Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@veveruska8
@nonacek tak devcata hlasim, ze dnes v poledne test negativni, zitra rano potvrdim a supky dupky na antibiotika na zanet prudusek ☹
co nadelame 🙂
nony gratulace! velika!!!
@nonacek kocko moc gratuluji 🙂 ted nebyl cas abych pisla....mela jsem frmol 😀 v praci. a ted manzel otevrel lahvinku KAGORA a popíjime a jeste ke vsemu hraje GTA 😀 tak jsem na chvilku tu 🙂
@verusky Ahojky chudaku....doufam, ze ti antibiotika pomuzou. Prudusky nejsou zadna legrace!!! At jsi brzy fit 😎 Oni dorazi neboj..az se ale uzdravís. Mluvila jsem ted s jednou znamou co studuje medicinu a rekla mi, ze pokud je telo oslabene tak pry nemusi menstruovat... takze pokdu jsi nemocna..tak zacnes az budes fit 😉 ja fakt ze ja byla taky nemocna....tak asi na tom neco pravdy bude. Muzu teda rict ,ze mrska je pekna mrska 😀 To co mam ted jsem v zivote nemela....jak prase na porazcce 😀 😀 😀
Holky tak dnes jsem 26DC, 10 DPO. Test snehobily a drobne zaspineni bylo jen vcera vecer a od te doby zase nic. Tak uvidime 🙂 Co vy?
@veveruska8 Já tu také nebyla,u mne vse Dobrý zatím na testu dálnice tak uvidim😉 a co ty už pracujete na mimi😉😉😉

@pankafe Já 10 den po ovu Mali náznak čárky 11den po ovu viditelna😉😉😉
držím palce✌✌✌✌✌