icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

makula18
4. led 2015

@pankafe nevím. Ale dneska mě všechno bolí, takže to určitě dostanu.

nonacek
4. led 2015

@pankafe vím,ze v patek se řekne ze to je pár dni,ale je to nekonečné viď?

nonacek
4. led 2015

@makula18 nestras,,, bolesti v tehu jsou stejné jako před ms

nonacek
4. led 2015

@ronyx 😀 tak to máme stejný Já také nesnídala a teď ... přímo žeru omlouvám se za výraz,ale jinak to nejde popsat. Jenom my přestalo chutnat kafe😉

nonacek
4. led 2015

@veveruska8
@pankafe
@makula18
@ronyx
Ahoj holky,tak jak to svama vypadá? Podejte hlášení💋
Jak se máte?😍

ronyx
4. led 2015

@nonacek Ahoj ahoj 🙂 Tak u mě dobře. Je 11 hodin a mě už kručí v břichu a sežrala bych vola 😀 Půjdu si hold ohřát obídek 😀 Ráno jsem zase pro uklidnění testovala.Ještě mi zbyl jeden poslední testík a ten udělám za pár dní a pak už končím.Ještě 10 dní do kontroly,tak to musím nějak vydržet a uklidňovat se,že prcek je ok 🙂 Co ty? Jak je? 🙂

makula18
4. led 2015

@nonacek to asi jo, ale budu asi tak 11 dpo (neměřím, myslím si to) a to už by na testu něco vidět bylo. 🙂

veveruska8
4. led 2015

@pankafe ahojky jsem dnes 26DC a opet dalnice na ovu testu 😀

veveruska8
4. led 2015

@nonacek ahoj broucku u me stale 2// na ovulacnim ted jsem si ho delala 😀 a jak u tebe????

ronyx
4. led 2015

@veveruska8 Ahojík 😉 a co tt nedělala si? 😀

veveruska8
4. led 2015

@ronyx teda ty mas tak krasny // 🙂 co jsi mela dnes dobreho??? Neboj vse bude vporadku a darecek v brisku taky.🙂

veveruska8
4. led 2015

@ronyx ten nemam ☹ az vecer ho muzu jit koupit...

veveruska8
4. led 2015

Holky muj dnesni ovulacni pred 10 minuty.....

ronyx
4. led 2015

@veveruska8 děkuju,jsi zlatá 🙂 Dneska byl vývárek a uzené masíčko s kaší a okurkou.Hrůza vyluxovala jsem tu zavařovačku okurek sama 😀 Za chvíli jdeme na návštěvu k přítelovým rodičům a tam je vždy plný stůl dobrot,bože už se vidím,jak se od tama valím domů 😀

veveruska8
4. led 2015

@makula18 ahojik jak pak je? Mas hodne prace?

ronyx
4. led 2015

@veveruska8 Téééda to je dálnice, tak dej vědět jak jsi pak dopadla s tt a i kdybys ho měla ještě sněhobílý tak s těmito nádhernými ovu testy to musí vyjít 😀 Určitě už je zaděláno

veveruska8
4. led 2015

@ronyx hiiiiiiiiiiii mnam mnam to bych si taky dala. Uplne mi delas chute. Ja ted pecu maso v troube...vse co bylo v mrazaku a k tomu zelicko a knedlik. Ja si dam ale jen maso se zelim...preci jen v unoru je ples tak chci jist trochu zdraveji. Vcera jsem delala cizrnu se zeleninou a manzel behal cely vecer na toaletu 😀

makula18
4. led 2015

@veveruska8 dneska jdu od 18:00 na noční. Jinak mě dneska bolí břicho, jako by se mi celé napínalo. 😊 test negativní, takže asi hurá na další měsíc. 😊

veveruska8
4. led 2015

@ronyx no ja myslela ze bude treba slabnout a nic 😉 urcite ti dam hned info...citim se tu dobre a jsem rada ze vas tu takhle vsechny mam 😉 moc dekuju

makula18
4. led 2015

@veveruska8 a co ty? ☺

veveruska8
4. led 2015

@makula18 aha...to by me asi zabilo takhle mit ty sichty. Ale co clovek nadela vid? A nezkousela jsi treba ovu testy? Ja mam posledni 3 tak je tak zkousim. Treba neodrazí 🙂

ronyx
4. led 2015

@veveruska8 😀 😀 😀 Tak to je dobré.Očista těla je důležitá 😀
Tééééda zelíčko,masíčko,knedlíček 😀 To je sen .Chodíš na plesy? Já teda byla naposled pěěěěěkně dávno,ale taky už mě napadlo,že bych si to zase ráda zopákla.Šatičky,botičky,načesat a hurá na parket. Super 🙂

veveruska8
4. led 2015

@makula18 no ja pred 20 min testovala ovu a krasne carky ale nemam tt a manzelovi rikat nechci... vecer jdu do Kaufu tak az vecer....

makula18
4. led 2015

@veveruska8 ovu testy doma žádné nemám. Ale přemýšlela jsem, že dneska bych koupila. ☺ hele na dvanáctky se dá snadno zvyknout. ☺ mě spíš v práci "zabíjí" ty lidi. Mám jich pod sebou 18 a někdy je to opravdu náročné. 🙂

makula18
4. led 2015

@veveruska8 tak ho sem pak hned dej. ☺

veveruska8
4. led 2015

@ronyx 😀 ja vim same dobroty....a kdyz jsem byla tehu milovala jsem tlacenku s cibulí 🙂 moc ne ale sousedky dcera ma v unoru ples a ja mam narozky v ten den tak chci se citit dobre. Kdyz jsem se vdavala pred 5 mesici zacala jsem jist 6 denne a zhubla jsem za 3 mesice 7 kg. Neomezovala jsem se ale mela jsem mensi porce. Je to krasne se ucesat nalicit a proste vyrazit a kdyby tam byl cvrcek byly by to me nejkrasnejsi narozeniny.

ronyx
4. led 2015

@veveruska8 Taky jsem si říkala,že se tu sešla skupina super holčin 🙂 Vždy se tady hezky odreaguju a pobavím 🙂 Jste super,tak doufám,že už brzy budeme mít všechny ty mrňousky v bříšku a budeme řešit jak nám ti drobečci pěkně sílí a rostou a jak nám chutná 😀

veveruska8
4. led 2015

@makula18 aha...tak kup a uvidis na tt dlouho nic videt byt nemusi. J to znam kdyz jsem pracovala ve fabrice byl to des ale byli to cizinci tak jsem mohla nadavat hiiiiii

veveruska8
4. led 2015

@ronyx to ja bych si taky mocc prala 🙂 vpodstate jsem tu narazila az vas...jinde byly docela zlí

makula18
4. led 2015

@veveruska8 to já nadávám taky. 😜

Strana