icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

makula18
31. pro 2014

@veveruska8 ale jsem taková podrážděná, takže to spíš asi vidím na další měsíc. 😊

veveruska8
31. pro 2014

@makula18 nehazej filntu do zita 🙂!!!!

makula18
31. pro 2014

@veveruska8 no teď si z toho děláme srandu s přítelem. Jsem teď hrozně náladová, tak jsem říkala, že to asi bude tím, že jsem těhotná. 😊 😄

veveruska8
31. pro 2014

Jses moje 😉

pankafe
1. led 2015

@makula18 Ahojda, tak já jsem dnes 17 DC a 2-3 DPO, ale nechapu ze jsem dnes ráno spinila ☹ Nejdřív to byla svetloucka krev úplně neznatelne na papíru po utreni a o hodinu později trochu víc a svetlounce hnědý. Spinenim mi vždy začíná MS, ale na tu je strašně brzo. Zkusila jsem tt a je negativní.

makula18
1. led 2015

@pankafe Třeba to je zahnizďování. 😊

ronyx
1. led 2015

@pankafe Přesně tak,může to být zahnizďování a to je na test ještě příliš brzy 😉

pankafe
1. led 2015

@makula18
@ronyx No zmatlo mě to, do MS zbývá 9 dni. Myslela jsem, ze podle pichani vaječníku byla ovu teď v pondělí nebo úterý, ale nejplodnejsi hlen jsem měla před 6 dny. A podle BT taky nic nezjistim, přes svátky jsem její měření dost flakla. Kdyby ale byla ovu v pondělí, tak je na zahnizdovani brzo, ne?

makula18
1. led 2015

@pankafe u každého to je dost individuální. Ale řekla bych, že to možné je. 😊

pankafe
1. led 2015

@makula18 No já fakt nevím ☹ Bojím se, aby se z toho nerozjela MS, protože to by znamenalo, že by tentokrát přišla už po 18-19 dnech, což je hrozně brzo ☹

makula18
1. led 2015

@pankafe Neboj. To bude v pohodě. Jedna kamarádka mi řekla, že když něco chceš, tak tomu musíš věřit. Tak nic nevzdávej a věř. 🙂

pankafe
1. led 2015

@makula18 Dekuju za podporu 🙂 Taky mě napadlo, ze by to mohla byt i opožděna ovu... Tak to ještě s mužem posichrujeme a snad to bude OK 🙂

nonacek
1. led 2015

@pankafe držím mocinky palce✌ Já testovala 9 den po ovu. a byl tam duch😉 to samé přeji tobe💚💚💚💚

nonacek
1. led 2015

@makula18 Ahojky,Já se teď vrátila ,byla jsem na silvestra u našich , sem mrtva ...😩😩😩 jinak okej a co ty jak se daři?

makula18
1. led 2015

@nonacek mě je docela dobře. Až na občasné bolesti břicha a ledvin. ☺ přemýšlím jestli mám čekat a nebo zítra zkusit testnout. Ale stále odolávám a čekám. ☺

pankafe
1. led 2015

@nonacek Dekuju moc 🙂 Doufám, ze to nebude MS ☹

makula18
1. led 2015

@nonacek jo a jsem teď nějaká ns měkko. 😄 rozbrečí mě každá kravina v TV. 😄😄

veveruska8
1. led 2015

@makula18 ahoj ted tu ctu ty prispevky ...melo tan byt « jsi moje krev » hii krasny vecer 🙂

makula18
1. led 2015

@veveruska8 já jsem to nějak tak pochopila, neboj. 😊

ronyx
1. led 2015

@makula18 Já zase na sobě pozoruju,že jsem trošku protivná 😒 😀 Podrážděná.... ale tak dobře,že o tom vím a snažím se krotit,abych ty svoje chlapy moc nerozčilovala 😀

makula18
1. led 2015

@ronyx to já jsem taky. Přítel už je z toho pěkně zmatený. ☺

ronyx
1. led 2015

@makula18 To já jsem sama ze sebe taky,většinou nebývám protivná a když se přistihnu,jak kvůli nějaké kravinky vystartuju tak se sama sobě divím co to se mnou je.Snad se to brzy srovná,sama se sebou bych nevydržela 🙂

makula18
1. led 2015

@ronyx určo to bude dobré. ☺

veveruska8
1. led 2015

@makula18
@nonacek ahoj holky doufam,ze se mate dobre v novem roce 🙂 kocky rekla jsem si ze si budu sledovat ovulku a tak jsem kazdy den delala test ale pouze vzdy jeden. Carky byly ve smes stejne ale hodne slabe. Zacala jsem si myslet ze mam anovulacni cyklus. A vcera jsem nasla posledni tt test a kdyz byl ten silvestr proste jsem ho udelala. Holky byl tam pidi dusik. Dala jsem ho vedle ovu testu a dusik je videt. A ejhle holky dneska jsem si udelala ovu test posledni a carka je mnohem silnejsi ze vsech. Holky zase zahada 😀 ze by teda prisla ovu? Jsem 23dc presne jjako minuly mesic!!! Ale co ten dusik? 😉

makula18
1. led 2015

@veveruska8 zkus za dva dny těhu test znovu a uvidíš. 😊 ale ještě to dnes radši ještě pojistěte. 😊 co kdyby náhodou, že jo. 😉

veveruska8
1. led 2015

@makula18 kocko jistili jsme dneska rano v 3 hiiiiiii 😀

makula18
1. led 2015

@veveruska8 Tak to už budu jen držet palečky, ať to dobře dopadne. ☺

veveruska8
1. led 2015

@makula18 dekuju i ja drzim tobe!!!!

ronyx
2. led 2015

@veveruska8 Ahoj,tak to se super zpráva 🙂 Tak snad se za pár dní oběví dušík znova,v celé své kráse a silnější 😀 😉

nonacek
2. led 2015

@makula18 Ahojky, tak testni , kolik dni jsi po ovu?

Strana