icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

ronyx
2. led 2015

@pankafe Jo jo,to znám,já jsem teda taky byla hrozně netrpělivá.První test jsem dělala snad někdy 23.12 a to samozřejmě bylo ještě sněhobílo. Byla jsem na sebe hrozně naštvaná,že to zkouším tak brzy a říkala jsem si,tak a je to v pytli,asi nic.Pak už jsem si řekla,dřív jak za dva dny prostě ne a to už jsem dodržela 😀 a bylo dobře,že jsem vydržela,protože toho 25 na tom testu byl opravdu pidi dušíček který ani pomalu nešel vidět.Takže kdybych dělala test o den dřív zase by tam nic nebylo 😉

pankafe
2. led 2015

@ronyx Tak já se to pokusím ještě vydržet a testnout až v neděli 😀 Ještě mám dva testy a pak ten drahý digitální ClearBlue, ale ten si šetřím na někdy, až budou na těch papírových dvě jasné // 🙂

ronyx
2. led 2015

@pankafe ClearBlue jsem měla taky v plánu koupit.Pořád jsem si řákala,no ještě ho zbytečně kupovat nebudu,až budu mít pozitivní obyč tak pak, no a potom když už jsem testovala s obyč a // sílily tak jsem si řekla,že je to asi dostatečný důkaz toho,že jsem těhu a nebudu zbytečně utrácet za něco co už vím 😀 I když je asi fajn přesně vědět ve kterém jsi.

ronyx
2. led 2015

@pankafe Každopádně by mě zajímalo na jakém principu ten test funguje.Protože pokud ty týdny ukazuje podle hodnoty HCG v moči tak to asi taky moc přesné nebude.Vzhledem k tomu,že já měla testy viditelné už takhle brzy a teď den po vynechané ms už mega dálnici tak bych řekla,že mám tu hladinu HCG asi o dost vyšší než jiné maminky které mají den po vynechání ms malilinkaté dušíky.Navíc je prý ha hladina HCG u každé mamči jiná.Tak nevím 😀

pankafe
2. led 2015

@ronyx No jasně, to chápu, když mně ten ClearBlue láká 😀 Takže ho mám schovaný v šuplíku a těším se, až jednoho dne (doufám brzy) přijde jeho čas 🙂 A taky by mě zajímalo, jak to pozná ty týdny.
Ale víš ty co mě napadlo? Nečekáš dvojčátka, když jsi měla takhle brzo tak hezké čárky? 😀

ronyx
2. led 2015

@pankafe Jo jo :D taky mě to napadlo,už jsem to dokonce dneska řešila tady na nějaké diskuzi 😀 Že prý to tak bývá.V rodině dvojčata máme,tak by to možné být mohlo.Taťuldu by trefil šlak 😀 Říkal,že dvě děti jsou strop. Máme hypotéku na baráček a zas nějak moc si vyskakovat nemůžem. I když pravda je,že mě by dvojčátka nevadila 🙂

pankafe
2. led 2015

@ronyx No tak to je dost možný, jestli v rodině dvojčata máte :D :D :D Budu na tebe myslet, co ti mudra poví toho 14., to jdeš i na UTZ, ne? Ne jenom na krev.

ronyx
2. led 2015

@pankafe No byla jsem obědnaná ještě před tím,než jsem vůbec otěhotněla.Obědnávala jsem se na klasickou preventivku 😀 tak trošičku změna plánů no,ale ultrazvuk mi určo udělá u prvního to bylo taky tak když jsem přišla,že jsem zřejmě těhu 🙂

pankafe
2. led 2015

@ronyx Aha 🙂 No tak se to brzo dozvíš 🙂

nonacek
2. led 2015

@veveruska8 Můj ty tondo Kudrnatej😨 Já vidim ducha na tehu testu........ kéž by , ať tu ne zůstávám sama😇

nonacek
2. led 2015

@pankafe pokud se zahnízdilo včera tak zkus testnout tak za 2 dny

nonacek
2. led 2015

@pankafe zkus ovu test zitra😉😉😉

pankafe
2. led 2015

@nonacek Ovu test už žádný koupený nemám a do lékárny se dostanu až v pondělí. Zkusím spíš ten tt a zkusím až v neděli :D

nonacek
2. led 2015

@pankafe hm... to bych nevydržela😨 maš Můj obdiv.

