icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

pankafe
16. pro 2014

@32wika Jej, jak já to znám! To čekání je nekonečný. Klid je vždy od začátku menstruace do ovulace a pak je to zase znova 😀

32wika
16. pro 2014

@pankafe tak koukám, že jsme na tom stejně. děs a hrůza

pankafe
16. pro 2014

@32wika Přesně tak, rozhodně v tom nejsi sama 😉 Já teď momentálně prožívám "klidné" období, protože včera dorazila mrcha, takže mě čekají skoro dva týdny v poho a pak... klasika 🙂

32wika
16. pro 2014

já se skoro modlím, aby ta hnusná mrcha nedorazila a byly //.

pankafe
16. pro 2014

@32wika Držím palečky. Dej vědět 😉

32wika
16. pro 2014

@pankafe děkuju moc. taky držím všechno co mám.

nonacek
17. pro 2014

@pankafe Ahojky jo zatím Dobrý až na tu bolest v podbřišku... ta my nahání strach...
a co ty jak se daří???

milca111
17. pro 2014

tak holky u mě už se dnešní duch vyrýsoval trochu víc,ale pořád nic moc tedy.Dnes měla dojít ms,ale zatím nic,tak doufám,že nedorazí a budu mít vánoční dáreček pro tatínka 😀
@nonacek to píchání v břiše je naprosto normální,já to měla až do 3 měsíce.Roztahuje se děloha,i teď mě bolí tak divně břicho,ne píchání,ale takový tlak

32wika
17. pro 2014

Ahojky, tak od včerejška žádná změna. pořád špiním, ale graf nevypadá špatně. Už mi z toho lehce hrabká....

veveruska8
17. pro 2014

@nonacek Myslim na tebe !!!!! 🙂 🙂 🙂

pankafe
17. pro 2014

@nonacek U mě vesele probíhá MS a další ovulace by měla být na Silvestra 😀 Taky jsem začala měřit BT, tak jsem zvědavá, jakej grafík mi z toho vyjde a zda se to potká s hlenem a s ovu testy. Tobě držím palečky .-) Kdy půjdeš k dr.?

nora88
18. pro 2014

@nonacek ahoj tak jak jsi na tom? Myslím na tebe. Já jsem dnes byla u dr. a těhotenství mám potvrzeno z krve, ale je to úplny začátek takže nic mi jiného nezbýva než čekat. Mám 464jednotek což odpovídá na 18DPO. Držím ti palečky!

nonacek
18. pro 2014

@milca111 je tak k to bude darek😉
moc ti držím palečky ať duch sílí .......
jinak díky za uklidnění trochu se tě bolesti břicha bojím

nonacek
18. pro 2014

@nora88 Ahojky,Já jsem zatím Dobrý opcas boleni břicha k lékaři jse asi objednam po svatcich

nonacek
18. pro 2014

@pankafe Cauky,Já tu teď nebyla líbala jsem po krámech....... dárky....l
u mne zatím ok a k lékaři se objednám až po svatcich...
koukám,že jsi se do toho obul a naplno😉😉😉

nonacek
18. pro 2014

@veveruska8 ahojky,Já sháněla dárky........... tak jsem tu moc nebyla,jo zatím ok a co ty?

veveruska8
18. pro 2014

@nonacek ahojky 🙂 jj take litam po kramech a neco sem tam jeste shanim 😀 ja jsem prave 8DC takze pohodicka 😉 citis se dobre? S tim briskem si nelamej hlavinku. Bud stastna 😉 a v klidu :-*

pankafe
18. pro 2014

@milca111 Jak jsi na tom?

nonacek
19. pro 2014

@veveruska8 jo cítím se ok...
takže se začínáte snažit... 😉
Už me ten vánoční shon unavuje..... večer jsem vzdy mrtva , že nemám silu jít ani na počítač...😣
Všude spousta lidi..... fronty..... , no hrůza doma ,než se vrátím binec , hladový deti...
Zajímalo by mne kdo vymyslel slogan,že Vánoce jsou svátky klidu a míru.... 😀

pankafe
19. pro 2014

@nonacek No tak obula neobula, spíš mě ta BT zaujala, tak si to chci zmapovat 🙂

michalelka
19. pro 2014

Jsem holky z toho všeho už zblblá.. když jsme se začali snažit o miminko, byla jsem rozhodnutá nic neřešit, jen se připravit co nejlépe psychicky a fyzicky.. a poslední měsíce doslova šílím- hledám, koukám, zjišťuji a připadám si jako blbec ☹
Dnes jsem si dělala těhotenský test, mám dva dny zpoždění a zase nic.. byla jsem si jistojistá, že se vyhnu měření, počítání a tomu všemu okolo, ale vypadá to, že ne..
Rady pro lehce nervózní začátečnici? 🙂

nonacek
20. pro 2014

@michalelka rada? tak aby jsi se vyhla měření........ tak sexuj obden a trefiš se... bez měření.......

nonacek
20. pro 2014

@veveruska8
@pankafe
@milca111
tak holky jak se mate?

pankafe
20. pro 2014

@nonacek Dobrý, merim BT, dělám cukroví a za par dni začínáme znovu 🙂Co ty? Dobrý? Uz mas po svátcích domluveny termin u dr.?

nonacek
20. pro 2014

@pankafe ne este nemam .. Ginekolog už má vánoční padla . Zrovna řešm kolikátý týden tehu jsem😨

veveruska8
20. pro 2014

@nonacek ahojky kocko vubec nestiham jsem chodit. Mam spousty prace jak v praci tak i doma. Manelovo rodice se stehuji do baracku 🙂 a jak se mas ty? Doufam, ze dobre 🙂

nonacek
21. pro 2014

@veveruska8 ahojky,jo je my ok. Taky sem teď moc nestíhám chodit

pankafe
21. pro 2014

@32wika tak jak jsi dopadla?

nonacek
22. pro 2014

@32wika
@veveruska8
@pankafe
@nora88
@milca111
Ahojky holky jak se mate? Jak pokračujete?
Já dnes strávila celý odpoledne na gindě... trochu jsem krvacela😩 zatím my řekl,že o potrat nejde,ale do budoucna vyloučit nelze..😩😩😩 zatím my řekl,že v děloze je dutinka 6 mm.../ To asi myslel plod ?/jinak celý zbytek dne ležím opcas mam růžový vytok,ale vložka je cesta,už asi blaznim

nora88
22. pro 2014

@nonacek tak to me mrzi ☹ ale jeste ze nemel uz dovcu. A rekl ti z ceho to bylo? a dal nejake leky? at ti to hlavne dobre dopadne drzim pesti 🙂 ja mam taky strach co se bude dit.

Strana