icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nonacek
12. pro 2014

@pankafe Já 10 den po ovu Mali náznak čárky 11den po ovu viditelna😉😉😉
držím palce✌✌✌✌✌

nonacek
12. pro 2014

@nora88 taky držím palCe ✌✌✌✌
ať nám to dopadne😇

verusky
12. pro 2014

@veveruska8
@nonacek tak devcata hlasim, ze dnes v poledne test negativni, zitra rano potvrdim a supky dupky na antibiotika na zanet prudusek ☹
co nadelame 🙂
nony gratulace! velika!!!

nonacek
12. pro 2014

@verusky Děkuji zatím je vse ok. koukám,ale že ty jsi poradny marod,to je hrozny vid?

pankafe
12. pro 2014

@nora88 jooo to zas jooo 😀 ovu testy jsem zkousela ted druhy cyklus, zkousim sledovat hlen a cipek 🙂))

nonacek
13. pro 2014

@verusky Cauky tak co testovala jsi??? 💛💟💚💝💙💘💋💖💗💚💛💜

pankafe
13. pro 2014

@nonacek Já jsem testovala teď navečer a snehobilo, jsem 9 DPO. Co ty?

verusky
13. pro 2014

@nonacek rano potvrzen negativni test, tak bastim ta antibiotika, dnes 40DC, mesicky nikde, takze hormonalni nerovnovaha po porodu. budu zkouset az po nemoci 🙂 drzim palecky!!! at tehotenstvi vychazi!!!

zuuuzaaa
13. pro 2014

@pankafe 9DPO je moc brzy

pankafe
13. pro 2014

@zuuuzaaa Vím, ale jsem netrpelivec 😀

pankafe
13. pro 2014

@nonacek Tak jsem začala špinit ☹ Zatim to bylo jen maličko svetlounce růžové. Ale MS u mě vždy začíná 1-2dennim spinenim. I mě začalo bolet břicho jako na MS. I když mohlo by jít teprve o zahnizdovani, ale moc si nedělám naděje ☹((

veveruska8
13. pro 2014

@nonacek kocko moc gratuluji 🙂 ted nebyl cas abych pisla....mela jsem frmol 😀 v praci. a ted manzel otevrel lahvinku KAGORA a popíjime a jeste ke vsemu hraje GTA 😀 tak jsem na chvilku tu 🙂

veveruska8
13. pro 2014

@verusky Ahojky chudaku....doufam, ze ti antibiotika pomuzou. Prudusky nejsou zadna legrace!!! At jsi brzy fit 😎 Oni dorazi neboj..az se ale uzdravís. Mluvila jsem ted s jednou znamou co studuje medicinu a rekla mi, ze pokud je telo oslabene tak pry nemusi menstruovat... takze pokdu jsi nemocna..tak zacnes az budes fit 😉 ja fakt ze ja byla taky nemocna....tak asi na tom neco pravdy bude. Muzu teda rict ,ze mrska je pekna mrska 😀 To co mam ted jsem v zivote nemela....jak prase na porazcce 😀 😀 😀

pankafe
14. pro 2014

Holky tak dnes jsem 26DC, 10 DPO. Test snehobily a drobne zaspineni bylo jen vcera vecer a od te doby zase nic. Tak uvidime 🙂 Co vy?

nora88
15. pro 2014

Ahoj holky @pankafe @nonacek tak jak jste na tom? Ja jsem našla nějakého dušíka, ale nevim. Co myslite??

nora88
15. pro 2014

@pankafe tak ještě chvíli počkej a uvidíš. Udělej test později. Já mam takového ducha 12DPO.

pankafe
15. pro 2014

@nora88 A dřív než 12 DPO jsi netestovala? Já dnes 27 DC, 11 DPO a test bily, MS zatim nikde.

nora88
15. pro 2014

@pankafe v sobotu ale to bylo takove jine až ted to vykouklo teda trochu no 😒

zuuuzaaa
15. pro 2014

@nora88 já dnes objevila taky takového dušíka, tak zkusím testnout za 2dny pokud do té doby nedojede MS

nora88
15. pro 2014

@zuuuzaaa jo tak to je super 😀 Ja nevim zda mam dal brat utrogestan mela jsem ho jen na deset dni po ovulaci a vlastne ted ho tri dny nemam tak zda mam jist a nebo ne ☹

pankafe
15. pro 2014

@nora88 Ten tvůj dusík je pěkná čárka 🙂 Kezbych našla taky takovýho.

nora88
15. pro 2014

@pankafe Neboj taky najdeš a dočkáš se. Ja zatim z toho nejásam snad bude vše ok. Na gyndě mě odbyli teda sestra sice jsem objednana ke konci týdne jdu tam ještě pro nějaké výsledky, ale řekla mi že zas až tak velké zpozdění nemám.

pankafe
15. pro 2014

@nora88 To bude určitě dobrý 🙂 Držím palce! Já zatím nic. Ještě včera odpo jsem slaboučce zašpinila a od té doby nic. MS očekávám mezi včerejškem a středou, poslední cyklus byl kratší než ty obvyklé.

nonacek
15. pro 2014

@pankafe Ahoj Já tu nebyla,zatím dobrý na testu dálnice tak uvidím co bude dál..
zkus testnout 14 den po ovu

nonacek
15. pro 2014

@nora88 je tam a vůbec to duch není,ale Krásná carka😉😉

nonacek
15. pro 2014

@veveruska8 Já tu také nebyla,u mne vse Dobrý zatím na testu dálnice tak uvidim😉 a co ty už pracujete na mimi😉😉😉

nora88
15. pro 2014

@nonacek ty už máš dálnici? Tak to je supeer, potichoučku gratuluju 🙂

nora88
15. pro 2014

@pankafe Můžeš špinit a být těhotná ještě fakt počkej a testni ve středu.

nonacek
15. pro 2014

@nora88 hm jen se modlím ...zítra by mela dorazit MS ,hlavně ať nedorazi😇 a tomu tvému testu dávat tak 2 dny a bude to taky dálnice 😉 uvidíš mela jsem to stejně ✌✌✌

nora88
15. pro 2014

@nonacek snad mi to udrží ten utrogestan 🙂 nepociťuju že by mělo něco přijít 😀 a jak ty? Picha tě ještě na levé straně?

Strana