Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@veveruska8
@nonacek holky uvidíme. Až budu něco vědět, tak hned napíšu. ☺
@veveruska8
@nonacek
@pankafe tak jsem teď spala po noční (5 hodin) a nedalo mi to a jak jsem se vzbudila, tak jsem sáhla po teploměru, co mám vedle postele. ☺ ale zatím jsem si nikdy bazální teplotu neměřila. 😊
Ahoj, já byla taky nedočkavá, taky jsem dělala test 2 dny před, byla vidět slaboučká druhá čárka a nebyl to žádný super kvalitní test, klasika z lékárny za pade 😉 Držim pěsti!!!
Ahojík mé milované maminečky.Tak jsem doma. Taky je u vám taková sněhová kalamita.U nás ve F-M je to šílené chumelí od rána,tak že není pomalu vidět,sněhu šíleně,cesty kluzké.Na každým rohu nehoda.Já jela do práce autem (8,5 km) a šílené. V práci to nakonec dopadlo dobře.Jen jsem se malinko dopustila Faux pas 😀 od několika holek v práci jsem se dozvěděla,že paní z personálního je taky v jiném stavu.Jsem v práci,čekám na ni v zasedačce.Otevřou se dveře ona vejde,já si ji tak trošku změřím a hlavně teda bříško,jestli teda porostlo.Pravda je,že břicho měla vypouklé a trochu přibrala.No tak řešíme mou situaci,já teda oznámím,že jsem v jiném stavu,ale že teda ještě nic nevím atd atd. Ona mi pogratulovala a já na ni,že já jí teda taky gratuluju,že čeká taky miminko a koukla jsem ji na to břicho.Ona na mě,že né,že nečeká a jestli narážím na její břicho 😀 V ten moment jsem zrudla a začla jsem se vymlouvat,že nééé,že mi dvě holky z práce nezávisle na sobě řekly,že je těhotná.Ona teda,že ona ne,že to jiná kolegyně,ale že si je dost pletou 😀 No ostuda holky,trapně mi bylo 😀
@ronyx No ale kolegyňka to vzala sportovne,ale teda nechtěla bych byt v tvoji kuzi.. 🙂 I když ja jsem se u cteni prispevku zasmála.. 😉
@veraakubik
@nonacek No jo no,to jsem celá já,huba nevymáchaná 😀 Taky jsem mohla mlčet.V ten moment,jak se mě zeptala s úsměvem jestli narážím na její břicho jsem myslela,že se protlačím tou klíčovou dírkou ze zasedačky ven 😀 Naštěstí se neurazila
Ahoj holky, tak já jsem dnes koupila testiky a zítra ráno se na to vrhnu 😉 Uz se tresu! 😀 Držte palce, budu vas informovat, než vyrazím do práce.

@nonacek hiiiiii to je cislo..ma taky radost 😉