Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@pankafe a hlen mas jaky ? 🙂
@dasenka888 Od včera zádný. Ještě predevcirem jsem mela uz de facto skoro hned od ovu takový lehce bily, kremovy, pořad jsem cítila vlhko, po utreni lesklý papír. Včera večer ruzovohnede spineni, dnes ráno sucho a přímo na čípku kapka čerstvé světle červené krve..
pokud jsi totiž otěhotněla před ms těsně tak by jsi mohla slabou ms mít.Měla jsem to tak při svém prvním těhotenství tak jsem ho zjistila až v asi 7 týdnu.
Já 34DC a stále nic..dnes koupím test a zítra testuju
@pankafe jojo tak to asi MS s pravděpodobností dorazí... :(
@verusky prisly? Chudaku.... ☹ nedriv se musis uzdravit! A pak to pujde jak po masle 🙂
@verusky To bys byla hodná, tak rychle šup šup, než se mně ty moje rozjedou 😀 Třeba když je stáhneš včas, tak se to u mě zastaví a budou z toho // a za 9 měsíců mimi 😀 Ba ne, je mi to líto, ale jak píšou holky, aspoň máš čas se dát zdravotně do kupy a pak vlítnout na mimi v plné síle 🙂
@pankafe
@veveruska8
@ronyx
no ja jsem zdrava, jen jeste nasledky, pres den dobre a vecer v posteli je to na nic, to se to projevi. leky uz zadne.
takze ano, ano, jsem ochotna vzit mesicky na sebe v nadmerne mire 🙂 🙂 🙂
drzim palce, at nedopadnete jako ja a az budete mit za 9mesicu miminko v naruci, ja ho budu mit urco v brisku 🙂
Jeee a ja nebyla jina,zacla jsem testovat brzo a když jsem testla 31dc i když ms mela dojit az 35dc a vykoukla na me krasna druha carka malem to se mnou seklo,protoze jsem to necekala a myslela,ze bude zase snehobilo..Taky jsem byla zvedava a nedockava.. 😉
Ahojík holky tak dneska je den blbec ☹ Před chvílí volal švagr,že švagrovka přišla o mimi ☹ Byly jsme těhu skoro stejně,ona o 3 týdny dýl.Tak jsem se těšily,že budem drandit kočárkama spolu.Včera měla prý bolesti a krvácela a dneska jí brali do nemocnice na ukončení těhu. Hrozné,tak moc mě to mrzí ☹

@dasenka888 Přijde mi (oproti jindy) tvrdý, spíš uzavřený a strašně vzadu, málem jsem ho nenašla, což ještě před pár dny nebyl problém (to byl měkký a hodně vepředu, šel snadno najít)