icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nonacek
4. led 2015

@lucina90 tak Já jen budu doufat že v nejbližšíCh dnech budu gratulovat Já tobe🍀🍀🍀🍀✌✌✌✌

lucina90
4. led 2015

@nonacek jéé děkuji si milá 🙂

nonacek
4. led 2015

@lucina90 tak my dej určíte vedet😉😉😉

makula18
4. led 2015

@nonacek to netuším. 😔 ale asi 12.

nonacek
4. led 2015

@makula18 tak to už by tt mohl něco ukázat. , ale pokud to nevíš presne tak vickej do data ms.
Ale Já to znám testovala jsem furt , , ,
ale nevzdávej to💖 , a zkoušej testovat ...
třeba Budem překvapení ...🍼😇

lucina90
4. led 2015

@nonacek ok 🙂

milca111
4. led 2015

@nonacek
@pankafe holky ted jsem tu vůbec nebyla, tak píšu az ted.No MS mrcha došla,tak ted mám zase ovulaci takže další testovací měsíc bude. Vidím,že jste toho hodně napsali, tak jdu číst co nového 😁

pankafe
5. led 2015

@nonacek
@makula18
@milca111
@ronyx
@veveruska8
Ahoj holky, jak se máte při pondělku? 🙂 Nějaké novinky? Já jsem dnes netestila, musím odpo po práci koupit testík 🙂 Jinak u mě zatím nic nového, BT zase o kousíček stoupla (dnes 37,1), takže minimálně tohle je dobré znamení 🙂 A bolí mě prsa, ale to mě bolí i normálně před MS 😀 Přeju vám krásný den, dámy, metelím do roboty 🙂

ronyx
5. led 2015

@pankafe Ahojík,No mě dnes taky čeká docela nepříjemná situace.Odpoledne musím do práce vysvětlit situaci,protože mám opravdu hodně nevhodnou práci pro svůj stav 😒 Sranda je,že jsem se ještě ani pomalu nevrátila do práce po mateřské a už zase zmizím,to mě tam opravdu pomilují 😒 Nemám ráda tyhle situace. Ale co už,miminko je na prvním místě 🙂 S tou tvou BZ to vypadá nadějně 😉 Takže budeš dneska testovat? 😀 To pak musíš dát hned vědět. Jinak jak tady čtu o té vaší bolesti prsů před ms,tohle já vůbec neznám.Já niky žádné příznaky před ms neměla,ani bolest prsou,ani bolest břicha,prostě nic.Ms jsem mívala max 3 dny a pak zase klídeček 😀 Zatím co teď si tu bolest břicha a prsou vynahrazuju. Tak ať to v práci utíká a ozvi se,papa

veveruska8
5. led 2015

@nonacek
@ronyx
@pankafe
@makula18 dobre rano holky koukam, ze to tu jede v plnem proudu 🙂 dnes me silene boli zada ☹ jsem zvedava jak to dnes v praci zvladnu.

nonacek
5. led 2015

@milca111
@lucina90
@makula18
@ronyx
@veveruska8
Ahojky holky,tak jak se vam daří? Já odvezla kluka do školy,samozřejmne při příchodu do třídy ,Můj syn všem oznámil , že budeme Mít miminko 😀
Jinak u mne vše okej,objednala jsem se na Ginekologii a vezmou mne v patek,tak snad tam už něco maličkého uvidí😉 Holky a vy co budete testovat,nezapomeňte podat hlaseni😉😉😉
a ty který cekaji-mají ovulaci Tak se pořádne snažte ať sel zadaří✌✌✌
jinak všem přeji krásný den 💋💋💋

nonacek
5. led 2015

@makula18 tak co kočko,testovala jsi???

makula18
5. led 2015

@nonacek @veveruska8 @pankafe Ahojky. Takže u mě menstruace stále nedorazila. Ovu test negativní, těhu test včera ráno negativní. Takže já už jen čekám na mrchu a jedu další měsíc. 😔😉

makula18
5. led 2015

@nonacek těhu jsem dneska nedělala. Prostě počkám a uvidím. Dnes jsem 36 DC. Cykly mám většinou tak nějak 34 dní. Tak uvidíme, co z toho vyleze. ☺

ronyx
5. led 2015

@nonacek Ahojík 🙂 Tak to je hezké,že se synáček pochlubil,že bude mít sourozence 😀 Náš malý to ještě moc nechápe,když jsem mu řekla,že mám v bříšku miminko a za pár měsíců se narodí,tak se mě zeptal a proč? no tak ho vyndej ne? 😀 Ale jinak se na miminko těší. Ještě než jsem otěhotněla tak sám od sebe vždy když viděl v televizi nějaké miminko tak za mnou přišel a řekl,ať mu nějaké koupím,že chce mít taky doma miminko 😀
@veveruska8 Dobré ránko jéééjda,záda to je potvora 😒 a jdeš do práce? Co testík? Každý den od tebe čekám dobrou zprávu,žes testovala a našla // a ty pořád nic 😀 Polepši se 😀

veveruska8
5. led 2015

Tak poslusne hlasi,ze na ovu testu carka slabsi. Takze to byla opravdu ovulace 😉 ted jen jestli tam ty mrsky vydrzely 😉 😀

nonacek
5. led 2015

@makula18 obdivuji tvou trpelivost💋
sem s tebe sama netrpeliva😆

veveruska8
5. led 2015

@ronyx ahojik...mno tak zadne asi // nebudou byla to ovulaka ale teda poradna. Tak uvidime 🙂 a jak se dneska citis?

nonacek
5. led 2015

@ronyx jeee 😀 tak to je pěkný čislo😁 tos me pobavila.... no Já myslím , že to deti celkem chápou jinak memu synovi je 10 ,těši se na miminko,ale myslí si ze se mu narodí kamarád... a nee Mali opruz který bude v noci plakát a prez den spát...😉
jo a to me furt este prosí ať je to kluk😆😆😆😆

nonacek
5. led 2015

@veveruska8 tak Důležite je jestli jste to pojistili😉

nonacek
5. led 2015

@makula18 tak to jsi fakt zahada😔
ale mohla byt ovulace později a proto tt je negativní?

veveruska8
5. led 2015

Jj pojistili 😉 hiiii

veveruska8
5. led 2015

@nonacek jj pojistili 😉 hiii

veveruska8
5. led 2015

@nonacek hele ten tvuj syn ale cislo vid 😉 ja bych se musela asi smat 😉

veveruska8
5. led 2015

@makula18 ahoj takze nic jo? Hmm.... hele vubec na tu mrchu cervenou nemysli! :-*

ronyx
5. led 2015

@veveruska8 No po fyzické stránce je to dobré,jen jsem vyhukaná z té odpolední návštěvy zaměstnavatele 😒 Asi dostanu pořádný náklep 😀 Tak jsem trošku ve stresu,ale to přejde hned jak to pořeším a zavřu tam za sebou dveře.

nonacek
5. led 2015

@veveruska8 taky,že sem se smála když to výkřik ve třídě ,tak i paní učitelka se otočila od tabule a řekla : je tak to je krásný gratuluji vam....
😨

nonacek
5. led 2015

@ronyx držím palce ať to proběhne v klidu😉

ronyx
5. led 2015

@nonacek Moc děkuju za podporu 🙂

veveruska8
5. led 2015

@ronyx to bude vpoho neboj 🙂 bude delat bububu ale ty mas ted mnohem jine veci na praci 😉

Strana