icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

miryp
9. led 2015

@ronyx Díky, snad se budu příští týden radovat z toho, že MS nedorazila 🙂 Bylo mi z toho smutno, když holky popisovaly, jak s nimi partneři vše prožívají a já to neměla s kým prožívat, ale když poprvé malá partnera kopla, viděla jsem, jak z toho byl unesený a říkala jsem si, že to bude dobré a bylo. Teď by to bylo opravdu o osudu, a to mi nemůže dávat za vinu, tak doufám, že by to probíhalo jinak. Navíc, když jsem si postěžovala, jak mě začal trápit zánět močového měchýře a že mě bolí kyčle, tak se mě zeptal, zda mu nechci naznačit, že jsem těhotná, ale tentokrát nevypadal tak vyděšeně, jako v prvním těhu. Tak já doufám, že dospěl a že mu ta naše princezna otevřela oči 🙂

tarra27
9. led 2015

@miryp neboj....on je jen zodpovědný 😉 má strach, aby vše zvládl a byl dobrý otec a zabezpečil vás...a zároven se nevykašlal na původní rodinu....ale je dobře, že holčičku máte a pokud přibyde ještě jedno dítko, určitě vám to prospeje a jemu obzvlášt....nemůže za problemy původní rodiny....neříkám nepomoci, ale nemel by si zničit život tím, že nebude mít deti atd...jednou by litoval.

Tak at se daří.... 🙂 a vše vychází báječně 🙂

reva6
9. led 2015

baby ... prosim vas meska mi to uz druhy den.... a testy su taketo.... preo? uz som zmetena kazdy mesiac sa mi toto stava ze mam taketo testy.....no len teraz meskaju... uz som sa tesila.. a.... :/ uz sa snazime cez 2 roky.....:/

ronyx
9. led 2015

@reva6 Bohužel sněhobílo 😒 Po dušíkovi ani památka

reva6
9. led 2015

@ronyx ved toto.... :/ so uplne nastvana sklamana zufala... raz sa nam to podarilo presne pred rokom nevieme ako .. ale prisli sme o to od vtedy.... aj boli duchovia a neudrzi sa....

ronyx
9. led 2015

@reva6 Já vím,je to těžké,když se člověk snaží tak dlouho a pořád nic,no pokud se snažíte s přítelem (manželem) dýl jak rok určitě bych zašla na gynekologii a poradila se s lékařem.Udělá potřebná vyšetření,zjistí jestli u tebe je nějaký problém,popř u přítele.

reva6
9. led 2015

@ronyx cchodim k nemu pravidelne problem vraj nieje v otehotneni ale v udrzani mam doma aj duphaston ci jak sa to vola ze ak by so vyslo ze mam nasadit ... lbo moj dok. je 400 km daleko... aj mi odporuil nieco co k tomu pomoze akurat mi to minuli mesia rozhadzalo cyklus..... rozmyslam aj nad tym ze i aj tento mesiac to neni ten pripad ale prsia bolia hlava sa mi toci sem tam tak neviem...pevne dufam ze len pomali stupa hcg alebo ze bola neskor ovulka.... ze sa len zahniezduje...

ronyx
9. led 2015

@reva6 Zkus testnout za dva dny a uvidíš,držím palce aby to vyšlo 🙂

reva6
9. led 2015

@ronyx dakujem no ja dufam tiez.. dam vediet ak tak

nonacek
9. led 2015

@reva6 bohužel také nic nevidim

nonacek
9. led 2015

@veveruska8
@ronyx
@lucina90
@makula18
tak copak děláte,ženy? Jaky byl den? 🍀🍀🍀🍀

makula18
9. led 2015

@nonacek docela dobrý den. Byla u mě kamarádka s miminkem, tak jsme se zase pobavili. 😀 ale už mě všechno štve. A co ty?

