icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

ronyx
10. led 2015

@zuuuzaaa Paráda a máme krásný tří směnný provoz 😀

zuuuzaaa
10. led 2015

@ronyx s tím že já dělám přesčasy 😀DD

lucina90
10. led 2015

@nonacek aspoň už vím jak na tom jsem...ale teda, bolí to pekelně ☹ až mi vyhrkly slzy

lucina90
10. led 2015

@pankafe držím palce 🙂 mám i za tebe, bolí mě břicho jako by mi ho někdo odpálil

makula18
10. led 2015

@ronyx Já jsem taky dříve pořád testovala. Ale v listopadu jsem si řekla, že na to kašlu. 🙂 a k dr. jdu 20.1. Ale injekci si ne vyvolání nebudu dávat. Posledně mi po ní byli hrozně blbě. ☹

makula18
10. led 2015

@nonacek to jo. To bude dobré rozptýlení. 🙂

pankafe
10. led 2015

Holky, tak já mám spíš obavu, abych neměla cystu ☹ Teď jsem o tom četla v pár diskuzích a na nějakých serverech... Protože dneska už je to 4. den od začátku špinění a pořád je to hnědé, místy dokonce tmavě, ale čerstvá krev kde nic tu nic. A do toho ty "kousky" ☹(( To se mi moc nezdá jako špinění v začátku těhu nebo uhnizďování.

ronyx
10. led 2015

@pankafe Ale to se nevylučuje,já měla v prvním těhu cystu taky 🙂

pankafe
10. led 2015

@ronyx Aha a jak se to projevovalo?

veraakubik
10. led 2015

@ronyx Uplne stebou soucitim-me to teda nepreslo ani na chvilku,ale za to se mi to z rana protahlo na cely den..Pripadam si uplne nemozna,neuvarim obed bez toho abych neutikala..Chvilku jsem si lehla na gauc a Adamek (nemladsi 3,5roku) mi prinesl misku,pohladil po cele a povidal-miminko budes blinkat..No jo,je to moje zlaticko.. 🙂 Pripadam si porad hladova,ale bojim se snist cokoliv,citim hlad,ale obed jsem ani nedojedla..Pripadam si jak na lodi.. 😒

ronyx
10. led 2015

@pankafe U mě se teda naštěstí neprojevovala nijak,byla jsem pod kontrolou,každou kontrolu mi ji dr ultrazvukem skontrolovala, sledovala pozici.Naštěstí cysta sama klesala dolů,takže mi bylo řečeno,že odejde sama při porodu.Nakonec ani nevím jestli už je pryč,jelikož jsem rodila akutním císařským řezem,takže sama asi vyplout spodkem nemohla 🙂 Buď mi ji vzali při císaři a nebo sama zmizela.Ale vím,že u někoho dělaj cysty docela problém

ronyx
10. led 2015

@veraakubik Tak to máš super,že máš takového šikovného pomocníčka 🙂 Jinak nezkoušela jsi alespoň ty zázvorové lízátka? Je to na nevolnost. Já teda počkám ještě pár dní,přeci jen je to dnes po dlouhé době a pokud to nepřestane tak to nějak řešit budu,to se nedá,neustále chodit a čekat kdy to poletí ven

nonacek
10. led 2015

@pankafe nevím,ale taky hodně pisou,ze když mas cystu tak můžeš mít pozitivní test falesne.

veveruska8
10. led 2015

@nonacek ahojky ted jsem prisla. Jj mam se dobre a co ty 🙂

veraakubik
10. led 2015

@ronyx Zazvorova lízátka?Tak ty neznam.. 😉 Koupila jsem si tehu caj-ma krasne růžovoučkou krabičku a udajne by mel pomoct při nevolnostem,ale jak to vysvětlit tomu prdolkovi v brisku?!

ronyx
10. led 2015

@veraakubik Jj jmenuje se to Gravipop 🙂 když nepomůže čaj,vyzkoušej je 😉 http://www.zbozi.cz/vyrobek/vitaharmony-gravipo...

veraakubik
10. led 2015

@ronyx Jeeee,dekuji..Uz vim,ty jsem videla v lekarne.. 😉 Dekuju,jsi zlata-nenepadly me-urcite vyzkousim..

ronyx
10. led 2015

@veraakubik no není zač 🙂 není nad to spojit příjemné s užitečným 😀 člověk zažene nevolnost a ještě si u toho zamlsá 😀

veraakubik
10. led 2015

No jo,ale abych pak nechodila porad s lízátkem v puse..Udela se mi tak nejak divno v puse a uz to jde,zacne se mi delat spoustu slin a to je konecna-porad chodim a zvejkam-jenze před chvilkou mi zvejka vytahla plombu.. ☹

nonacek
10. led 2015

@veveruska8 ale jo,je vykend ... relax😉

nonacek
10. led 2015

@lucina90 co říct.... to přejde .. Nebo si Vem ibalgin na bolesti,také jsem ho někdy brala

nonacek
10. led 2015

@pankafe sem tehu a ginekolog my taky teď řekl že mám cystu a neprojevuje se to nijak zatím ani jsem to nevěděla,že ji mam

ronyx
10. led 2015

Tak holky sobota odpoledne,já zabalená v dece,čučím na ducha a u toho jsem sprostě sežrala půlku pizzy 😀 Tu už jsem si teda neobědnávala pěkně dlouho . Co vy? Jak si užíváte víkendu? 😉

veveruska8
10. led 2015

@nonacek
@ronyx
@pankafe
@makula18 ahoj holciny tak ms ma dojit zitra tedy pokud mam cyklus 33dni... dnes jsem si udelala test nevim co si o tom mam myslet. Je ram pekne fujavo,ale teplo.🙂

veveruska8
10. led 2015

@ronyx taky koukam na ducha. Ted jsem mela jehneci...fujjj se pob...u fuj fuj... ja zachvilku padim na vecu s holkama 🙂

veveruska8
10. led 2015

@nonacek vikend je fajn. Vecer mam sezeni s holkama tak se tesim. A zrovna manza je doma...cely tyden jsem ho nevidela.... 😒 Jdeme do Orla...maji tam vyborne meny 😉

ronyx
10. led 2015

@veveruska8 Jehněčí jsem asi ještě nejedla 😀 Já věřím jen kuřecímu a vepřovému,občas hovězí,ale to mi taky moc nejede 🙂 Tak co s tím testem? Byl tam duch? Nenapínej 😉 A házej fotku 😀

veveruska8
10. led 2015

@ronyx jj je tam duch....nebo jsem slepa....me jehneci nechutna a obvzlat dneska jen o tom mluvim a chce se mi zvracet bleeee 😀 ale delal tchan tak jsem musela ...

veveruska8
10. led 2015
ronyx
10. led 2015

@veveruska8 Juhuuuu,no to víš,že tam jeeeeee 🙂 Tak to potichoučku gratuluju a přeju ať jen sílí a je vše v pořádku,paráda 😉

Strana