icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

nonacek
11. led 2015

@veveruska8 a už jsi o tom testu řekla manželovi?............. Co říkal?......( Já jsem,hrozne zvedava)
A co ty, mas tichonce radost?

nonacek
11. led 2015

@ronyx Ahojky,tak co jak ti je? Už se něco projevuje...?

ronyx
11. led 2015

@nonacek Ahojík tak nevím co se děje,ale dneska mi je fakt dost blbě,ráno,pak odpoledne celkem dobré a teď večer je mi teda hrozně. I když jsem skoro nic nejedla,mám těžký žaludek,pocit jako by přežranosti 😀 a občas mě natáhne. Já jen doufám,že je to jen nějaký úlet a nečeká mě tohle denně. Co ty? Jak se cítíš? 😉

veveruska8
11. led 2015

@nonacek nene jeste jsem mu to nerekla zaprisahla jsem se ze mu to reknu az by bylo videt srdicko pac kdyz nebylo srdicko nesl to hrozne spatne.... takze radeji az pozdejs. Budu se modlit at carka sili a abych uz mohla rict sestre v ordinaci...`` tak me tu mate ``` hiiii. Ja tomu tak nej porad nemuzu verit....zrovinka tu byla moje mamca a vykladala mi karty a rekla ze mam plodne obdobiii 😉 jsem se musela smat 🙂

veveruska8
11. led 2015

@ronyx chudaku...neboj bude dobre. Je fakt blbe kdyz pak nemuzes polknout ani sousto. Ale jsme silne holky a mi to dame 😉 holky opatruj te se ! 🙂

lucina90
11. led 2015

@nonacek jo budu to sledovat podle čipku a hlenu plus cca plodné dny podle kalendáře 🙂

lucina90
11. led 2015

@nonacek přeji ti ať to brzo přejde a je ti líp 🙂 sama jsem zvědavá jak to budu prožívat já 😀

ronyx
11. led 2015

@veveruska8 Byli jsme odpoledne u tchýně,samozřejmě zase plný stůl dobrot,ale já zobala jen sušené brusinky.Pak jsem uviděla vedle v misce solené buráky a co mě nenapadlo,jedla jsem ty sušené brusinky smíchané s těma slanýma burákama 😀 Nevím co mě to napadlo,ale bylo to dobré.Tak si říkám,že mi je možná těžko z toho,nic jiného jsem od té doby nejedla.

nonacek
11. led 2015

@ronyx presne jak říkáš , tak se mam Já .
místo ranních nevolnosti my je blbe večer. A dnes sem měla takovou slabost v sobě.
A co nějake konkrétní chuťe.???

nonacek
11. led 2015

@veveruska8 to mas pravdu,pomodlim se za tebe a mimi take😇
tvoje máma umí vykládat karty? Mě to hrozne zajímá...

nonacek
11. led 2015

@lucina90 a co ovu testy ?

veveruska8
11. led 2015

@nonacek jj kocicko vyklada...a me vzdy vylozila a i to tak vse dopadlo...je to takova moje čarodějnice 😉

nonacek
11. led 2015

@veveruska8 tak to ti závidím,Já jsem o tom hodně četla... , ale Já bych nato neměla talent...... škoda.....

lucina90
11. led 2015

@nonacek nebudu. Nechci se na to upínat.. když pojedeme co druhý den v tom období, tak není co pokazit si myslím. Testama se stresuju co tam bude a nebude..:-/

milca111
12. led 2015

@ronyx no mě vyloženě dr řekl,až vydržím do první ms a pak to necháme na přírodě,že pokud tělo připravené nebude tak se miminko stejně nechytne a tady na koníkovi je strašně moc holek co jim dr řekl,ať po revizi čekají,třeba i půl roku a ony nečekaly ani po šestinedělí a jsou teď těhotné a vše zatím ok. My se taky hned po šestinedělí začali znovu snažit,ale předminulý cyklus jsem měla biochemické těhu a jinak se zatím nedaří tak asi ještě taky jsem nebyla připravená a nakonec jsou to už 4 měsíce po revizi a stále zatím nic. Nejhorší jsou ty první týdny,to by člověk chtěl být těhotný nejlépe znovu a hned, je těžké to smíření se s tím a ještě ty zbytkové těhu hormony do toho ☹(
Bude jí líp,bohužel nic než čas to nespraví

milca111
12. led 2015

@lucina90 jj já taky podle hlenu poznám už ovulaci a vzhledem k tomu,že u ní i neskutečně trpím bolestí hlavy a břicha tak ji i bezpečně poznám,ale tento měsíc už nic nechci nechat náhodě a tak teď měřím tu bazální teplotu abych ušetřila i za těhu testy 🙂
@veveruska8 měla jsem ovulaci před 5ti dny, 18Dc a ms má přijít 22.1. tak ještě fůra času,ale když vím přesně kdy byla ovu tak první test udělám už za 6 dní 😀
@nonacek a bylo ti i u minulého těhu zle? Mě u obou kluků strašně 😀
@makula18 bazální teplota nemusí přesáhnout 37 stupňů, to je u každé jinak, když si ji neměříš pravidelně tak nepoznáš nic a ani když si ji měříš tak se z bazální teploty to pozná jen tak,že neklesá a drží se poovulačně vysoko déle jak 14 dní.Držím stále palečky at ms nepřijde

