icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

pankafe
8. led 2015

@dasenka888 Přijde mi (oproti jindy) tvrdý, spíš uzavřený a strašně vzadu, málem jsem ho nenašla, což ještě před pár dny nebyl problém (to byl měkký a hodně vepředu, šel snadno najít)

dasenka888
8. led 2015

@pankafe a hlen mas jaky ? 🙂

pankafe
8. led 2015

@dasenka888 Od včera zádný. Ještě predevcirem jsem mela uz de facto skoro hned od ovu takový lehce bily, kremovy, pořad jsem cítila vlhko, po utreni lesklý papír. Včera večer ruzovohnede spineni, dnes ráno sucho a přímo na čípku kapka čerstvé světle červené krve..

nonacek
8. led 2015

@pankafe jak jsem již psala ,, dokávat nedorazila ms tak je furt nadeje🍀🍀🍀🍀

pankafe
8. led 2015

@nonacek Já mám dojem, že MS je za rohem (aktuálně na čípku 😀 ) ☹

lucina90
8. led 2015

@pankafe ještě nepanikař 🙂 jak říkáš je sucho tak vydrž :-*

milca111
8. led 2015

holky tak co? zas napětí? 😀

@pankafe no dokud se nerozjede ms stále šance je.

pankafe
8. led 2015

@lucina90
@milca111 No, holky, držím, jak se dá 😀 Ale už jsem vnitřně smířená, včera večer se mi chtělo trochu brečet, ale zaspala jsem to 🙂 Dneska už je to dobrý a čerpám sílu do dalšího snažení. Myslím, že tento měsíc je to pasé. Ale kdyby to přecejen vyšlo, bude to skvělé překvapení.

milca111
8. led 2015

pokud jsi totiž otěhotněla před ms těsně tak by jsi mohla slabou ms mít.Měla jsem to tak při svém prvním těhotenství tak jsem ho zjistila až v asi 7 týdnu.

lucina90
8. led 2015

Já 34DC a stále nic..dnes koupím test a zítra testuju

lucina90
8. led 2015

@pankafe ale zase jste di toho bušili 😀 ještě počkej a když nedorazí tak zítra ráno testnem

pankafe
8. led 2015

@milca111 Uvidíme 🙂, díky za podporu!
@lucina90 Jojo, čekám na tebe 😉 Každopádně možná si zítra jen tak pro formu testnu i kdyby se MS začala rozjíždět 😀 Je to takový adrenalinový sport 😉

lucina90
8. led 2015

@pankafe 😀 bude tam nebo nebude 😀 Já jsem fakt už zvědavá co tam budu mít já..prsa a nic jinýho mě nebolí. Jen pořád ten levý vaječník trochu

dasenka888
8. led 2015

@pankafe jojo tak to asi MS s pravděpodobností dorazí... :(

verusky
8. led 2015

@pankafe
@makula18
@lucina90
@veveruska8
@milca111
holky hlasim mesicky a beru ty Vase vsechny na sebe!!! 🙂

veveruska8
8. led 2015

@verusky prisly? Chudaku.... ☹ nedriv se musis uzdravit! A pak to pujde jak po masle 🙂

ronyx
8. led 2015

@verusky Teda holka to si užiješ 😀 šestinásobná mrška

pankafe
8. led 2015

@verusky To bys byla hodná, tak rychle šup šup, než se mně ty moje rozjedou 😀 Třeba když je stáhneš včas, tak se to u mě zastaví a budou z toho // a za 9 měsíců mimi 😀 Ba ne, je mi to líto, ale jak píšou holky, aspoň máš čas se dát zdravotně do kupy a pak vlítnout na mimi v plné síle 🙂

verusky
8. led 2015

@pankafe
@veveruska8
@ronyx
no ja jsem zdrava, jen jeste nasledky, pres den dobre a vecer v posteli je to na nic, to se to projevi. leky uz zadne.
takze ano, ano, jsem ochotna vzit mesicky na sebe v nadmerne mire 🙂 🙂 🙂
drzim palce, at nedopadnete jako ja a az budete mit za 9mesicu miminko v naruci, ja ho budu mit urco v brisku 🙂

pankafe
8. led 2015

@verusky Ha, už to asi funguje, mně se špinění prozatím zastavilo 😀

nonacek
8. led 2015

@pankafe ještě počkej do zítra až testneš😉
@ronyx jak ti je ? už máš nějake chuťe? Já ne a furt sem unavena.
@veveruska8 jak pak to vypadá u tebe?
@lucina90 tak zítra Budez testovat.. držím moc palce ať to vyjde!
@milca111 co u tebe nového?

ronyx
8. led 2015

@nonacek Ahojík,no únava je u mě to nejhorší,pořád se mi klíží oči 😀 hrozné,mám podezření,že jsme náměsíčná a večer chodím někam pařit 😀 Jinak o chutích mi nemluv,vařím oběd a u toho jsem spořádala asi 5 čokoládových figurek ze stromečku 😀

milca111
8. led 2015

@verusky
@nonacek
no já jsem první den po ovulaci,takže do ms mám daleko ještě a do testu když nevydžím čekat na ms tak 9 dní 🙂 u mě teď nic nového dlouho nebude.
😀

pankafe
8. led 2015

@milca111 Jojo, to znám, nekonečně dlouhá fáze 😀 Já většinou nevydržím a testuju už tak od 7 DPO, což vím, že je brzo, ale prostě mi to nedá, jsem hrozná, baba zvědavá!

veraakubik
8. led 2015

Jeee a ja nebyla jina,zacla jsem testovat brzo a když jsem testla 31dc i když ms mela dojit az 35dc a vykoukla na me krasna druha carka malem to se mnou seklo,protoze jsem to necekala a myslela,ze bude zase snehobilo..Taky jsem byla zvedava a nedockava.. 😉

lucina90
8. led 2015

@nonacek děkuji už se nemůžu dočkat, ať vím aspoň něco

nonacek
8. led 2015

@lucina90 mas pravdu ať je to Ják je... , ale aspoň to Budez vedet😉😉😉

lucina90
8. led 2015

@nonacek přesně tak 🙂 fakt mě to zajímá, protože i kdyby byl negativní tak proč mě pobolívá ten vaječník 😒

ronyx
8. led 2015

Ahojík holky tak dneska je den blbec ☹ Před chvílí volal švagr,že švagrovka přišla o mimi ☹ Byly jsme těhu skoro stejně,ona o 3 týdny dýl.Tak jsem se těšily,že budem drandit kočárkama spolu.Včera měla prý bolesti a krvácela a dneska jí brali do nemocnice na ukončení těhu. Hrozné,tak moc mě to mrzí ☹

pankafe
8. led 2015

@ronyx Ježiš to je mi moc líto ☹(( Vím, jak jsi se těšila, že spolu budete vozit ☹(( To je hrozné.

Strana