milca111
9. led 2015

@nonacek tak jsem na skok tu,moc gratuluji k srdíčku 😎

jinak holky já se těhotně cítím už snad těch 2 dny po ovulaci,to si se mnou ještě užijete 😀DDDD

ronyx
9. led 2015

@nonacek Já teď ležela a koukala s malým na Cars 😀 Chtěl ať si lehnu s ním,ale do 5ti minut byl tuhý a já jak se pozoruju brzy odpadnu taky.Ta věčná únava mě ničí

veveruska8
9. led 2015

@nonacek ted jsem přišla...mam hladika 🙂 co jsi mela dobreho? 😉

lucina90
9. led 2015

@nonacek Já venčila pejska, potom jsem si dala oběd, chvilku odpočinek, potom zase venčit, koupit pamlsky pro psa, zadělání těsta na rohlíky, pak upéct, zase venčit a už čučím na tv 😀 a volný den utekl jak sv... 😀 a co ty?
jinak jsem našla článek o čípku jaký je v ovu a před ms atd...http://www.rodina.cz/scripts/detail.asp?id=5211

ronyx
9. led 2015

Holky je skoro devět hodin večer a já bych zase jedla 😀 Hrozné se mnou.Cpu se jabkem a představuju si,že je to větrníček se šlehačkou 😀

veveruska8
9. led 2015

@ronyx to s tim vetrnikem to je dost dobry 🙂 jen si dej...drobecek ma na neco chut 😉

veveruska8
9. led 2015

@nonacek
@ronyx
@ronyx
@makula18
@milca111 holky dnes je patek.. chystate se nekam? Ja jsem k.o a mam bolesti takze zitra asi prijde Ms. Ale zitra si zajdu na vyborny salatek 🙂

ronyx
9. led 2015

@veveruska8 Já teda na sladké moc nejsem,vždy jsem holdovala spíš slaným dobrotám,ale teď je to prostě šílené. Užrala bych se koblih a vdolečků 😀 S takovou bude koblih za chvíli ze mě 😀

No nic berušky 🙂 jsem hotová.Takže jdu spinkat.Takže hezký zbytek večera a dobrou noc 😉

ronyx
9. led 2015

@veveruska8 Jo jo,já se chystám 😀 do postele . U prvního těhu to bylo jednodušší,to jsem spala kdy jsem chtěla,teď to nejde,prcek ráno brzo vstává,takže žene z postele i mě a já bych přitom táááááák spala 😀 Takže večer doháním,chodím spát pomalu se slepicemi abych aspoň trošku nabrala energii 🙂

makula18
9. led 2015

@veveruska8 mě dneska taky bolí břicho, takže taky čekám, že zítra dorazí ms. 😊

nonacek
9. led 2015

@makula18 jo je fajn,jen furt žeru a to doslova a dopismene 😒

nonacek
9. led 2015

@veveruska8 hm ... chystám se do Hajan,stejně furt spim 😒

veveruska8
9. led 2015

@ronyx tak ti preji dobrou noc a sladke sny 🙂 jaa sladke take nemusim..obcas nejakou tu palacinku. Taky jsem spise na slane. Tak zitra at mas krasne sniky dobrou noc 🙂

nonacek
9. led 2015

@lucina90 muj denní režim: jim ,spim,zvracím, tloustnu 😒 ale né,mam jen rozhozene hormony 🙂 tak blbnu 😉

veveruska8
9. led 2015

@makula18 ja budu cekat s tebou jestli muzu 🙂

veveruska8
9. led 2015

@nonacek ja taky asi pujdu. Ale pustim si film a rano zas do prace 🙂 taky preji krasne sny 🙂

nonacek
9. led 2015

@veveruska8 tak mela jsem k obědu těstoviny,potom dortík,pomeranč,jogurt,slaný tyčinky ,čoko zmrzlinu,topinku. Proste me bláznem hormony 😒 😒

nonacek
9. led 2015

@ronyx to my povídej ... spim furt a už vůbec nic neříkám o tom jak jsem podrážděná 😒
a protivna...

Strana