Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@hedusaaha..ty blaho....tak tfuj tfuj...moje první porevizni MS probehla v poradku 🙂 presny cyklus 29 dni jak před tím 😉 tak ti budu drzet palecky aby to bylo to tehu🙂 to je stejne hrozny ze delaji revizi a pekne to odflaknou ach jo
@makula18 ahoojik tebe jsem tu uz dlouho nevidela 🙂 jj stále cekam uz ma mrcha spozdení 4 dny coz zase není tak dlouho... 😀
@tarra27 to by byl krasny darek k vanocum 🙂 tfuj tfuj tfuj !!! 😎
@nonacek Dobjouuu 😉 juu cukroví hmmm 😀 krasne sny preji 😉
@veveruska8 nebyla. Nebyl čas. V práci mi zase dávájí zabrat. 🙂 tak to doufám, že se ti konečně zadaří. 😉
@nonacek Jsi hodna krasne se vyhajej 🙂 a zadny bordel 😀 ja na manzu cekam prijede az v pul dvanacte 😒 to uz budu mirne tuha hiiiiiii hiiiiii pa paaaaa 😉 sladke sny
@makula18 hodne práce? achich jo...jsem taky utahana ze to není mozny. a to musim ještě zítra pect cukroví....pro manzu. Ja radeji masooooo. Je dekuji jsi hodna..snad ja doufam..... prala bych to kazde z nas!!! 🙂
@veveruska8 já už na to netlačím. 🙂 v práci mi těď zvedli plat a s tím přišlo i více poviností. Tak teď dám asi trochu přednost financím, abych si našetřila trochu peněz. 🙂 miminko bych radši, ale když to nejde, tak se zaměřím na něco jiného. 🙂
@makula18 to bude i ten sparvny naboj. 🙂 Clovek si trosku procisti hlavicku . Ono je to nekdy za potrebi 🙂 JJ taky si rikam, ze trocha penez neuskodi nasetrit 🙂
@veveruska8 právě. 🙂 časem dám vědět, jak to dopadlo. 😉 teď už mažu spát, tak se měj a držím palce. 🙂
@makula18 urcite dej o sobe vedet 🙂 dobrou noc 😉
@veveruska8 hele, veverus, to jsme na tom teda stejne, po tehotentsvi prvni mesicky a obe mame zpozdeni a obe nevime, jestli hormony nebo tehu. ja vcera byla nervni na decka (jeste jak jsem oslabena tema pruduskama) a muj pak v posteli rekl, ze jsem proste nervozni a ja na to, ze treba dostanu mesicky (nevi o negativnim testu) a on na to, ze nedostanu 🙂 tak to potesilo. pred rokem jsem se k nemu stehovala a vecer necekane volal, ze dojede pro veci a rano odjede a ja na to, ze mi prisly mesicky. a az se mesicky po trech dnech nerozjely a zjistila jsem, ze jsem tehotna, rekl- no me to bylo hned divne, kdyz jsi mi do toho telefonu rekla, ze mas mesicky. uplne jsem zakroutil hlavou. a ted po mnou odhadnutych plodnych dnech rekl, ze z toho nic nebude, az pristi mesic, ale dalsim casem asi zmenil pocity (je takovy intuitivni)... no jsem zvedava. dnes i vcera trosku zluty hlen (malinko mivam, ocistky), rikala jsem si asi mesicky. tak mozna ze jo, ale mozna ne. za par dni mame jasno 🙂
@veveruska8 jeste me napada, ze je taky mozne, ze jasno mit nebudeme, ze test nic a mesicky taky nic. tak zalozime novou diskuzi - cekani na tehotenstvi bez mesicu nebo strefovani se do plodnych dni naslepo a nebo tak nejak 🙂 🙂
@verusky Ahojky ty vis ze mas hele pravdu?! Presne to co ti říká manzel...to me muj v nedeli tak. Říká mi no a pristi rok uz budeme ve trech. A ja na nej jen valila oci 😀 Třeba mají pravdu třeba to na nas poznaji 😀 a ten zluty hlen to je dobře nebo spatne? ja ted poslední dobou mam pocit ze jsem to dostala a rychle běžela na zachod a nic...nekdy i mokro.nevim co to je. 😀 stále nicccc...Jee to jsem se zasmal...asi založíme novou skupinu 😀 😀 😀
@nonacek testovala jsi nonacku?
@nonacek Ty jsi dobra 🙂 ja to tak nezeru, ale zas to zeru jinak 🙂 jak se citim? vcera nasrana, protoze je toho na me moc a do toho ty blbe prudusky... povolala jsem si mamku na dva dny na pomoc, ale rano ji zrusila, protoze mladsi sla pozde do skoly a jeste delala "pupinky". nezaslouzi si milovanou babicku... ale nakonec volala znama, ze potrebuje ke me na stary byt a tak aby se tam s mamkou napotkala, povolala jsem babicku zpatky, at tedy ty tri hodiny vlakem za mnou jede... takze porad neco resim... no opravdu o nudu tu nouze neni..... ance vcera hrala na klavirni prehravce, pritel tchyne ji vezl a natocil a nastesti to nebylo spatne, ale den predtim jsem se tak u hrani vztekla... (jsem profesional, takze vim, co s tim a samozrejme to moc zeru). pocity...kdyz tu veverus psala o tech prsach, tak ja kdyz kojim, picha me v tom druhem, ale co ja vim, cim to je, ze... mala blije jak o zivot, tak si rikam, jestli to mlicko tehotenstvim neni jine (ale blila i predtim 🙂). no klasika... bricho naresim, to jsem psala vcera...
