icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

pankafe
22. pro 2014

@nonacek Já jsem dneska 8 DC, merim BT a čekám na ovulaci 🙂 Tipuju ji tak za 7-8 dni cca. Akorát si to s tou bazalni teplotou musím ještě načíst, jak přesně se podle ni pozná ovu. Tak držím palečky, ať uz nekrvacis a je vse OK.

nonacek
22. pro 2014

@nora88 ne neřekl my nic jen,ze je plod již v děloze............. , ale nic jisty ho,nerekl😩 musím počkat jestli ne začnu krvácet ...... no hruza😨😩 a jak to vypadá u tebe?

nonacek
22. pro 2014

@pankafe miluj te se obden a trefil se do ovulace jiste😉 a nemusíš se tak sledovat.......
ale jak chces😉

pankafe
22. pro 2014

@nonacek Manzel bývá často pryč, takže je těžký se trefit, ale teď by to mohlo vyjít 😉

zuuuzaaa
22. pro 2014

@nonacek ☹ to mě moc mrzí, a budu držet pěsti aby těhotenství krásně dál pokračovalo...

nora88
23. pro 2014

@nonacek Já se dnes cítím celkem dobře. Občas mě někde pichne, ale už tři dny nešpinim tak snad dobre nechci to zakřiknout. Jsem ale ulítaná jak pes v práci od rána do večera a pak doma chystat ☹ Hodně sil a odpočívej.

veveruska8
23. pro 2014

@nonacek ahojky...ted to tu ctu a beha mi mraz po zadech !!! Budeme se za tebe modlit at jste vporadku. Myslim na tebe. 🙂

andelka
23. pro 2014

@nonacek dutina znamená že ještě není vidět plod. Jen ti řekl že to není mimoděložní. Já stejně dopadla 5+0 na první prohlídce u Dr. Jistě neřekl nic, jen že je dutinka v děloze. A musíme počkat. Na srdíčko 14dní.Pak už byl vidět i zárodek. V 8tt jsem začala krvácet, jela na pohotovost, ale neviděli nic zásadního,mimi trochu povyrostlo, takže to brali jako ok. A že se to stejně nedá nijak ovlivnit. Nic mi nedali. Jen jsem si sama naordinovala ascorutin a klidový režim. Pak už špinění přešlo a o 4dny později na kontrole u Dr bylo všechno v pořádku. Krvácet můžeš i tím jak mimi se zavrtává, i tím že je dole všechno prokrvené, je citlivější čípek. Držím palečky.

nonacek
23. pro 2014

@pankafe Jee tak to držím palce ať promilujete cele vánoce a nejen ty....😉😉😉

nonacek
23. pro 2014

@andelka strašne moc děkuji. moc si važím každé zkušenosti........😉✌✌✌ koupila jsem si kyselinu listovou a mam klidový režim...

andelka
23. pro 2014

@nonacek není zač. Ono zpočátku je každé těhotenství nejisté, a nic moc s tím bohužel nenaděláme. Ale rozhodně ne každé špinění nebo krvácení dopadá špatně, to určitě ne. Tohle "vystrašení" prožíváme z mnoha různých důvodů, a musíme jen věřit.

nonacek
23. pro 2014

@veveruska8 moc ti děkuji,jsi strašne,milá ženska.

nonacek
23. pro 2014

@andelka to mas pravdu,včera tam ginekolog na pohotovosti na me koukal jak na hysterku.... asi jsem tak vypadala,ale moc jsem se lekla..

nonacek
23. pro 2014

@nora88 Děkuji. to mas pravdu o vánocích moc klidu nezaznamenas spíše schon.....

andelka
23. pro 2014

@nonacek já taky tenkrát. Zrovna jsme oznámili novinu rodičům a já na návštěvě začala krvácet, v sobotu večer. No tak pak o víkendu klidovka, ascorutin a modlení. A bylo to dobrý. špinila jsem i u druhého těhu, ale to už jsem to nějak neřešila. Bolesti v podbřišku byly taky.
Držím moc palce ať je všechno v pořádku.

nonacek
23. pro 2014

@andelka Prosím este o radu přitel my teď dovezl kyselinu listovou Elasti Q a není tu dávkování nevíš jas se to uživa?