pankafe
2. led 2015

@nonacek Já jsem taky taková netrpělivka, ale myslím si, že když zkusím tt zase zítra, budou to vyhozený prachy :-/

nonacek
2. led 2015

@pankafe hm.... to je možné ,ale stejně bych to nevydržela,znám se😉😆

ronyx
2. led 2015

Holky a s pravdou ven,chtěly byste chlapečka,nebo holčičku? Nebo je vám to úplně jedno? Já vím,že se říká,je to jedno,hlavně ať je to zdravé a milovat to budeme ať to bude co to bude,já to tak taky mám,ale pravda je,že většinou člověk touží malilinkato víc po určitém pohlaví miminka. U prvního jsem hrozně toužila po chlapečkovi a povedlo se 🙂 Teď už je mi to docela jedno, i když když nad tím tak přemýšlím,je to divné,ale asi bych zase chtěla kluka 😀 U nás v rodině jsou samé ženské. A vlastně i kolem mě.Veškeré kamarádky mají holčičky,ségra má dvě,švagrovka má taky holčičku. Ale jak jsem řekla,ať to bude co to bude,budu šťastná a hrdá maminka emoticon

pankafe
3. led 2015

@nonacek Tak tt dneska zase nic, ale je pořád dost brzo.
@ronyx Tak nad tím jsem taky vždy přemýšlela 🙂 Dřív jsem si strašně moc přála první holčičku a pak chlapečka, ale čím jsem starší, tím víc je mi to jedno 🙂 Na pořadí mi už nezáleží. Celkově bych chtěla 2-3 dětí a aby aspoň jedna z toho byla holka 🙂

Tak holky, dnes 20DC, 6 dní zbývá do MS, tt negativní. Nicméně BT se už několik dní drží vysoká (36,9) a tak mě různě pobolívá podbřišek. Už jsem asi podle BT vykoumala, kdy mohla být ovu - někdy mezi 26.-30.12. 😀 Ale úplně nejvíc se přikláním k 29.12. podle více ukazatelů, čili bych dnes mohla být 5-6 DPO.

ronyx
3. led 2015

@pankafe Ahoj takže jsi nevydržela a testovala jo? 😀 Tak ale podle toho co píšeš máš ještě opravdu dost času na to aby se ti // ukázaly 🙂 No svým způsobem si mi odpověděla jasně - aby alespoň jedna z toho byla holka 😀 Prostě podvědomě to tam je.Já si to říkala s klukem taky tak,je mi jedno jestli bude první nebo druhý,hlavně aby byl alespoň jeden.Jenže pak se může stát to co kamarádce.První dítě kluk,druhé kluk a už si říkáš,no mám už jen jeden pokus na tu holku 😀 . Takhle jsem si svoje přání splnila u prvního a teď už je mi docela jedno jestli to bude holčička nebo chlapeček. Druhá kamarádka má zase 2 dcerky,v létě když otěhotněla jedna její spolupracovnice chytla mánii a chtěla taky ještě jednoho prcka,její chlap,že ne,maj hypotéku na barák a vychází tak akorát.No tak dítko teda nebylo.Teď na zimu nějak sloučili úvěry a platí míň a ejhle taťulda přišel s tím,že by teda už třetí chtěl páč už penízky jsou a že ještě nemá splněno. ( Hrozně touží po klukovi,vždy když k nim příjdem na návštěvu je z mého malého unešený). No ale kámošku mezi tím ta mánie přešla a teď už zase nechce o mimču ani slyšet ona 😀 Tak jsem se ji smála a jeho uklidňovala ať se nebojí,že jak k ní začnu s břuchem chodit já,tak ji ta mánie zase popadne a bude to třetí 😀

pankafe
3. led 2015

@ronyx To víš, @nonacek mě včera nahlodala 😀 Ale zítra to zkusím vydržet a ten poslední testík, co ještě mám, použít až v pondělí. Nebo to možná vydržím ještě déle, ale spíš ne 😀 A výrobci testů si mnou ruce 😀 Mně totiž zarazilo to čtvrteční ranní špinění. Nikdy dřív jsem to neměla, ani při braní HA, ani teď, když už ji dva roky neberu. Takže jsem si myslela, že kdyby to bylo hnízdění, už by dnes (po 48 hodinách) mohlo být na tt něco vidět 🙂
Jinak s těma pohlavíma dětiček - chápu tě, je to tak, jak píšeš. Možná maličko víc preferuju to holčičí pohlaví a proto chci aspoň jednu. Možná i proto, že jsem měla a mám moc hezký vztah s mojí mámou, a přála bych si něco takového mít se svou dcerou 🙂 Ale i kdybych měla mít tři kluky, hlavně ať jsou všichni zdraví, aspoň trochu chytří a aspoň trochu hezcí 😀 S tou tvou kámoškou je to legrace 🙂 A ty už jsi jí řekla, že čekáš další?

