Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@nonacek holky mě zaráží,ze se musíte objednávat? To já přijdu a jdu rovnou. Musím si sice počkat,ale jdu hned ten den. Děj pak info. Moc na vás myslím!!! Snažení bylo teprve až dnes :-P. Byly jsme unavení,nebyla žádná chuť B-) 😀 to byly tak rozlytane vánoce dnes bes :-[ s vážnou jsem přišli domů vždy po půlnoci,ale dneska jsme si to vynahradil ...ale ovu ještě asi nebyla. Ani nějak nevim 😀
@makula18 a jak pak ty se máš?
@veveruska8 dobře. 😊 akorát na mě asi teď leze nějaká viróza. 😔 a jak jsi na tom ty? 😊
@nonacek holky mě zaráží,ze se musíte objednávat? To já přijdu a jdu rovnou. Musím si sice počkat,ale jdu hned ten den. Děj pak info. Moc na vás myslím!!! Snažení bylo teprve až dnes :-P. Byly jsme unavení,nebyla žádná chuť B-) 😀 to byly tak rozlytane vánoce dnes bes :-[ s vážnou jsem přišli domů vždy po půlnoci,ale dneska jsme si to vynahradil ...ale ovu ještě asi nebyla. Ani nějak nevim 😀
@makula18 Ja zatím vpoho. Prestala jsem to hrotit. Ono je to lepší.🙂
@veveruska8 taky jsem toho názoru. 😊 a kdy to máš dostat?
@makula18 měla bych ji dostat kolem 10.1 posledni ms měla spozdeni tak vůbec nevím. Uvidíme záleží kdy přijde vulkán. Minule přišla až 23DC 🙂
@veveruska8 ovulace 🙂
@makula18 ovulace 🙂
@veveruska8 třeba už nedorazí 😀 já zatím jen zobu raketoplán. 😉
@makula18 tak to naštve když bude silvestr a na tebe leze nějakej smejd 😉
@makula18 musíš se uzdravit a pěkně přivítat nový rok 😀
@veveruska8 to mi povídej. 😳 zatím mě bolí jen klouby a občas břicho, tak se snažím ležet a piju čaj. ☺ to se zvládne a do středy budu fit. 😊
@veveruska8 ahojky jo musím se objednat.... , pak ti dam vědět,to je jasny💜
Mas pravdu tyhle vánoce byli takového hektickém....... a do toho me už po padli nevolnosti......
přeji ti ať mrcha dorazi až za 9mesicu😆✌💕
@nonacek
@makula18 Achóóój holky, tak jak to jde? 😀 Vím, že se vás ptám denně, ale to neva 😀 Mně začíná popichovat vaječník, BT zatím nízká a ovulační test už buď pozitivní, nebo těsně před pozitivitou 🙂 Jsem dnes 14 DC (musela jsem se znovu podívat, kdy jsem dostala minulou MS a o den jsem se při původních počtech sekla). Milováníčko bylo každý den už od 8DC 😀 Takže ouvi očekávám nejpozději na Silvestra 😉
@pankafe jeee počkeeej abys nechytla dvojčátka😉😉😉
nee holky Já vam přeji ať všichni otěhotníte aby sem v tom tady nezůstala sama a mohli sme si vyměňovat zážitky z ranních nevolností........................ 🍼😉😉😉😉😉😉😉😉
@makula18
@veveruska8

@makula18 ono to tak je nejlepší✌
držím ti palce ať se zadari😉