Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@nonacek
@pankafe
tak holky u mě z toho nic nebude. Dnes jsem 26DC 12DPO a na testu neviditelný dušík,ale ten už tam mám od včera. Teplota dnes lehce klasla na 37 z 37,2 tak to spíš vypadá na příchod ms. jestli zítra zas bude bazální teplota nižší tak už netestuju a počkám na ms a pak hurá na další pokus
Nonačku, tak na tebe jsem tedy zvědavá jak bude to dál pokračovat,držím moc palečky ať čárečka dál sílí
@nonacek Ahojícek 😉 no mam z tebe neuveritelnou radost 😉 moc ti to preji 🙂 hlavne se opatrujte!!! Zatím jeste ne.... ted mam hodne prace a jsem dost unavena.... ☹ pocítam az pristi rok 😀
@veveruska8 tak třeba se zadaří o štědrý den.....nebo spíše vecer 😀
zítra by mela dorazit MS snad nedorazí .... trochu se bojím😇😇😇✌✌✌✌
@nonacek jj to je take mozne,ale pochybuji..ze na to bude cas a chut..cekaji nas perne svatky. Manzelovo rodice se stehuji do baracku. Ja mam praci nad hlavu a manzel co by smet 😀 Neboj se bude to dobre 🙂 pokud mas dalnici tak to bude dobre 😉 nemysli na nic spatneho🙂
Holky, dneska 27 DC, 11 DPO a nic. Ani MS zatím ani duch nebo čárka. Vzhledem k tomu, že jsem měla kratší minulý cyklus, tak už mám de facto den zpoždění. Ale vzhledem k tomu, jak jsem měla cykly předtím (dva roky), tak mám dostat MS až ve středu, čili je ještě brzo. Se z toho picnu 😀
Všem s dálnicí moc držím palce 🙂
Mě ukázal test 11 dní DPO...Měla sem digitální i obyčejné (tam to bylo vidět jen slabě).
@pankafe tak aspoň vis na čem jsi a zbytecne se ta ms nikde neflaaka a nezdrzuje další smažení
@kikimaruska a šlo to nafotit ten 11DC?
@milca111 šlo, mám nafocenou celou sestavu den po dni...jen tu fotku bych musela najít...
No me nejde vyfotit ☹
@pankafe nevadi, jak psaly holky, aspon se nic nezdrzuje a miris k dalsimu snazeni 🙂
@nonacek nonacek, to tedy obrovska gratulka!!!!!
a ja, dej se vule Bozi, bez mesicku budu normalne milovat sveho chlapa, bez hledani plodnych dnu a s virou, ze se zadari 🙂 ted atb. a chlap zapomnel si dat pozor, tak tajne doufam, ze nic, s antibiotiky bych nerada ohrozovala miminko.
@veveruska8 snad Budez Mít pravdu❤
@kikimaruska me to samé...😉
Ahoj, omlouvám se, že vám takhle skáču do rozhovoru, ale potřebuju poradit. Zase :( Snažíme se o mimi a dneska jsem 10 DPO a začala jsem špinit. Není to moc, jen trochu jasně červené krve na toal. papíru. Ale BT je pořád vyšší, dokonce i o něco víc než včera. Jsem z toho tak trochu v panice. Mohlo by to být „hnízdění“? Červený nadělení by mělo dorazit 21. 12.

holky, dnes jsem si dělala test,jen tak pro jistotu, a už jsou tam pěkný dálnice, teď ještě v pátek vyloučit mimoděložní a pak se děj vůle boží :D