icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

zuuuzaaa
27. pro 2014

@nonacek to ještě nevím, budu volat hned začátkem ledna...doufám že mě pozve co nejdříve 😉

nonacek
27. pro 2014

@verusky Ahojky tak co už si zdravá? jak se mas.?

nonacek
27. pro 2014

@zuuuzaaa tak to jsme na tom stejně, Já budu také volat dr. a mas pozitivní test ?? pochlub se trosku! jsem zvedava

zuuuzaaa
27. pro 2014

@nonacek mám dvě stejně silné čárky, ale zatím sem dávat nic nechci, ani rodina to neví, nezlob se...jakmile to bude potvrzené tak to sem dám 🙂

nonacek
27. pro 2014

@zuuuzaaa jee... tak to jsme zatím stejně a Já to nevydržela a vědi to snad i sousedi , proste jsem to nevydržela tajit a potvrdil my tehu ginekolog na pohotovosti ten Můj ginekolog to este neví... Také mu budu v pondělí volat😉

pankafe
27. pro 2014

@danuse90 Tak uvidíš. Chápu te, taky se pozoruju a testuju 😀

verusky
27. pro 2014

@nonacek nony, dekuju za dotaz, antibiotika dobrana, pak sinecod na kasel- jeste byla slyset nezdrava prudusnice a ted jsem par dni bez lecby a neni dobre, stale studi hrud, chodim obalena, nemam tolik sil, u vseho se zapotim (hlavne u mimina). objevil se ciry vytok, tak jsem cekala na dobrani leku a pak jsme se s chlapem pomilovali, ale ted uz je to asi paty den a je to porad, tak to asi ovulace neni... ted jsem odvcera u rodicu na doleceni, takze se x nic 🙂
dekuji za dotaz a Tobe preju (cetla jsem) uz jen pekne uzivani si tehotenstvi a zadne potize!!!

nonacek
28. pro 2014

@verusky Ahojky prosím tě a proc si nenajdeš k doktorovi? už te to drží dlouho nechci te plašit,ale abys nedostala zápal plic😩 moc na tebe myslím a vím,že to máš téžke deti nemoc průběh svátku...... no děs! No hlavně lež a nenamahejse! Teda ale to te to drží fakt dlouho,hrůza
Přeji ti brzké uzdravení 🍀🍀🍀🌝🌝

nonacek
28. pro 2014

@zuuuzaaa Ahojky, tak jak se máš?

verusky
28. pro 2014

@nonacek nony, ja uz mela antibiotika, ale jen tyden a pak na vykaslavani sinecod, ze prudusky uz byly dobre, ale prudusnice jeste ne. jenze to asi mely byt atb, protoze nejsem dolecenea. ted jsem u rodicu, tak tu mam jen jedno dite (ctyrmesicni) a asi zajdu za byvalym doktorem (predtim jsem musela vyhledat novou dr. v novem bydlisti). dekuju za podporu a za povzbuzeni, uz mi to jakoby seda na srdce, pichava me tam, no psychika taky dela sve. Tobe radost a opatruj se!

nonacek
28. pro 2014

@verusky jo budu se opatrování,ale ta Tvá nemoc se my nelíbÍ, nechceš radši na pohotovost? To už není normální🍀🍀🍀🍀

nora88
28. pro 2014

@nonacek ahoj mě je celkem fajn. A jak u tebe? Zítra jdu k dr.tak jsem zvědavá. Nemám zadne nevolnosti jim co chci a ani hlad mi nevadí jako že bych se hned musela najíst. Akorát mi asi víc pracuju střeva 🙂 a někdy cítím břicho takové krejčík. Každopádně hráchovou polévku do konce trhu nechci vidět 🙂 dneska máme zelí na oběd asi taky nebude nejlepší kombinace. Kdy jdeš ty k lekari?

nonacek
28. pro 2014

@nora88 zítra se pujdu objednat...
Já cítím akorát nechutenství... jo a zelí moc neriskuj říká se ze zelí čistí střeva.... abys pak nevysedavala na zachode 😀

nonacek
28. pro 2014

@danuse90 Ahoj tak co testovala jsi dnes? Jak to dopadlo..?

