icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nonacek
28. pro 2014

@makula18 ono to tak je nejlepší✌
držím ti palce ať se zadari😉

makula18
28. pro 2014

@nonacek děkuji 😊 kdyžtak dám pak vědět, jak to dopadlo. 😊 jediný, co dělám je, že zobu acidofolan. 😊

veveruska8
28. pro 2014

@nonacek holky mě zaráží,ze se musíte objednávat? To já přijdu a jdu rovnou. Musím si sice počkat,ale jdu hned ten den. Děj pak info. Moc na vás myslím!!! Snažení bylo teprve až dnes :-P. Byly jsme unavení,nebyla žádná chuť B-) 😀 to byly tak rozlytane vánoce dnes bes :-[ s vážnou jsem přišli domů vždy po půlnoci,ale dneska jsme si to vynahradil ...ale ovu ještě asi nebyla. Ani nějak nevim 😀

veveruska8
28. pro 2014

@makula18 a jak pak ty se máš?

makula18
28. pro 2014

@veveruska8 dobře. 😊 akorát na mě asi teď leze nějaká viróza. 😔 a jak jsi na tom ty? 😊

veveruska8
28. pro 2014

@nonacek holky mě zaráží,ze se musíte objednávat? To já přijdu a jdu rovnou. Musím si sice počkat,ale jdu hned ten den. Děj pak info. Moc na vás myslím!!! Snažení bylo teprve až dnes :-P. Byly jsme unavení,nebyla žádná chuť B-) 😀 to byly tak rozlytane vánoce dnes bes :-[ s vážnou jsem přišli domů vždy po půlnoci,ale dneska jsme si to vynahradil ...ale ovu ještě asi nebyla. Ani nějak nevim 😀

veveruska8
28. pro 2014

@makula18 Ja zatím vpoho. Prestala jsem to hrotit. Ono je to lepší.🙂

makula18
28. pro 2014

@veveruska8 taky jsem toho názoru. 😊 a kdy to máš dostat?

veveruska8
28. pro 2014

@makula18 měla bych ji dostat kolem 10.1 posledni ms měla spozdeni tak vůbec nevím. Uvidíme záleží kdy přijde vulkán. Minule přišla až 23DC 🙂

veveruska8
28. pro 2014

@veveruska8 ovulace 🙂

veveruska8
28. pro 2014

@makula18 ovulace 🙂

makula18
28. pro 2014

@veveruska8 třeba už nedorazí 😀 já zatím jen zobu raketoplán. 😉

veveruska8
28. pro 2014

@makula18 tak to naštve když bude silvestr a na tebe leze nějakej smejd 😉

veveruska8
28. pro 2014

@makula18 musíš se uzdravit a pěkně přivítat nový rok 😀

makula18
28. pro 2014

@veveruska8 to mi povídej. 😳 zatím mě bolí jen klouby a občas břicho, tak se snažím ležet a piju čaj. ☺ to se zvládne a do středy budu fit. 😊

pankafe
28. pro 2014

@makula18 Třeba na tebe neleze viróza ale mimco ;) Uz víckrát jsem četla, ze to tak bylo.

makula18
28. pro 2014

@pankafe myslím, že to bude spíš ta viróza, ale uvidíme. 😊

pankafe
28. pro 2014

@makula18 Jj, uvidíme 🙂

nonacek
29. pro 2014

@veveruska8 ahojky jo musím se objednat.... , pak ti dam vědět,to je jasny💜
Mas pravdu tyhle vánoce byli takového hektickém....... a do toho me už po padli nevolnosti......
přeji ti ať mrcha dorazi až za 9mesicu😆✌💕

pankafe
29. pro 2014

@nonacek
@makula18 Achóóój holky, tak jak to jde? 😀 Vím, že se vás ptám denně, ale to neva 😀 Mně začíná popichovat vaječník, BT zatím nízká a ovulační test už buď pozitivní, nebo těsně před pozitivitou 🙂 Jsem dnes 14 DC (musela jsem se znovu podívat, kdy jsem dostala minulou MS a o den jsem se při původních počtech sekla). Milováníčko bylo každý den už od 8DC 😀 Takže ouvi očekávám nejpozději na Silvestra 😉

nonacek
29. pro 2014

@makula18 holky me tu jedna holka poradila nosifol...👍💟
💞je tak to mas blbe s tou virozou,hlavně se uzdrav,,,,,,, ať proběhne úspěšne snaženíčko😉😉😉😉 😀

nonacek
29. pro 2014

@pankafe Ahoj,to je dobře,že se ptáš , člověka to potesi💛💞💙💘❤💘💜💗💛💚💙💓💔💕💞💗💋
tak to jsem na tebe zvedava,určíte v milováníčku pokračujte✌✌✌
ať se brzy zadaří💜💛💚❤💋💋😉😉😉✌✌✌✌✌💏💏💑

makula18
29. pro 2014

@nonacek
@pankafe dneska klouby nebolí. ☺ nějak jsem se z toho vyspala. 😉 mě je dneska výborně, mám dobrou náladu, tak, doufam, že mi ji někdo nezkazí. A co vy? 😉

pankafe
29. pro 2014

@nonacek To víš, ještě než jsem sem začala psát, tak jsem si pár diskuzí pročetla a četla jsem tam tvoje příspěvky, takže moc držím palce, ať je vše OK 🙂
My do toho teď tak "bušíme", že to by bylo, aby nebylo 😀

@makula18 No vidíš, tak třeba bude po viróze a může být tulení 🙂

nonacek
29. pro 2014

@makula18 no u mě nálada?....,? no nevím od rána nevolnosti....,ale nestěžuji si dit sem si přála otěhotnět a to s tim je zpjate😉
tak třeba to bylo jen chvilkove a teď už to přešlo a nebo......😆 me klouby boli také.... 😀

makula18
29. pro 2014

@pankafe
@nonacek tulení probíhá pořád. Tak uvidíme, jak to dopadne. 😀

nonacek
29. pro 2014

@pankafe jeee počkeeej abys nechytla dvojčátka😉😉😉
nee holky Já vam přeji ať všichni otěhotníte aby sem v tom tady nezůstala sama a mohli sme si vyměňovat zážitky z ranních nevolností........................ 🍼😉😉😉😉😉😉😉😉
@makula18
@veveruska8

nonacek
29. pro 2014

@makula18 jeee ať už konečně ta šťastná spermie do plave tam kam má🍀🍀🍀🍀
přeji mooocinky👪

pankafe
29. pro 2014

@nonacek Juuj, jak jsi přišla na dvojčátka? 😀

makula18
29. pro 2014

@nonacek moc děkuji. 😊 já tobě přeji ať je ti lépe. 😘