icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

veveruska8
12. led 2015

@ronyx teda to mas bajecneho muze. Ktery se krasne stara 🙂 ne kazdy je takovy. Ma urcite dobre srdce 🙂 manzel take se mnou chodil na utz a sestricka neverila rikala,ze tohle se malo vidi 🙂 nechapu nektere tatinky.... 😉

veveruska8
13. led 2015

@ronyx
@nonacek
@makula18 dobre ranko 🙂 jak pak se dnes maji nonacek a ronyx? Nezlobi vas prdolkove? Holky co rani nevolnosti zvladate? Ja vim ze nonacek psala ze ji neni dobre vecer? Holky to je pocasi to by se zo toho jeden zvencnul. Makulko a co ty? 🙂 jsi v praci nebo mas volno?

ronyx
13. led 2015

@veveruska8 Dobré ránko 🙂 Tak mě je blbě teď,jako každé ráno 🤐 To nejsem schopná vůbec nic dělat.Sedím pomalu snídám a modlím se abych to nevyklopila 😀 Co ty?Pociťuješ na sobě něco?Nějaké změny? 🙂

nonacek
13. led 2015

@veveruska8 cauky,tak Já odvedla kluka do školy a teď si dam kafe a mažu k zubaři 😒
Jinak je fajn. A co ty už te ta chmurná nálada přešla...

nonacek
13. led 2015

@ronyx Ahojky,tak malinko mam pocit,že mě ty nevolnosti opouští,ale zatím to říkam potichu nebo si je zase privolam 😀

ronyx
13. led 2015

@nonacek Tak alespoň někdo 😀 To je super,alespoň si odpočineš,tys ty nevolnosti mívala dřív než já a řekla bych i horší 🙂 Tak ať už se potvora nevolnost nevrací 😀

nonacek
13. led 2015

@ronyx kéž bys měla pravdu...! Jen mám furt hlad,jinak úplne super jako by nic.. ,tak doufám,ze to tak zůstane..
Doktor my poradil,ze když se my ne- chce zvracet tak abych hluboce začala dýchat a je fakt,ze to zabírá😉 Tak to praktykuji😉

ronyx
13. led 2015

@nonacek Tak to díky za tip,to prubnu taky. 🙂

makula18
13. led 2015

@veveruska8 Ahojky včera jsem měla noční a dnes jdu taky.🙂

veveruska8
13. led 2015

@ronyx ahojky no tak to neni dobre vid? To ti musi byt hrozne...musis byt unavena. A co nejake vitaminky? Preci nebudes bez jidla....

veveruska8
13. led 2015

@nonacek ahojky a kaficko ti stale chutna? Jeee a co u zubaka? 😀

veveruska8
13. led 2015

@nonacek jj kocko preslo nevim co to vcera bylo....hruuuza 😀

veveruska8
13. led 2015

@makula18 ahojjjj nocni..ufff. a odkud vubec jsi?

makula18
13. led 2015

@veveruska8 středočeský kraj, menší město jménem Rožďalovice.🙂 a ty?

veveruska8
13. led 2015

@makula18 no tak to neznam 🙂 ja Litvínov 🙂

veveruska8
13. led 2015

Holky tak jsem zas testla a duch je tam porad o trochu lepsi uffffffffff 😀

veveruska8
13. led 2015
milca111
13. led 2015

ahojky holky,tak jsem teď vše dočetla,než zas pojedu pro děti a nebudu mít čas sem jít,tak abych měla přehled 😀
@veveruska8 no tak budu držet moooc palečky aby čárečka zas sílila,zkus třeba zase zítra,každý den je dušík silnější.Měřila jsi dnes BT? Teď nevím,kolikátý den po ovu jsi?

makula18
13. led 2015

@veveruska8 super gratuluji. Já dneska 1dc.

veveruska8
13. led 2015

@makula18 uz prisla? A nechces zkusit ten kontryhelovy caj ja si ho koupila v sobotu...a asi uz ho potrebovat nebudu. Ale radeji si ho necham. Pry zkracuje cyklus....je to hnus mit tak dlouhe cykly ... budu na tebe myslet 😉

veveruska8
13. led 2015

@milca111 ahojikk deti volaji 😀 kam pro ne jezdis neboli udkud jsii? Jj dnes teplota stoupla 36,7 😀

makula18
13. led 2015

@veveruska8 mám ho doma tak ho zkusím. Děkuji.

veveruska8
13. led 2015

@makula18 urcite ti upravy cyklus a bude fajn 🙂 pry teda neni moc chutny ale co vid hlavne ze pomuze 😉

ronyx
13. led 2015

@veveruska8 Tak já do sebe zatím házím jen tu listovku 🙂 jiné vitamíny neberu.Když nepočítám pomerančový džusík který často popíjím a sem tam jablíčko 🙂 Tak já pořád doufám,že je to jen dočasný stav a brzy to přejde,jestli ne,tak to pak začnu nějak řešit 🙂 A co ty? Ještě pořád na sobě nic nepozoruješ?Citlivé prsa?břicho?Nic? 🙂

veveruska8
13. led 2015

@ronyx jj listovka je moc dobra taky ji zobu . Dzusik pomerancovy juuu to taky muzu 🙂 doufam,ze ti to prejde a bude ti dobre 🙂 jestli mam priznaky mno posbrisek me boli...prsa jen malicko...obcas nechute a uuunava 🙂 a nemuzu vecer spat 😉 taky jsi nemohla vecer usnout?

ronyx
13. led 2015

@veveruska8 Jj nespavost mě trápí hodně 😀 Já byla vždy ten typ co lehne a spí ještě než dopadne na postel 😀 a co jsem těhu tak než usnu tak ještě 2 hodiny čučím do stropu a uvažuju nad kravinama.Přitom se mi spát chce ale prostě nezaberu.Tohle je ale pro mě nové,u prvního těhotenství jsem tohle vůbec neměla.

milca111
13. led 2015

@veveruska8 jsem z olomoucka,přesněji vesnice kousek od olomouce. Jezdím pro děti do školy a školky a pak vezu staršího na fotbal,no pořád něco,kluci mají skoro každý den nějaký kroužek 😀
@makula18 takže mrcha došla 😠 😠 😠 no tak aspoň že si nedávala na čas ještě dýl,když tam není miminko.

jinak já ještě musím vydržet tak 4 dny a taky zkusím testíček 😀 i když ho budu brát dooost z rezervou,po tom biochemickém těhu co jsem měla nedávno 😠 😠

milca111
13. led 2015

taky jsem ten kontryhel pila a mě tedy chutná s medem je fajnový 😀 😀 😀 😀

veveruska8
13. led 2015

@ronyx tak to ja u prvniho mela to same proste noci bez spanku 😀 asi zkusime mlicko na vecer? Co ty na to? 🙂

veveruska8
13. led 2015

@milca111 z Olomoucka pekny tak to jsi odeme peknej kus 😀 jj to ti verim, hodne deti hodne starostí. Takze ty jsi jeste vubec netestla? Jak to muzes vydrzet?

Strana