nora88
28. pro 2014

@nonacek když už jsem to přežila včera 🙂 🙂 🙂 já mám na něho chuť. Dneska jsme vstáváli pozdě tak teprve peču maso,ale červené zelí už mám.

nonacek
28. pro 2014

@nora88 ale joooo coby ne 😀 😉😉😉
přeji ti Dobrou chuť😉😉
Já dnes jen ležím, asi budu spát😴😴😴

andelka
28. pro 2014

@nonacek ahoj, vidím že to vypadá všechno už v pořádku. Držím palce ke kontrolu u Dr 😵

danuse90
28. pro 2014

@nonacek ahojky 🙂 Nene, chci az zitra, ale merila jsem si bt a mam 36,8.. citim tupe popichovani v podbrisku, takze nejspis mam ovulku 🙂 Teho test zkusim zitra, ale myslim, ze pozitivni nebude. 🙂

nonacek
28. pro 2014

@andelka moc ti děkuji...
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

nonacek
28. pro 2014

@danuse90 to je mozne..... držím palce a dej vědět jak jsi dopadla😉🍀🍀🍀🍀😙

danuse90
28. pro 2014

@nonacek Dekuji moc 🙂 Vedet dam urcite. Jo a holky, co by jste doporucili za caj na "rychlejsi" otehotneni, jak se rika? :D S pritelem ted casto cajickujem a zjistila jsem, ze obyc caje nejsou ani nejak doporucovany.. jinak listovku zobu kazdy den uz. 🙂 Diky

ronyx
28. pro 2014

Ahojík, já mám mít ms kolem 1.1 a první testování jsem dělala 25.12.Hold jsem nevydržela i když jsem si pořád říkala ne,až po vynechání ms. A už toho 25 jsem našla pidi dušíka. 27.12 už šel vidět docela hezky na první pohled.Stejné jsme to měla i u prvního mimča 🙂 Dobrá zpráva je,že duch sílí,zkusím zase zítra.Teď už jen čekám a tiše doufám,že se něco nepokazí a nedorazí ms

pankafe
28. pro 2014

@ronyx To je krásný dušík 🙂 Spíš pěkná druhá čárka, než jen dušík 🙂 Budu držet palce, ať je vše OK 😉

ronyx
28. pro 2014

@pankafe Děkuju moc za podporu 🙂 Na gyndu jdu 14.1 tak doufám,že se dozvím jen samé dobré zprávy a bude už něco na ultrazvuku vidět

nonacek
28. pro 2014

@ronyx je to taaaaaaaaaam ! ! ! 🍼🍼🍼

makula18
28. pro 2014

@nonacek Moc gratuluji k miminku a přeji jen to nejlepší a hlavně zdraví pro oba. 😊

nonacek
28. pro 2014

@makula18 Ahoj , moc ti děkuji fakt.
A jak pokračuješ ty? Probihá ještě snaženíčko? Nebo si dáváte voraz?
Dlouho jsem tě tu neviděla😍
💜💛💟💞💙💚💘💝❤💙💚💔💕💗💖👌✌✌✌✌✌✌✌✌💚💞❤💝💙💘💜💘💗💔💗💕💖💛💚💙💟💞❤💙💛💚💛💚💟💙💞❤💝💘💔💜💟💞💙💚💝💙❤💞💝💚💜💚💚💙❤💋💖💗💘💝💞💕💔💛💚💙❤💖💞💙💚💛💜💝💋💋💋💋💋💋💋

veveruska8
28. pro 2014

@nonacek Ahojky 🙂 jak pak se máme? Konečně blázinec za námi 😉 u tebe vše v poradku doufám?!

makula18
28. pro 2014

@nonacek já se snažím dál, ale neřeším, takže kromě toho, že bych to měla 4.1. dostat, nevím nic. ☺ nic neměřím, nic neřeším, milujeme se když je chuť, prostě nic nehrotíme. 😊 Uvidíme, jak to dopadne. ☺

nonacek
28. pro 2014

@veveruska8 ahojky ,jo mas pravdu konečně klid , a mrazik 😀
jinak u mě okej! zítra se objednám na gindu.
a co u tebe proběhlo snaženíčko?😉😉😉

Strana