icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

kata1988
15. pro 2014

holky, dnes jsem si dělala test,jen tak pro jistotu, a už jsou tam pěkný dálnice, teď ještě v pátek vyloučit mimoděložní a pak se děj vůle boží :D

nora88
15. pro 2014

@kata1988 gratulujuu 😉 to je super, že už máš dálnice ja jednu takovou světlejší viz předchozí foto.

kata1988
15. pro 2014

@nora88 takovou slabší, podobnou té tvojí jsem měla minulé úterý, teď po necelém týdnu je ta druhá čárka jen nepatrně slabší než ta kontrolní. Neboj taky se dočkáš. Stejně s tím nejde nic jiného dělat,než čekat a doufat....

nora88
15. pro 2014

@kata1988 aha 🙂 a ktery den DPO jsi?

kata1988
15. pro 2014

@nora88 nejspíš 21 DPO, ovu testy vyšly pozitivně dva dny po sobě - 23.11 a 24.11., takže si asi můžu vybrat :D

nora88
15. pro 2014

@kata1988 aha tak to už jsi kus odemě. Já teprve cca 12-13 DPO. Takže ten tyden. To tak odpovida 5tt?

milca111
15. pro 2014

@nonacek
@pankafe
tak holky u mě z toho nic nebude. Dnes jsem 26DC 12DPO a na testu neviditelný dušík,ale ten už tam mám od včera. Teplota dnes lehce klasla na 37 z 37,2 tak to spíš vypadá na příchod ms. jestli zítra zas bude bazální teplota nižší tak už netestuju a počkám na ms a pak hurá na další pokus
Nonačku, tak na tebe jsem tedy zvědavá jak bude to dál pokračovat,držím moc palečky ať čárečka dál sílí

kata1988
15. pro 2014

@nora88 jj, jsem pátý týden, v patek bych měla být 6+0

veveruska8
15. pro 2014

@nonacek Ahojícek 😉 no mam z tebe neuveritelnou radost 😉 moc ti to preji 🙂 hlavne se opatrujte!!! Zatím jeste ne.... ted mam hodne prace a jsem dost unavena.... ☹ pocítam az pristi rok 😀

nonacek
15. pro 2014

@nora88 no zítra by mela dorazit ms tak doufám,že nepřijde... jo poboliva me podbrisek. tak jse bojím. držím ti také palce😇✌

nonacek
15. pro 2014

@veveruska8 tak třeba se zadaří o štědrý den.....nebo spíše vecer 😀
zítra by mela dorazit MS snad nedorazí .... trochu se bojím😇😇😇✌✌✌✌

veveruska8
15. pro 2014

@nonacek jj to je take mozne,ale pochybuji..ze na to bude cas a chut..cekaji nas perne svatky. Manzelovo rodice se stehuji do baracku. Ja mam praci nad hlavu a manzel co by smet 😀 Neboj se bude to dobre 🙂 pokud mas dalnici tak to bude dobre 😉 nemysli na nic spatneho🙂

pankafe
15. pro 2014

@milca111
@nonacek

Holky, dneska 27 DC, 11 DPO a nic. Ani MS zatím ani duch nebo čárka. Vzhledem k tomu, že jsem měla kratší minulý cyklus, tak už mám de facto den zpoždění. Ale vzhledem k tomu, jak jsem měla cykly předtím (dva roky), tak mám dostat MS až ve středu, čili je ještě brzo. Se z toho picnu 😀

Všem s dálnicí moc držím palce 🙂

milca111
15. pro 2014

No tak to máme mít ms stejně 😀 taky ji čekám ve středu a už tusim že dojde @pankafe

pankafe
15. pro 2014

@milca111 Tak mne uz možná došla ☹( Teď na WC uz nejen spineni, ale i jasne červená krev. Ach jo ☹((

kikimaruska
15. pro 2014

Mě ukázal test 11 dní DPO...Měla sem digitální i obyčejné (tam to bylo vidět jen slabě).

milca111
15. pro 2014

@pankafe tak aspoň vis na čem jsi a zbytecne se ta ms nikde neflaaka a nezdrzuje další smažení
@kikimaruska a šlo to nafotit ten 11DC?

kikimaruska
15. pro 2014

@milca111 šlo, mám nafocenou celou sestavu den po dni...jen tu fotku bych musela najít...

milca111
15. pro 2014

No me nejde vyfotit ☹

pankafe
16. pro 2014

@milca111 Tak dnes uz jsem ani netestovala, zbytecne. Jojo, tak zase nanovo..

verusky
16. pro 2014

@pankafe nevadi, jak psaly holky, aspon se nic nezdrzuje a miris k dalsimu snazeni 🙂
@nonacek nonacek, to tedy obrovska gratulka!!!!!
a ja, dej se vule Bozi, bez mesicku budu normalne milovat sveho chlapa, bez hledani plodnych dnu a s virou, ze se zadari 🙂 ted atb. a chlap zapomnel si dat pozor, tak tajne doufam, ze nic, s antibiotiky bych nerada ohrozovala miminko.

nonacek
16. pro 2014

@veveruska8 snad Budez Mít pravdu❤

nonacek
16. pro 2014

@verusky držím palečky ať se zadaří......😉😉😉😉

nonacek
16. pro 2014

@kikimaruska me to samé...😉

pankafe
16. pro 2014

@nonacek Tak jak jsi na tom? 🙂 Myslím na tebe a na dálnice, držím palečky, ať je vse v pořádku.

32wika
16. pro 2014

Ahoj, omlouvám se, že vám takhle skáču do rozhovoru, ale potřebuju poradit. Zase :( Snažíme se o mimi a dneska jsem 10 DPO a začala jsem špinit. Není to moc, jen trochu jasně červené krve na toal. papíru. Ale BT je pořád vyšší, dokonce i o něco víc než včera. Jsem z toho tak trochu v panice. Mohlo by to být „hnízdění“? Červený nadělení by mělo dorazit 21. 12.

pankafe
16. pro 2014

@32wika 10 DPO by to mohlo byt zahnizdovani 🙂 Akorát nevím, jestli úplně jasna krev. Muže to byt i jen hormonální výkyv. Cyklus mas jinak pravidelný?

32wika
16. pro 2014

@pankafe u mě těžko říct. jsem teprve 2 cyklus po vysazení HA, takže nevím. Ten první byl 36 dní, OVU až 26 den. Tentokrát byla ovulka 21 DC.... jsem z toho fakt v panice.

pankafe
16. pro 2014

@32wika Aha. No, tak to muže byt všelijak ☹ Ale na paniku je vždy dost času! Vydrž a pokud se to nerozjede v MS, tak bych na tvém místě zkusila tak pozítří tt. Možná by uz ducha 12 DPO ukázal.

32wika
16. pro 2014

@pankafe jsem teď na noční, tak se pokouším na to nemyslet, ale moc mi to nejde. TT určitě zkusím. a nezbývá nic jinýho než čekat.

Strana