icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

veveruska8
5. led 2015

@nonacek hiiiiii to je cislo..ma taky radost 😉

makula18
5. led 2015

@veveruska8
@nonacek holky uvidíme. Až budu něco vědět, tak hned napíšu. ☺

makula18
5. led 2015

@veveruska8
@nonacek
@pankafe tak jsem teď spala po noční (5 hodin) a nedalo mi to a jak jsem se vzbudila, tak jsem sáhla po teploměru, co mám vedle postele. ☺ ale zatím jsem si nikdy bazální teplotu neměřila. 😊

nonacek
5. led 2015

@makula18 Já bazalni teplote moc nerozumím ,ale vím,ze si ji musíš měřit každý den aby si s toho dokázala něco vydedukovat. ..
a kolik si mela stupňů?

nonacek
5. led 2015

@lucina90 Ahojky ,tak co testovalas?

makula18
5. led 2015

@nonacek no měla jsem rovných 37. Vždy když jsem to takhle zkoušela jsem této hodnoty nikdy nedosáhla.

nonacek
5. led 2015

@makula18 hmm...
tak sem tedy zvedava... jak to dopadne....🍀🍀🍀🍀

makula18
5. led 2015

@nonacek a to ani nevíš, jak jsem zvědavá já. ☺

lisska
5. led 2015

Ahoj, já byla taky nedočkavá, taky jsem dělala test 2 dny před, byla vidět slaboučká druhá čárka a nebyl to žádný super kvalitní test, klasika z lékárny za pade 😉 Držim pěsti!!!

nonacek
5. led 2015

@makula18 ale tušim....... dit Já byla zvedava 6 měsíců jsem netrpeliva testovala............... a až teď se zadařilo.
Z toho vyplývá,ze vse chce svůj čas✌✌✌✌✌

lucina90
5. led 2015

@nonacek Ahoj 🙂 ještě ne..jsem v práci, ale to břicho mě furt zlobí. Sem tam levá sem tam pravá strana..ne moc, ale cítím to úplně dole nad ... 😀

nonacek
5. led 2015

@lucina90 😀 😀 😀
a Budez dnes testovat?

lucina90
5. led 2015

@nonacek budu ovu zkoušet pro porovnání se včerejším 😀

ronyx
5. led 2015

Ahojík mé milované maminečky.Tak jsem doma. Taky je u vám taková sněhová kalamita.U nás ve F-M je to šílené chumelí od rána,tak že není pomalu vidět,sněhu šíleně,cesty kluzké.Na každým rohu nehoda.Já jela do práce autem (8,5 km) a šílené. V práci to nakonec dopadlo dobře.Jen jsem se malinko dopustila Faux pas 😀 od několika holek v práci jsem se dozvěděla,že paní z personálního je taky v jiném stavu.Jsem v práci,čekám na ni v zasedačce.Otevřou se dveře ona vejde,já si ji tak trošku změřím a hlavně teda bříško,jestli teda porostlo.Pravda je,že břicho měla vypouklé a trochu přibrala.No tak řešíme mou situaci,já teda oznámím,že jsem v jiném stavu,ale že teda ještě nic nevím atd atd. Ona mi pogratulovala a já na ni,že já jí teda taky gratuluju,že čeká taky miminko a koukla jsem ji na to břicho.Ona na mě,že né,že nečeká a jestli narážím na její břicho 😀 V ten moment jsem zrudla a začla jsem se vymlouvat,že nééé,že mi dvě holky z práce nezávisle na sobě řekly,že je těhotná.Ona teda,že ona ne,že to jiná kolegyně,ale že si je dost pletou 😀 No ostuda holky,trapně mi bylo 😀

veraakubik
5. led 2015

@ronyx No ale kolegyňka to vzala sportovne,ale teda nechtěla bych byt v tvoji kuzi.. 🙂 I když ja jsem se u cteni prispevku zasmála.. 😉

nonacek
5. led 2015

@lucina90 ok,a pak napis💋

nonacek
5. led 2015

@ronyx jeee tos me rozesmala 😀 😀 😀

ronyx
5. led 2015

@veraakubik
@nonacek No jo no,to jsem celá já,huba nevymáchaná 😀 Taky jsem mohla mlčet.V ten moment,jak se mě zeptala s úsměvem jestli narážím na její břicho jsem myslela,že se protlačím tou klíčovou dírkou ze zasedačky ven 😀 Naštěstí se neurazila

eloana
5. led 2015

@ronyx :D

nonacek
5. led 2015

@ronyx 😀 😀 😀

lucina90
5. led 2015

@nonacek nejde mi sem pridat fotku a nevím proč...čárka je slabší tak nevím co bude. Zítra by měla dojít ms

pankafe
5. led 2015

Ahoj holky, tak já jsem dnes koupila testiky a zítra ráno se na to vrhnu 😉 Uz se tresu! 😀 Držte palce, budu vas informovat, než vyrazím do práce.

nonacek
5. led 2015

@lucina90 to je skoda😔 ale mě jsem také nejde dát fotky,taky nevím proč ☹
tak uvidíme zítra...,to jsem tedy zvedava✌

nonacek
5. led 2015

@pankafe s tim se pocita😉 strašne moc vam holky držím palce ,ať se brzy co nejdříve zadari✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

lucina90
5. led 2015

@nonacek no ale dnes mě párkrát dole píchlo..tak to nemůže dělat před ms 😀 zítra se uvidí jestli dojde nebo ne a když ne tak budu čekat 😀

pankafe
5. led 2015

@nonacek Díky 🙂

@lucina90 Mně taky tak různě popichuje 😀 Je to jakoby napravo, někde u vaječníku, občas takové jako kdyby tahání nebo až lehké pálení. "Chytlo" mě to několikrát za den. Že by mimi? 😀

nonacek
5. led 2015

@lucina90 no uvidíme,teď už to asi bohužel nevisondujeme 😀
Já to znám,to se táhne každá hodina jak celý den.😩😩

nonacek
5. led 2015

@pankafe kéž by✌

lucina90
5. led 2015

@pankafe jo popichuje, ale málo a krátce a nebolí to to nějak křečovitě. Mě akorát spíš na levo a to tahání...jako by mi někdo něco těžkýho položil na břicho a já s tím musím chodit 😀

lucina90
5. led 2015

@nonacek nejsem trpělivý člověk 😀 aaaaa chjo 😀

Strana