Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@veveruska8 občas mě bolí břicho a dnes jsem zkusila jestli to náhodou nedostanu z námahy a nic. 😒
Ja je take nenavidim.ale nadavat muzu jen sama sobe jelikoz jsem osvc. 🙂 no o to je to horsi chudacku ze re ditko nenecha odpocinout 😉 jen koukej spinkat 😉
Holky nevim co se deje ale lehounce spinim....nepatrilo too treba k te ovulaci? 😲
@veveruska8 Já jsem zaspinila 18 DC a netuším, zda to byla opozdena ovu nebo zahnizdovani ...
Clovek je z toho jelen vid?
@veveruska8 Přesně, prastenej jelen 😀
@veveruska8 já bych to spíše tipla na nidaci. 🙂 😉
Holky a teď z jiného soudku. Aby se uvolnila atmosféra 😀
Můj milovaný chlap dneska zase zaperlil.Předem řeknu,že má ve zvyku sotva příjde domů shodit ze sebe skoro veškerý oděv a chodí doma jen v boxerkách. Příjde z práce,já sedím v obýváku,máme návštěvu,přišla moje babička. Pozdravíme se,já dál diskutuju s bábi,přítel zabruslí do kuchyňské části.Sedím na proti bábi a z části na něj vidím.Najednou mě oblilo teplo,koukám chlap v předklonu,stahuje si ponožky,odepíná zyp,stahuje kalhoty.Sundává triko. V duchu si říkám,to nemyslí vážně. Začínají mi cukat koutky když vidím jak míří do obývacího pokoje.Vejde,babička už zpozorovala,že se mi lesknou oči a chce se mi smát.Otočí se,chvíli mlčí s otevřenou pusou a pak s úsměvem od ucha k uchu prohlásí,je tady teplo co? Tedy a přesně v ten moment mému milému dochází,že se trošičku pozapoměl a na tuto návštěvu není vhodně oděn 😀 Když vidím tu smrt v jeho očích nevydržím a začnu brečet smíchy. S kajícím poloúsměvem a slovey Ježišmarja!!! mizí v kuchyňské části a natahuje si kalhoty. No myslím,že takovou zábavu a podívanou bábi už dlouho neměla 😀
@ronyx 😀 to je dooooost dobry 😉
@makula18 nebo ms prijde driv? Boli me brisko....uz me to stve jak se pozoruju 😉
@veveruska8 A Kolikaty jsi DC?
@veveruska8 uvidíš. Budu ti držet palečky 🙂 😉
@pankafe a ted jsi jaky den cyklu?
@pankafe hiiiiii 😉 28 DC....posledni byla 33 DC
@makula18 jsi moc hodna 🙂 az uz to bude jak chce hlavne ze jsme zdrave 🙂 a ty stale zatim nevis vid?
@veveruska8 nevím. Už jen čekám a když bude nejhůř půjdu k dr. bez objednání. 😊
@veveruska8 a stále mě pobolívají záda a ledviny. 😒
@makula18 no to by mohlo byt tehu.priznaky. pry ma tenhle rok byt velice plodny ja bych se smala kdybychom tu vsichni otehotnely stejne 😉
@veveruska8 To by bylo fajn. ☺ ale já to moje těhotenství vidím bledě. 😠
@makula18 a Ty nechces testnout?
ja se poslusne do zitrejsiho rana hlasim jako cekatelka na test 🙂
denne Vas tu procitam a ted konecne pisu. mesicky po porodu dorazily pred dvema mesici, pred mesicem jsem tady psala, ze test negativni a mesicky nic a neklame-li me zensky instinkt, o Vanocich po dobrani leku na prudusky, prisly plodne dny. milovani jen jednou na 1. svatek vanocni (po nem otazka pritele: a zvladnem sest deti? a ja uplne jiste a prekvapena otazkou- zvladnem.). pak jsem byla u rodicu dolecit ty prudusky. no a po prijezdu jsem byla uplne v pytli, protoze tady des bes tri chlapu (kluci 14 a 18 let a tatinek totalni bordelar, ale zas velky dric a pracant v praci- to to vyrovnava) a tak mi nebylo veselo... jsem desne nervozni (pritel spatne nese), v patek jsem spinila (8DPO), v sobotu nic, v nedeli test negativni a vcera zase spineni, myslela jsem, ze ms, ale dnes zase nic. tak rozhodnout, ze zitra testnu 🙂. minule tehotenstvi jsem misto ms taky trochu spinila, treba se to opakuje. jsem moc zvedava!
@veveruska8 Jsem 23 DC a poslední byla 27 a předposlední 26 dnu, tak čekám MS nejdřív v patek. Ale snad nepřijde ;) a taky jsem četla, ze tento rok je ideální k plozeni 😀
@verusky juuu radi te tu vidime 🙂 a drzim palecky
@makula18 proc myslis ze to treba nevyjde? Nikdy nevis. 🙂

@makula18 to je moc dobre...ja zatim ok..ms by mela dorazit zhruba za tyden tak uvidime 🙂 a co ty jak se citis?