Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@veveruska8 a delalas ho rano nebo odpoledne?
@verusky akoead u me je pruser ze jsem OSVC a nemuzu byt doma... ☹ ja to vylecim. Moc dekuju za rady cením si jich a pujdu nakoupit ovoce 🙂 coz docela hojne jím 🙂 dekujiii 🙂
@veveruska8 neco o desaty hodine..... a to jsem uz od 7 vzhuru...a vypite 2 kyble caje 😀 ja vím ze se ma delat v odpol hodinach a nepit ale co jen jsem to zkusila hiiii 😀
@lexton neco o desaty hodine..... a to jsem uz od 7 vzhuru...a vypite 2 kyble caje emoticon ja vím ze se ma delat v odpol hodinach a nepit ale co jen jsem to zkusila hiiii emoticon
@veveruska8 no..tak to by mohlo byt, kdyz rano a je pomerne silny. Ja ho delala v 8,30 a cekala bych nic, kdyz je to rano a ono tohle. Takze pokud bude stejny a jeste silnejsi, tak to vypada dobre 🙂
@lexton musim bezet dej vedet kdyby bylo neco noveho 🙂 drzim palecky 🙂
@veveruska8 jasny 🙂 drz se! A ozvi se😉
@veveruska8 ale jo jde to druhého jdu ke gynekologovi tak se s nim poradíme.... pak dam vědět co a jak. příští týden má proběhnout ovulace,tak uvidíme jestli dostane přitel pod stromeček pozitivní testik..😉
Mo bych si to přála,ale ......
a jak se mas ty?
@veveruska8 @nonacek
Ahoj holky, tak mrcha taky pořád nic. Břicho pobolívá jen po ránu, jakoby kolem pupíku, tak uvidíme, co z toho bude. 🙂 A dneska je mi taky blbě, ale jako kdybych měla chřipku. 🙂
tak u me je to jasne... miminko zatim nebude, jsem nervozni na holky jak pes a to ja pred mesickama byvam........... tak jsem jeste nervoznejsi, protoze jsem zklamana... ale tak bude to, jak to ma byt. ted se jen uklidnit 🙂
@nonacek @makula18 @veveruska8 zkusila jsem test koupit jiný a udělat teď večer...on ten duch je tam taky.. 😨
to je individualni..me ukazal i tyden pred MS
@nonacek Tp by byl moc pekny darecek 🙂 a ani jic jineho bychom nechteli vid?? Tak at te poradne prohledne a vysetrí ju?! a coo ten vikend?? jedete tedy nekam?? 😉 ja jsem pekne nachciana...ted uz me krk nebolí,ale za to mi tece z nosu jako z vodopadu..a nemuzu dychat...hnus fialovej 😀
@makula18 Fakt?? tp uz neni mozny.... ja bych vsadila o co chces ze jsi tehu... to není mozny.. 😉
@lexton to je GOOD !!!!
@veveruska8 ahojky, tak mrcha pořád nikde, břicho pořád bolí a teď i jako tlačí, když si hned nedojdu na malou, když zrovna potřebuju. 🙂 a vůbec teď chodím nějak častěji, ale to přisuzuji té chřipce nebo co to bude. 🙂

@verusky jo tak 🙂 to je i tak obdivuhodny 🙂 fakt smekam.
Ten zluty je ovu a ten modry tehot. Uvidim zitra..a pak v nedeli..