milca111
12. led 2015

@lucina90 a to myslíš jak ovulaci podle kalendáře,jako že ti to ukáže ta tabulka z netu? To nepasuje skoro na nikoho 🙂 kamoška třeba to tak taky dělala a pak koupila ovu testy a zjistila,že ovulaci díky této tabulce spolehlivě prošvily 🙂 protože ji má až kolem 21 dne cyklu a já jí taky každý měsíc mám jindy 🙂 jednou 14 DC pak 15Dc a teď třeba až 18DC takže taky bych jí asi prošvihla nebýt toho měření teploty
😀

veraakubik
12. led 2015

@ronyx Ahoj,jako bys popisovala me stavy..Kdyz mi bylo zle rano bylo to ,,super,,-ted je mi zle porad-celej den,nejsem schopna uvarit obed,mam hlad,ale zaludek jako by stavkoval-ja v nem naopak citim to prazdno z toho,jak blindim,pak se skoro az bojim najist a pak hrozna krize.. ☹ Jsem z toho uz i unavena..Ja nevim,proc všechny tehotenstvi musim mit na hclup stejne..Jen si nevzpominam když to preslo-doufam,ze uz to bude brzo..JInak tobe preji at ti je lip,at se ti to taky neopakuje každý den jako me..Holky ja si myslim,ze ty nevolnosti jsem na sebe vzala ja... 😉

makula18
12. led 2015

@milca111 děkuji za držení palců. Už 3 den mě bolí břicho a ms zatím nikde.

nonacek
12. led 2015

@lucina90 to je pravda,ze když to pojistite obden,tak to nemůžete minout😉

nonacek
12. led 2015

@milca111 u prvního syna my bylo blbě,ale až kolem 4 měsíce.

lucina90
12. led 2015

@milca111 pro mě je nepredstavitelný si každé ráno měřit teplotu 😀 navíc v klidu, když se vzbudím je hned vzhůru i pes a začne mě šíleně pusinkovat 😀
myslím kombinaci všeho, ale nejvíc podle hlenu a taky mě pobolívá břicho. Vím, že neodhadnu přesně den, ale když si to pojistíme např 7 dní co ob den, tak to jde ne 🙂

lucina90
12. led 2015

@nonacek právě 🙂 takže si budu hlídat hlen a hotovo 🙂

ronyx
12. led 2015

@veraakubik Jéééjda,tak to mě mrzí,ale snad to brzy přejde 😒 Pokud si teda nepamatuješ jak dlouho to trvalo v předchozím těhu,tak to je ale dobrá zpráva,to vypadá,že moc dlouho ne,protože kdybys to takhle měla skoro celé těhu,tak si myslím,že bys na to jen tak nezapoměla 😉 Já teď opatrně snídám jogurt s piškoty a cítím,jak mi to roste v puse. Je mi blbě,ale není to tak hrozné jako včera večer, tak snad to dneska večer bude ok,jinak mě už trefí.Asi si povalím pro ty lízátka 😀

ronyx
12. led 2015

@nonacek Tak konkrétní chutě zatím nějak nemám a myslím,že ani v prvním těhu jsem neměla vyloženě chutě na něco a naopak,že by mi něco nechutnalo,nebo rovnou dělalo špatně 🙂 Jsem skromná,když mi zrovna není blbé sním všechno 😀 Ty máš nějaké konkrétní chutě? 🙂

nonacek
12. led 2015

@ronyx právě že né😨 Spíše mam problém,že mam chuť nato co vidim v Telce nebo nato co zrovna nemám... Trpím žravostí až přežranosti😨
mrzutosti,sem hnusna protivna .....
Chci mít už Dobrou náladu prosiiiiiiiiim😩
Jinak mám všechny dobre vlastnosti😉 😀

nonacek
12. led 2015

@lucina90 to je pravda,kdyby se my teď nezadařilo tak jsem mela to samé v planu.
Stejně mě ovulační testy nepomohly.... Až když my ginekolog řekl,že Probihá ovu, tak se zadarilo😉

ronyx
12. led 2015

@nonacek Neboj,nejsi sama,protivná jsme i já 😀 Hold ty hormony s námi cloumají

lucina90
12. led 2015

@nonacek jo pokud by mi to taky dr řekl, tak to by byl hřích ho neposlechnout 😀 Já chci jít na kontrolu až se zadaří, loni jsem nějak zazdila preventivní prohlídku 😀

pankafe
12. led 2015

Ahoj holky,

tak sice se MS rozjela už v sobotu, ale teprve dnes začala klesat BT, dneska 36,8. Takže u mě je asi i měření BT naprd 😀 Už na to kašlu, na ovu testy a zbytečné předčasné těhu testy taky, těch peněz, co už mě to stálo 😀 Prostě to necháme úplně volně na přírodě, ono se to jednoho dne povede, tak uvidíme, zda to bude za měsíc nebo za rok.

Strana