icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

lexton
27. lis 2014

@verusky jo tak 🙂 to je i tak obdivuhodny 🙂 fakt smekam.
Ten zluty je ovu a ten modry tehot. Uvidim zitra..a pak v nedeli..

lexton
27. lis 2014

@veveruska8 a delalas ho rano nebo odpoledne?

veveruska8
27. lis 2014

@verusky akoead u me je pruser ze jsem OSVC a nemuzu byt doma... ☹ ja to vylecim. Moc dekuju za rady cením si jich a pujdu nakoupit ovoce 🙂 coz docela hojne jím 🙂 dekujiii 🙂

veveruska8
27. lis 2014

@veveruska8 neco o desaty hodine..... a to jsem uz od 7 vzhuru...a vypite 2 kyble caje 😀 ja vím ze se ma delat v odpol hodinach a nepit ale co jen jsem to zkusila hiiii 😀

veveruska8
27. lis 2014

@lexton neco o desaty hodine..... a to jsem uz od 7 vzhuru...a vypite 2 kyble caje emoticon ja vím ze se ma delat v odpol hodinach a nepit ale co jen jsem to zkusila hiiii emoticon

lexton
27. lis 2014

@veveruska8 no..tak to by mohlo byt, kdyz rano a je pomerne silny. Ja ho delala v 8,30 a cekala bych nic, kdyz je to rano a ono tohle. Takze pokud bude stejny a jeste silnejsi, tak to vypada dobre 🙂

veveruska8
27. lis 2014

@lexton musim bezet dej vedet kdyby bylo neco noveho 🙂 drzim palecky 🙂

lexton
27. lis 2014

@veveruska8 jasny 🙂 drz se! A ozvi se😉

nonacek
27. lis 2014

@lexton je to taaaaaaaaaam 😲
tiše gratuluji✌
💜💟💛💞💚💙💘❤💗💖💜💕💜💛💝💞💙💚💘💗💙❤💚💛💟💚💝💖❤💙💚💟💝💘💗💛💚💙💗💘💞❤

nonacek
27. lis 2014

@veveruska8 ale jo jde to druhého jdu ke gynekologovi tak se s nim poradíme.... pak dam vědět co a jak. příští týden má proběhnout ovulace,tak uvidíme jestli dostane přitel pod stromeček pozitivní testik..😉
Mo bych si to přála,ale ......
a jak se mas ty?

makula18
27. lis 2014

@veveruska8 @nonacek
Ahoj holky, tak mrcha taky pořád nic. Břicho pobolívá jen po ránu, jakoby kolem pupíku, tak uvidíme, co z toho bude. 🙂 A dneska je mi taky blbě, ale jako kdybych měla chřipku. 🙂

lexton
27. lis 2014

@nonacek 🙂zatim diky, ale jeste neni jisty.. ani ja si porad nejsem jista. Ani tim duchem a celkove. Jediny, co mi je..bolest v levym vajecniku ..kde byla i ovu.. jinak zadny priznaky.. a mrcha prede mnou

makula18
27. lis 2014

@lexton já myslím, že je to hodně dobrý začátek. Hodně holek by si přálo vidět to co ty. 🙂 hodně štěstí, držím palce. 🙂

lexton
27. lis 2014

@makula18 diky moc, jen fakt nevim, jsem si vedoma toho, ze to nemusi byt definitivni. Ani nevim, co si moje duse a telo ted mysli. Pokud to bude pravda, tak mam po delsi dobe kapku stesti.. uvidi se za par dni🙂

nonacek
27. lis 2014

@makula18 hm..... tak to je porad nadějný.😉
a co přitel tuší něco?

nonacek
27. lis 2014

@lexton to jsem Teda na tebe zvedava✌

lexton
27. lis 2014

@nonacek ja tez 🙂 fakt divny pocit..jiny.

verusky
27. lis 2014

tak u me je to jasne... miminko zatim nebude, jsem nervozni na holky jak pes a to ja pred mesickama byvam........... tak jsem jeste nervoznejsi, protoze jsem zklamana... ale tak bude to, jak to ma byt. ted se jen uklidnit 🙂

makula18
27. lis 2014

@nonacek zatím nic netuší, nechci aby stresoval ještě on, ale miminko chceme oba. 🙂

lexton
27. lis 2014

@nonacek @makula18 @veveruska8 zkusila jsem test koupit jiný a udělat teď večer...on ten duch je tam taky.. 😨

nonacek
27. lis 2014

@makula tak to je dobře,Já ze začátku to vzdy pritely říkala o každém rádoby duchovi a pak byl zklamaný víc než Já .
teď už tajim i zakoupeny těhotenský test.

nonacek
27. lis 2014

@makula18 ta zpráva na hoře je pro tebe

nonacek
27. lis 2014

@lexton tak to vypadá dobře,tak Pssssssss,ať to nezakriknem✌

eloana
27. lis 2014

to je individualni..me ukazal i tyden pred MS

lexton
27. lis 2014

@nonacek no uvidím zítra ráno a pak v pondělí.. pokud se rozpadne, je to jasný, pokud zesílí, pak taky jasný 🤐 jé já bych povídala..

veveruska8
27. lis 2014

@nonacek Tp by byl moc pekny darecek 🙂 a ani jic jineho bychom nechteli vid?? Tak at te poradne prohledne a vysetrí ju?! a coo ten vikend?? jedete tedy nekam?? 😉 ja jsem pekne nachciana...ted uz me krk nebolí,ale za to mi tece z nosu jako z vodopadu..a nemuzu dychat...hnus fialovej 😀

veveruska8
27. lis 2014

@makula18 Fakt?? tp uz neni mozny.... ja bych vsadila o co chces ze jsi tehu... to není mozny.. 😉

veveruska8
27. lis 2014

@lexton to je GOOD !!!!

makula18
28. lis 2014

@veveruska8 ahojky, tak mrcha pořád nikde, břicho pořád bolí a teď i jako tlačí, když si hned nedojdu na malou, když zrovna potřebuju. 🙂 a vůbec teď chodím nějak častěji, ale to přisuzuji té chřipce nebo co to bude. 🙂

makula18
28. lis 2014

@nonacek mi se o tom bavíme, ale jako nějak ho do testování nezasvěcuji. 🙂 Vždy se jen zeptá a čekáme dál. 🙂

Strana