icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

pankafe
5. led 2015

@lucina90 Já to tahání mam zas napravo 😀 Tam byla dle bolesti i ovu (uz jsem se bála, aby to nebyl slepak) 😀

nonacek
5. led 2015

@lucina90 Já to znam 😀 😀 😀

lucina90
5. led 2015

@pankafe ja zas nalevo..a ty už máš po termínu ms?

lucina90
5. led 2015

@nonacek no tak si asi musím zaplnit hlavu něčím ať mi to uteče

nonacek
5. led 2015

@lucina90 nejlepší je usnout,ale jak usnout to je otazka 😀 😀 😀

nonacek
5. led 2015

@lucina90 tak na tohle si presne vzpominam😉😉

pankafe
5. led 2015

@lucina90 Nene, termin MS mam za 4 dny.

lucina90
5. led 2015

@pankafe aha já prý zítra 😀

lucina90
5. led 2015

@nonacek to usnu..to není u mě problém 😀 spíš přes den

lucina90
5. led 2015

@pankafe a s tím břichem...Teď třeba ležím, jedna noha natažená, levá pokrčená a trochu nakloněná a tu levou část teda dost cítím...to mě teda vrtá hlavou co to...
jinak mám navíc nakloněnou či obrácenou dělohu, že prý může být horší otěhotnět.

pankafe
6. led 2015

Holky, u mě nic nového. TT negativní, BT 37,0, jinak se nic neděje. Jsem 23 DC. Držte palce 🙂

milca111
6. led 2015

ahoj,zdravím všechny, tak já mám nějakou nekonečnou ovulaci či co 😀 už 5 dní mě bolí břicho,sleduji si i čípek a měřím BT, v grafu ovulace zatím nevyznačena,jsem 17DC ale dle čípku mohla proběhnut už asi 3.1. nebo dneska těžko říct,čípek si stále dělá co chce a mění se dle nálady 🙂
Holky tak jak to tak čtu,tak jsem zatím všechny napnuté 🙂

lucina90
6. led 2015

Jo jak gaťky 😀

nonacek
6. led 2015

@lucina90 Ahojky,jak jsi na tom ?

nonacek
6. led 2015

@lucina90 moje kámoška říkala,ze když má někdo otocenou-nakloněnou dělohu tak,ze musí po styku zvednout nohy aspoň na pul hodky

ronyx
6. led 2015

Dobré ránko holky 🙂
@pankafe Držím pěstičky,aby to vyšlo 😉

Každý den čekám které z vás oznámí tu super zprávičku a přidá se k nám 🙂 teda vy mě napínáte 😀

lucina90
6. led 2015

@nonacek jo a taky sex zezadu 😀 mi dr říkala už kdysi 😀 jinak zatím nic, v sedě cítím levou stranu

milca111
6. led 2015

teda holky vy jste tajemný jak hrad v karpatech 😀

nonacek
6. led 2015

@lucina90 holky jsem zvedáva která z vás se k nám další přidá....
a Budez dneska testovat?

lucina90
6. led 2015

@nonacek asi ne 😀 vydržím...včerejší ovu test mě zklamal 😀 takže počkám jestli vynechá ms

nonacek
6. led 2015

@lucina90 hmmm a testovala jsi ve stejnou dobu? Já bych to nevydržela... držím ti ✌

lucina90
6. led 2015

@nonacek odpoledne to bylo, ale v kolik přesně netuším 😀 Já to taky nevydržím, ale vím, že teď to neukáže třeba nic a budu zklamaná a po pár dnech třeba jo..tak počkám jestli nedojde a pak už to nevydržím určitě 😀 nemám ji přesně;, takže může dojít i zítra klidně

nonacek
6. led 2015

@lucina90 aha..... no i tak bych to nevydržela..😉 😀

lucina90
6. led 2015

@nonacek Já se bojím, že tam nic nebude..takhle aspoň budu v napětí 😀

nonacek
6. led 2015

@lucina90 je fakt,ze Já jsem to nevydržela.... test byl negatyvni a pak jsem toho litovala,ze jsem testovala.. ale to zklamání přišlo vzdy tak jako tak z MS😨

lucina90
6. led 2015

@nonacek právě. Radši budu naštvaná na ms než na sebe, že testuju brzo

hanahana
6. led 2015

Já teda testovala ve čtvrtek ráno, MS jsem očekávala až v neděli. Testovala jsem proto, že jsem měla prostě tušení, že jsem v tom. Neplánovaně 🙂🙂 Test vyšel pozitivní, další jsem si udělala v sobotu ráno a to už byla dálnice 🙂 Jsem ráda, že jsem si test udělala tak brzy, to tušení bylo hrozně silný...

lucina90
6. led 2015

@hanahana Já tušení nevím jestli mám, asi spíš přání 😀

hanahana
6. led 2015

@lucina90 tak v tom případě raděj netestuj.....já testovala, protože jsem byla spíš "vycvaklá", abych v tom nebyla 🙂 A teď jsem natěšená a nadšená po prvotním šoku.

ronyx
6. led 2015

@hanahana
@lucina90 U mě to holky bylo podobné jako u hanahana. Ms jsem čekala 1.1 až 2.1 a jelikož jsem prostě nevydržela,testovala jsem už 25.12 a našla pidi dušíka 😀 Prostě jsem věděla,že to musí vyjít.

Strana