ronyx
3. led 2015

@pankafe Ano řekla,je to kamarádka tak řka od miminka 😀 Naše maminky jsou kamarádky,my spolu vyrůstaly,chodili ven si hrát,pak chodily i do stejné třídy na základce a tak nějak nám to přátelství drží pořád 🙂 Takže jí jsem pravdu řekla 🙂 Jinak jsem to moc neroztrubovala,vlastně to ví jen ona,moje mamka a pak švagrovka. Tam je to taky sranda. Naši chlapi jsou bráchové.Švagrovka zapadla asi tak o 3 týdny dřív než já, no a já chvíli po ní,takže až oznámíme rodičům našich chlapů,že jim přibydou rovnou další dvě vnoučata a skoro najednou,tak je to asi položí 😀 Ale aspoň budu mít s kým drandit s kočárkem

pankafe
3. led 2015

@ronyx Jééé, tak to máš hezký se švagrovou 🙂 A s tou kámoškou, jasně, to chápu 🙂 Já právě přemýšlím, kdy a komu to říct. Mám kolem sebe dost kamarádek, které první potratily, tak se bojím být nadšená moc brzo, až to klapne. Ale nejlepší kámošce a mámě to asi taky řeknu brzo, nevydržím to 🙂

ronyx
3. led 2015

@pankafe Já jsem v takové situaci,že to stejně moc dlouho neudržím v tajnosti. 9.12 jsem se měla vracet po rodičovské do práce.Tam se mnou dost škaredě zametli a vypadalo to,že příjdu o práci,nakonec po několikati týdnech řešení a sporů,kdy jsem byla na paragrafu a pak na nemocenské (oni pro mě neměli místo a neměli mě kam dát,takže to bylo jediné řešení) mi teda našli místo s tím,že někoho budou místo mě muset vyhodit a nastoupit mám 5.1 . Všichni z mé blízkosti o tom ví a každý se mě ptá tak co? Už tě vzali? Už jdeš do práce? Kdy? atd. Jenže já jsem na nemocenské až do 16.1.Napsala mi ji má obvoďačka protože v práci mě nemají kam přeložit.Makám ve fabrice jako operátor expedice,kde se jedou noční, mám na starost nákladku,výkladku kamionů,balení a vychystávání dost těžkého zboží a do toho se tam musí vyvážet takové obrovské pece,kde se zboží suší a vevnitř je až 70 stupňů. Takže tam zůstat prostě nemůžu.U prvního mimča když jsem oznámila,že jsem těhu mě okamžitě poslali domů,že tam nemám co dělat a dohadovat se s nima a dělat problémy,že podle zákona mi musí najít práci,na to jsem neměla nervy,člověk si moc nepomůže a ještě si zavaří.Pak bych byla první na seznamu kdyby se propouštělo. Takže stejně budu muset s pravdou ven.Když se mě budou ptát jestli jsem v práci a jak tam je co nového 😀 a já tam jaksi ani chodit nebudu. 14.1 se musím poradit s gyndařkou a nechat si nemocenskou převést k ní

pankafe
3. led 2015

@ronyx Jojo, četla jsem to o tvé práci. Tak vždycky můžeš mlžit něco v tom smyslu, že máš třeba akutní zánět mandlí a proto tě doktorka nechá následujících 9 měsíců doma 😀 😀 😀 Ne, to je samozřejmě blbost. V některých případech to tajit dlouhodobě nelze 🙂

ronyx
3. led 2015

@pankafe Já ani nějak nemám důvod to tajit.Mám radost a je mi jedno ať to ví klidně celý svět 🙂 Samozřejmě ale až po tom 14 až mě dr ujistí,že je vše jak má,člověk nikdy neví.Může to být třeba mimoděložní,nebo zamlklý potrat a pak bych si vyčítala,že jsem to vůbec někomu říkala. Ale tak snad bude vše v pořádku a prcek bude jen sílit 🙂

pankafe
3. led 2015

@ronyx Máš naprostou pravdu. Já to vidím stejně 🙂 Jsem jen maličko pověrčivá, ale to je stejně hrozně dlouhá doba, do kdy by se to "nemělo" říkat - to je nějak do konce prvního trimestru, takže do 12. tt? Nebo ještě o týden, dva déle. To si myslím, že minimálně v rodině nelze ututlat.

ronyx
3. led 2015

@pankafe Do 13 tt je první trimestr. Od 14 tt začíná druhý. Jo no,říká se,že je to to nejrizikovější období,ale já věřím,že to zvládneme a prďolky donosíme s grácií až do konce 😉

nonacek
3. led 2015

@pankafe tak to je fakt moc brzy..na testování. ale Já to znám testovala bych vzdy hned po ovu. 😀

nonacek
3. led 2015

@ronyx Já bych chtěla holcicku😉

veveruska8
3. led 2015

@ronyx
@nonacek holky ahojky krasnou sobotu vam preji 🙂 vam i vasim dareckum v bříšku 🙂 ja si prave ted delala ovu test a koukam jak puk!!! Takove krasne carky jsem nemela ani minuly mesic 🙂 bud opravdu prave ted ovuluju nebo uz je zaděláno 😉 😀 kocicky krasny den. Ja se kuliruju vcera jsem meli mensi oslavu 🙂

Strana