nejradsi bych ty starsi holky poslala na mars, v podstate i ty nevlastni kluky, protoze jsou spatnym prikladem holkam (to mi dnes mama rekla do telefonu, ze kdyz holky vidi, ze kluci nic nemusi- nastroje, jednicky ve skole- ze se jim pak taky nechce). no ja se tu nenudim a do toho tchyne par domu (sikovna, ale kdyz prijde a ja mam rozdelanou skolu, nehodi se to, pak zapomenu na kamna, ze mi v nich vyhasina, ze holky dostaly nejaky ukol a ja uz nezkontrolovala, zda ho splnily... ach jo. a do toho ko z tech prudusek. v noci jsem se u kojeni chtela udusit, to pak s malou pres rameno varim caj, odkaslavam, smrkam, ach jo, ach jo, proste ted je to nejake narocne. a navic se mi nic nechce... no vzdyt to telo rika - vykasli se na vsechno.......................
tak tak se citim 🙂
a miminko bych tak brala 😵 😵 😵
@veveruska8 veverus, testnu, jak koupim test, ten asi koupim v patek. takze sobota rano testovaci. kdyz by byl negativni, budu se testovat co dva nebo tri tydny. dokud me to bude bavit 🙂 na gyndu mam jit koncem ledna na odbery po roce, tak ji muzu rict, ze se nedari, ale to by na me hledela jak z jara takhle brzy po porodu. porodnici to pry nemaji radi, protoze zenske telo se srovnava rok do normalu (cevni obeh, vapnik a tak). takze ja kdyz se nezadari, budu vedet, ze neni ten spravny cas... bude me to mrzet, ale nezbylo by nez to prijmout a verit, ze se zadari.
@verusky V porodnici to nemaji radi jo? ale na jiné lidi ohledy berou?!!! juuu místo toho aby byli radi, ze se deti rodi a ze hlavne rodice je cheji tak je uplne všechno jinak. Ja vim ze to telo je rozhazene ale sama matka pozna kdy je vse ok 🙂 Ja vím, mme by to také mrzelo,ale je tu sance ze muezeme zacit znova 😀 jen kdyby teda uz prisla ta ms....tahleta nejistota me zabijíí 🙂 ty se hlavne musíš dostat te virozi. Ale s dětmi to nejde je mi jasne 😀
@veveruska8 dneska ne nestihla jsem......... tak zítra budu 😀
@veveruska8 jako porodnici, doktori to nemaji radi. ne v porodnici, tam asi resi, aby se narodilo v poradku, aby matka nehystercila a tak 🙂
jo, jo, s virozou pomuze mama.
silene to cekani, vid. jo a jinak taky to obcas mam pocit, jako by prisly mesicky, hned letim na zachod, nebo si tam sahnu. uplne stejne... a takova mala radost, ze nic. ze? 🙂
jsme prdle, maminy jedny! 🙂
@verusky bud v klidu, já testuju každý měsíc...kdyby náhodou... 😉 ale definitivně ano jsme neřekli....já nemám ráda takové to - mám pldné dny, tak musí být sex, neb by se mohlo zadařit.....mě to přijde takové asexuální 🙂) nebo to minimálně snižuje chut na sex u mě z důvodu orgasmu, ale mění se mi to v hlavě na kontrolku miminko.....první dceru jsme chtěli, ale neplánovali jsme že ten mesíc to vyjde...nebraa jsem antikoncepci dlouho...a nesnažili jsme se, ale nekdy jsme neřešili, že bych otěhotnět mohla....a druhou jsme chtěli plánovaně co nejdřív, ale taky to nebylo - plodné dny, honem sex...já navíc kojila.....takže jsem si přála mít dve čárky na testu, ale neřešila jsem kdy mé vajíčko cestuje 😉
a navíc, mě nevzrušuje věta o plodných dnech a detech, dá mi to spíš brzdu ve smyslu, že myslím víc na dítě než na sex :D :D a i proto pochybuji, že manželovi řeknu - plodné dny a jeho to nažhaví... 😀 😀 😀 😀 😀
takže my to neřešíme....ale já se sem tam testuju....abych vedela....třeba muj první test když jsem poprve otehotnela bylo proto, že jsme měli výročí a mě napadlo, že mužu být těhotná, neb jsme byli na dvou výletech po sobě - týden v čr na horách a týden v portugalsku, zvětšily se mi prsa, zkoušela jsem si v obchodě podprsenku a moje klasická velikost byla najednou menší...seděla mi jinak...a už jsem si připadala strašně blbě před prodavačkou, když jsme ji anglicky řekla velikost a pak 3x poprosila o jinou (změnu jsem zkoušela i v obvodu) ....a pak jsme se vrátili domu, me nic nenapadlo.na vše jsem zapoměla, jen jsem si říkala, že jsem asi přibrala, když mám plnější prsa.....ale v noci mě probudil šílený hlad, asi ve 2h ráno...a to u mě dřív nikdy nebylo, abych se probudila hladem....tak mě napadlo, že si udelám test a vykoukly na mě dve čárky.... 😉 a bylo jasno 🙂 a testovala jsem i proto, že jsme měli výročí a manžel - tehdy přítel svátek, tak abych mohla pít.....ne moc, ale abych si v klidu dala alkohol.....

@veveruska8 to je jasný naše se můžeš z polehnout.. tak si relaxační koupel .... a z manželem si udělejte romantický večer.... Ať se od reaguješ... tak kočičko jdu dělat háji a ne sama konečně už 😉😉😉 dobrou💚💟💙💗❤💖💜💛