Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@lucina90 ano,presne jak popisujes! bolest v podbřišku ... myslela jsem, že mrcha dorazi dříve,ale nedalo my to a testla jsem ovu testem a byla tam ta 2 čárka svetlejsi malinko než ta kontrolní. tak sem si nevěděla rady... napsala la jsem do diskuze a hodně žen my tady napsalo ze to mám před menstruační syndrom....... a ,ze to je blbost...... bla bla... a tak sem testla tehu testem a bylo to tam 😉
@nonacek hmm tak to vypadá u mě zajímávě 🙂 ale radši se nebudu radovat a ani se na to upínat...počkám jestli mi vynechá ms..ještě mě občas píchne vlevo, ale fakt málo, je to citelný, ale nebolí...vleže to cítím, jako by mě tam něco na to tlačilo.
Po ovu nevím 😀 pila jsem tento měsíc kontryhel a asi jsem jí prošvihla 😀 podle kalkulaček mela být 23-24.12. a podle hlenu co jsrm sledovala 23...sex 21 😀
podle těch + - dat bys mohla risknout tehu test. Podle těch kalkulaček nechod,tedy pokud nemáš pravidelnou ms. Já mela Mít ovu 10.12 podle kalkulačky a ginekolog my řekl,že ji mám a to bylo 1.12. ale Já mám ms nepravidelnou.

@nonacek aha..ja jsem ze zvědavosti jeden ovu zkusila a mám tam čárku o trochu světlejší jak kontrolní...tak to mám před pozitivním ovu testem...ale břicho mám jak u ms..takový těžký spodek 😀 a to bolení dole je taky divný 😀 a ty jsi měla nějaké příznaky dřív než bylo datum ms krom testu?