andelka
23. pro 2014

@nonacek to bohužel nevím, dávkování by tam být mělo.Ona se listovka má brát hlavně před početím a pak prvních 12 týdnů. Minimálně 1x denně určitě. Myslím že častěji jsem ji nebrala (měla jsem Femibion)

nora88
23. pro 2014

@nonacek zkus si koupit i ten Ascorutin to ci doporučila @andelka taky jsem si ho koupila. @andelko jak dlouho jsi uzivala ten ascorutin?

nonacek
23. pro 2014

@andelka no není tam dávkování. budu brát jednu tabletku denně. Děkuji.

nonacek
23. pro 2014

@nora88 koupím a co to je?

nora88
23. pro 2014

@nonacek vyčetla jsem to, dáva se to při krvácení. Psala to i gynekoležka na ulekare.cz. Sice v příbalovém letáku je napsané neužívat těhotné, ale to mají skoro všechny věci v lékarně. Je to vitaminový doplněk. Pravě když jsou žilky v děloze poškozene a krvaci tak ten ascorutin by měl tomu zabránit aspon tak jsem to trochu pochopila. Stojí cca 50kč

nonacek
23. pro 2014

@nora88 Děkuji,přitel my už proto jel do lékárny

@andelka

díky zensky💜💛💟💞💙💚❤💝💘💗💜💛💙💞💝✌✌✌❤

andelka
23. pro 2014

@nora88
@nonacek je to přesně tak. Vlastně je to vitamin C a rutin. dává se to třeba i při krvácení z nosu, nebo sklonu k tomu.

nora88
23. pro 2014

@andelka a můžu se zeptat jak dlouho jsi ho užívala?? Ja ho beru ted 4 dny.

andelka
23. pro 2014

@nora88 myslím že taky tak. Přes ten víkend určitě 3x denně a pak postupně vysazovala.

moon10
24. pro 2014

Holky, prosím o radu. 9.12. jsem měla mít termín MS, ale nepřišla a měla jsem těhotenské příznaky - bolest prsou, citlivost na vůně, výkyvy nálad. Takhle moc se mi to ještě nikdy nezpozdilo, max 3 dny, ale tohle bylo 16 dnů zpoždění. O mimi se snažíme přesně rok. Testy jsem dělala před týdnem - nic, pak dnes ráno ve 4:00, když jsme se probudila a šla na záchod, zase nic, ale potom mi to nedalo a v sedm hodin tam byla slaboulinká čárka, spíš duch, a viděl ji i manžel, takže jsem si ji nevsugerovala. Tak jsme se začali radovat, že už je to skoro jistý a že je to krásnej dárek k vánocům, ale bohužel předčasně, v 11:30 přišla MS. Myslíte, že i přes to můžu být těhotná, nebo jsem byla a odeznělo to? I ten tlak v prsou se zdá, že začíná povolovat. Tak nevím...Každopádně po vánocích chci navštívit doktorku...Děkuju za vaše zkušenosti.

eloana
24. pro 2014

@moon10 zkus test zopakovat..... pokud bude carka silit jsi tehotna-pokud tam nic nebude, tak asi nee...dostala jsem MS v den terminu a byla jsem tehotna, ale carku jsem uz mela hodne silnou a sila dal

nonacek
24. pro 2014

@moon10 myslím že jsi tehu byla,ale strhla to sebou ven ms tedy se mohlo jednat o biochemicke těhotenství.😩
které jsem taky prodělala... vypadalo to stejně slabe pozitivní test a následně ms. jela jsem na gindu a lékař my to potvrdil ze jse jednalo o biochemicke těhotenství ... plod se nestačil zavrtat ..a přišla ms.
ale samozřejmne ze výsledek na těhu testu se nemá odečítat po 5min. potom to muže byt zkreslene...
ale jestli jsi mela mamatest,tak ten dela falešný duchy.

nonacek
24. pro 2014

@pankafe
@andelka
@nora88
@veveruska8
@pankafe
@zuuuzaaa
Holky všem vam přeji Veselé vánoce ,bohatého Ježíška,.... a vse ať se vam splní a dnešní štědrý večer ať je plný zpokojenosti klidu harmonie a lásky Vaše Janina.💔💟💜💞💚💝💙❤💘💗💚💛💟💞💜💖💗❤💙💚💛💛💜💓💔💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

pankafe
24. pro 2014

@nonacek I tobe! Krasne Vanoce 🙂

Strana