Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
já se skoro modlím, aby ta hnusná mrcha nedorazila a byly //.
tak holky u mě už se dnešní duch vyrýsoval trochu víc,ale pořád nic moc tedy.Dnes měla dojít ms,ale zatím nic,tak doufám,že nedorazí a budu mít vánoční dáreček pro tatínka 😀
@nonacek to píchání v břiše je naprosto normální,já to měla až do 3 měsíce.Roztahuje se děloha,i teď mě bolí tak divně břicho,ne píchání,ale takový tlak
@nonacek Myslim na tebe !!!!! 🙂 🙂 🙂
@veveruska8 ahojky,Já sháněla dárky........... tak jsem tu moc nebyla,jo zatím ok a co ty?
@nonacek ahojky 🙂 jj take litam po kramech a neco sem tam jeste shanim 😀 ja jsem prave 8DC takze pohodicka 😉 citis se dobre? S tim briskem si nelamej hlavinku. Bud stastna 😉 a v klidu :-*
@veveruska8 jo cítím se ok...
takže se začínáte snažit... 😉
Už me ten vánoční shon unavuje..... večer jsem vzdy mrtva , že nemám silu jít ani na počítač...😣
Všude spousta lidi..... fronty..... , no hrůza doma ,než se vrátím binec , hladový deti...
Zajímalo by mne kdo vymyslel slogan,že Vánoce jsou svátky klidu a míru.... 😀
Jsem holky z toho všeho už zblblá.. když jsme se začali snažit o miminko, byla jsem rozhodnutá nic neřešit, jen se připravit co nejlépe psychicky a fyzicky.. a poslední měsíce doslova šílím- hledám, koukám, zjišťuji a připadám si jako blbec ☹
Dnes jsem si dělala těhotenský test, mám dva dny zpoždění a zase nic.. byla jsem si jistojistá, že se vyhnu měření, počítání a tomu všemu okolo, ale vypadá to, že ne..
Rady pro lehce nervózní začátečnici? 🙂
@michalelka rada? tak aby jsi se vyhla měření........ tak sexuj obden a trefiš se... bez měření.......
@veveruska8
@pankafe
@milca111
tak holky jak se mate?
@nonacek ahojky kocko vubec nestiham jsem chodit. Mam spousty prace jak v praci tak i doma. Manelovo rodice se stehuji do baracku 🙂 a jak se mas ty? Doufam, ze dobre 🙂
@veveruska8 ahojky,jo je my ok. Taky sem teď moc nestíhám chodit
@32wika
@veveruska8
@pankafe
@nora88
@milca111
Ahojky holky jak se mate? Jak pokračujete?
Já dnes strávila celý odpoledne na gindě... trochu jsem krvacela😩 zatím my řekl,že o potrat nejde,ale do budoucna vyloučit nelze..😩😩😩 zatím my řekl,že v děloze je dutinka 6 mm.../ To asi myslel plod ?/jinak celý zbytek dne ležím opcas mam růžový vytok,ale vložka je cesta,už asi blaznim

@32wika Jej, jak já to znám! To čekání je nekonečný. Klid je vždy od začátku menstruace do ovulace a pak je to zase znova 😀