icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

lexton
28. lis 2014

Ahoj holky! Tak dnesek prikladam nize na fotce.. ale zatim to neresim. Aby to vydrzelo a udrzelo se..

beatrice.h
28. lis 2014

@lexton Kolik dní před MS to máš?? já očekávám každým dnem MS - mám po 26-28 DC - dnes je to 26 DC - na testu sněhobílo... ale bolesti jakoby mrška měla přijít.. :( 🙂

lexton
28. lis 2014

@beatrice.h ahoj! Dneska je to 27DC.. 13dpo. 🙂 ale necekala jsem to tak brzy 🙂

nonacek
28. lis 2014

@veveruska8 ahojky , jo pojedeme do prahy.......😉 jo a začínám vánoční vizdobu......., . Jo to mas pravdu kéž by se už zadařilo a na vanoce to by byl už asi i zazrak

nonacek
28. lis 2014

@makula18 Já už teď nic neříkám,jen cekam na pozitivní test a pak udělám nějake kreativní podání toho radostneho oznámení......
opak už ne oznamují,raději😩

hojda
28. lis 2014

Záleží, kdy byla ovulace, Já měla 11 dní po oplodnění na testu 10 slabou čárku.

nonacek
28. lis 2014

@lexton aaaach...... to je krásný test....🎄 🎁.....

baarunecka
28. lis 2014

Na mém fotoblogu 🙂 Stalo se mi to 2X 🙂

veveruska8
28. lis 2014

@makula18 takze jak dlouho uz na tu mrchu cekas? 😀

veveruska8
28. lis 2014

@lexton no vidiiiss TICHOUNCE gratulujiii 😉 bude to ok..nestresuj se 🙂

veveruska8
28. lis 2014

@nonacek Jee Praha taky bych tam chtela hlavne do IKEI 😀 To jsem rada🙂 krasne si to tam uzij.. Ja uz budu asi pict tedy az se vyhrabu s te virozi nebo co to je.... 😀

makula18
28. lis 2014

@veveruska8 6 den. Ale nejspíš budu asi 10 dpo. Nevím to ale jistě. 🙂

veveruska8
28. lis 2014

@makula18 🙂 toooo vypada hoodne nadejne!!!!!! 😉

beatrice.h
28. lis 2014

@lexton Tak to já mám asik čas ještě - protože dnes jsem 26DC a 9 DPO - to je možná ještě brzo. - uvidíme - začínám mít bolesti MS - tak asik mrška do neděle přijde.. :( Máte taky takové příznaky i když čekáte miminko??

nonacek
28. lis 2014

@veveruska8 jasný,tak na pečení se těším nejmíň,moc me to nebaví..😲

verusky
28. lis 2014

@beatrice.h ja tu psala vcera, ze jsem nervni a ze to pred mesickama byvam (tyden, uplne silena dovedu byt). tak jsem se rozloucila s moznym tehotenstvim, ale vecer jsem si vzpomnela, ze kdyz jsem cekala prvni a treti dceru, pred MS jsem taky byla nervozni a nakonec byl test pozitivni. stejne myslim, ze priznaky telesne (prsa a tak) jsou podobne i pred MS, i pri zahnizdovani. takze nepomuze nic, jen pockat... 🙂

veveruska8
28. lis 2014

@verusky Tejne jak je zvlastni, ze kazda mame jine priznaky 😀 ja kdyz jsem poprve otehotnela.... cca 10 dpo tak me tak chytil zaludek ze jsem musela na pohotovost a marodila z toho 3 dny..upozornuji 3 den jsme odletali na svatebni cestu...nu a to byl zacatek meho tehu a ja to nepoznala hiiiiiiii 🙂

verusky
28. lis 2014

@veveruska8 to je teda taky dobre! cestovni horecka a pritom miminko na ceste 🙂
na te rozmanitosti je prave krasne, jak to mame kazda jinak a jak je dulezite se sama poznat 🙂 me mrzi, ze jsem v tomto cyklu (prvni po porodu) neodhadla plodne dny... jindy je poznam, ted nic... a pokud MS dorazi, premyslim, jestli prvne v zivote nekoupit ovu test, ale zas nevim, jestli moc netlacim na pilu.

veveruska8
28. lis 2014

@verusky Mas krasne deti a urcite pred tím jsi to neresila vid? ja byt tebou vykaslu se na nejake testy..ja jsem si koupila jen z legrace ale vim ze dalsi mesic urco ne. Poznam to ze mam obrovskou chut na manzela 😀 Ja to necham na prirode. U me to bylo presne na svatebni noc a popravde bylo to kratce po ovu a vidis..zadarilo se. Urcite to pujde samo... 🙂 drzim palecky 🙂 🙂

veveruska8
28. lis 2014

@makula18
@nonacek holky zitra je sobota a ja testnu a beda jak tam nic nebude!!! Hned pisu jeziskovi 😀 😀 😀

verusky
28. lis 2014

@veveruska8 tak zitra drzim palecky ! ja to mam stejne, taky nejradsi vse nechat na prirode..... vsak ona vi nejlip 🙂

lexton
28. lis 2014

@beatrice.h ja si rikala, ze je neco jinak, kdyz jsem ucitila vajecnik jako pri ovulaci..ale malinko jinak.. no a mam to cerstve..az dneska citim jinak prsa..jako pnuti..jinak ani nic..na kafe mam chut..ale chutna jako spinava voda

lexton
28. lis 2014

@veveruska8 drzim palce!!!! 🙂

lexton
28. lis 2014

jo a ještě mi napadlo, že jsem si přišla poslední týden jiná..normálně mi před menses naskáčou beďary..minimálně jeden..a já si říkala, že mám nějak hladkou pleť a bez beďarů..takže fakt pro mě netypický

makula18
28. lis 2014

@veveruska8 budu držet palce! 🙂 pak dej určitě vědět. 😉

veveruska8
29. lis 2014

@nonacek
@makula18
@lexton
@verusky Holky ja pitomec vcera zapomela koupit test pty mi bylo zle...tak za hodku ho pujdu koupit tak uvidím, ale beda mu!!! 😀 😀 😀

veveruska8
29. lis 2014

Holky...tak Jezísek me nas..l 😀 uz se v tom nevyznam🙂 test negativní... delala jsem si jeste ovu a skoro silne carky 😀 uz to vazne s...u 😀 takove peize vyhozene 😀 ale je pravda ze me dnes bolí pravy vajecník. 😀 dneska neco budeeee 😀 😀

nonacek
29. lis 2014

@veveruska8 Já už tojeziskovi napsala a dala za okno,a dneska...... koukám...... za oknem není,tak že by to řešil.........😇

nonacek
29. lis 2014

@veveruska8 co?😲
že by ovulace? nechápu,to je divny😨

makula18
29. lis 2014

@veveruska8 já jsem na tom stejně. 🙂 a navíc už cítím, že zítra tu bude, jak na koni. Takže přítel taky hezký darek k Vánocům nedostane. 🙂 Tak třeba jindy. 😉

Strana