udelal zánět??
@tarra27 ahojky,dekuji za ulkidnení, ms stále nikde... tak uz mam cerne chmury... 🙂
@veveruska8 prosím tě nestras ty jsi kadeřnice vid? tam se proberou ruzne drby...řeči.... bud v klidu a neurčuj si sama diagnozi
@veveruska8 neměj 🙂 to bude dobrý....uvidíš.... 😉 zánět dělohy nedostaneš jen tak.... 😉
@veveruska8 a nestresuj se to ti jen ublíží...
kdyže jsi říkala že Budez testovat a kolik jsi po ovu?
@verusky skonci to az budememe mit všichni to po cem toužíme 🙂
@veveruska8 Jen jsem nakoukla .-) Zánět dělohy nedostaneš jen tak. Já měla zánět dělohy po revizi - jak svalu, tak sliznice. Docela dost bolí břicho, máš horečku....krvácíš, že to nejde přestat a tak dále - každá žena to má trochu jinak, za měsíc jsem měla znova zánět dělohy, už ne tak velký, ale probíhalo to dost podobně - bylo to nejspíš způsobeno revizí II. Jen tak bych řekla, že se zánět dělohy neobjeví.
@nonacek 😀 😀 😀 jj uhodla jsi spravne 🙂 ja vím....když poslední dobou slysim same nedobre věci..jen tu na konikovi mam vždy takovou jiskru a mam tu hlavne vas 😉
@veveruska8 testovat budu az v patek. 🙂
@veveruska8 tak budeme toužit po něčem jinem zase 😀
tak do patku bud v klidu na stres je času vzdy dost😉
@veveruska8 fakt sem to typla jo,ze si kadernice☺ a jsi fakt kadernice jo?😨
asi mam šestej smysl😉 jestli ano😉
@veveruska8 neboj to dáme 😉 sme přeci ženský 😉 a ty se nevzdavaji😉
@hedusa ahojky...dekuji 🙂 ja vím... jen toho bylo docela dost tak se trosku bojim.. 8.10 byla revize zamlkle tehotenství. S manželem jsme porusili sestinedelíí 😉 moje vina byla jsem na neho jako droga. 8.11 prisla první MS...byla jsem u lekare na kontrole vse ok...ale mela jsem mensí zanet ale rikal vse ok.... a ted MS nikde a jen se bojim když to nebude tehotenství tak co vlastne? 😀 Chudaku muselo to byt hrozneee....
@nonacek ja vím nonacku...jen nevim co to se mnou dneska je. jj kadernice hiiiii a tu praci miluju. Jen mam ted odpoledni a je to zahul...pak ještě tady doma poklidit...cekat na manzu a spat hiii... ja vím ze se nevzdáme. Jsi zlatííícko 🙂
@veveruska8 My šestinedělí dodržovali a k čemu to bylo? Zánět se dostavil, o tom to nebylo. To bylo o tom, že revizi mi dělali v 17tt a mimi umřelo v 13tt, akorát se na to přišlo až déle. Takže z důvodu toho, že tam bylo dlouho jsem měla takový obr.zánět. A jelikož tam "něco zůstalo" tak jsem musela znova na revizi - už s kamerou a přeci jen se zánět dostavil - ale menší.
Ms může přijít klasicky a nebo až déle, než se hormony srovnají. Nebo jsi těhu .-) Spousta holek bylo pak "pohnojeno" a podařilo se pak brzo.
Teď čekám, zda ms příjde a nebo ne .-)) Proto jsem koukla na tuhle diskuzi, zda se mám testovat dřív a nebo ne!
@veveruska8 ahojky. Koukám, že stále čekáš až dorazí. Tak budu držet palce ať to výjde alespoň tobě. 🙂
@veveruska8 ja taky budu testovat....ms m přijít v uterý, ale začnu asi o víkendu nebo už v pátek 🙂) ale manžel to bude mít když tak překvápko pod stromek 😉
@veveruska8
@tarra27
tak ženy odpadám,dnes jsem pekla jsem cukroví.... a sem mrtva.... záleží do pelechu.
Dobrou , musím spinká protože ,ráno vstává Můj školáček Váš nonacek./Dělám doprovod / 💋💋💋
@nonacek @veveruska8 holky máte můj obdiv. 🙂 Já se na to už vykašlala. 🙂 leze to akorát do peněz. 🙂 držím vám palce, ať jste šťastné a spokojené. 😉

@verusky neskoci😉😉😉😉😉😉