icon

Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?

zdencca
22. lis 2014

Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?

shynne
18. led 2015

@veveruska8 kfc mnam,to taky můžu,my včera měli mekáče,ale až malej usnul,kdyby to viděl,tak by chtěl všechno taky 😀 dneska jezdil na odrážedle,tak už spinká a my jdem taky koukat na tv. honem tu depku vyžen,ju 🙂 žadné špatné myšlenky 😉 mějte faaajn večer 😵 😵 dobrou noooc..

naxii
18. led 2015

@veveruska8
@shynne
Tyhle co jsem delala jsou z Benu lekarny.. Asi pockam do ctvrtka. 🙂

shynne
19. led 2015

ahoj holky,tak jsem ráno testla a je to citlivost 25 čárka je ve skutečnosti ještě maličko víc růžová 🙂 já ten týden k dr. snad nevydržím,bojím se...

shynne
19. led 2015

@naxii zkus dr max.ty jsou nejlepší,kor takhle ze začátku 🙂

veveruska8
19. led 2015

@ronyx
@nonacek
@shynne dobre rano devcatka jak pak se mate pri pondelku? 🙂 preji vam krasny den. U me nevolnosti uz ustaly 🙂 je mi lepe 🙂

veveruska8
19. led 2015

@naxii souhlasim s shynne. Dr. Max je nejlpesi nikdy me neoklamal.

shynne
19. led 2015

@veveruska8 Dobré ránko, já už si připravila obídek,malej čučí na pohádky,tak mám ted klídek. Večer mi bylo divně a v noci taky,ale ted mi je dobře,jen nemám vůbec hlad..Jee tak super,že už je lépe a co vlastně děláš za práci?

naxii
19. led 2015

@shynne
@veveruska8

Zusím 🙂 Já jsem si ty lékárny nějako popletla.. No uvidíme, já bych byla ještě chvilku ráda negativní, páč jsem OSVČ, tak bych pak ráda asi pořešila buď změnu práce a nebo nějaké možnosti. Kamarádka OSVČ si brala rodičovskou na manžela.. to je zajímavý a asi bych ráda věděla víc..

ronyx
19. led 2015

@veveruska8 Dobré ránko,u mě dnes dobré 🙂 ani ráno mi nebylo blbě.Tak to je moc dobře,že už ti je lépe,snad už to tak zůstane a už si budeš užívat jen ty krásné věci na těhotenství 😉

veveruska8
19. led 2015

@shynne krasna carecka 🙂 tak ted uz testovat ve ctvrtek a bude tam dalnice vid? 🙂 ja taky testovala a opravdu silii. Uz se tesis k dr?

veveruska8
19. led 2015

@naxii jsem taky na osvc....ale to dame musime 🙂 a copak delas za praci? Ja jsem kadernice...

nonacek
19. led 2015

@veveruska8 dobře ráno 😉 Tak to ti gratuluji,u mne nevolnosti v menším podání,stále přetrvávají..😳

nonacek
19. led 2015

@shynne GRATULUJI 💖💖💖💙💙💙......🍼🍼🍼

veveruska8
19. led 2015

@shynne ahojky take varim 🙂 jsem kadernice na osvc....takze asi tak 🙂 jako od zaludku ti bylo spatne? A boli te podbrisek? Ja chci taky pohadky hiiiiiii . Koukej papat 🙂

veveruska8
19. led 2015

@ronyx to jsem rada 🙂 v to take doufam. A kdy se chystas znova na kontrolu?

veveruska8
19. led 2015

@nonacek jeee porad? To je strasny... ale je fakt ze kdyz nam je blbe tak nadavame a kdyz dobre bojime se 🙂 snad ti bude v dalsich tydnech lepe. :-*

ronyx
19. led 2015

@veveruska8 ještě céééééélýýých 9 dnů 😒 až 28.1 🙂 to bych měla být 7+6 .hrozně se těším,jedna holčina dneska na diskuzi zářiovek dávala foto z utz. je taky tak nějak 7+6 a to miminko na obrázku už bylo prostě hotové.Ručičky,nožičky,prostě nádhera 🙂 Jsem se nad tím rozplývala,jak brzy už je vše vidět. Takže doufám,že už budu mít taky takovou nádhernou fotku s broučkem 🙂 Co ty? Kdy jdeš? 🙂

veveruska8
19. led 2015

@ronyx prosim v jakem tydnu jsi byla na prvni prohlidce? Ja se chystam 29.1 den po tobe. Ted jsem 6 tt ale podle nejakych tavbulek 4+5... tak uvidime . Ovulka byla pozdejs mno... hiii je tak pak musis ukazat fotecku. Tesimmm se. 🙂 urcite uz budes mit taky krasnou fotecku 🙂

ronyx
19. led 2015

@veveruska8 No já byla na první prohlídce 5+6 tt a bylo vidět už i srdíčko. Takže záleží jak to tedy máš,pokud jsi teď 6 tt tak už to bude při kontrole krááásně všechno vidět,pokud jsi 4+5 ,tak bys při kontrole měla být 6+1 takže i tak by mohlo jít vidět už i srdíčko 😉 Budu držet pěstičky aby tam už ten krásný tvoreček byl vidět v celé své kráse 😉

veveruska8
19. led 2015

@ronyx ty jsi hodna 🙂 moc dekujuuu :-* tobe preji take jen a jen nej nej nej. At se drobecek ukaze v cele krase :-*

naxii
19. led 2015

@veveruska8

Pracuju v rodinné firmě s vestavěným nábytkem. Plánuju výrobu a montáže 🙂 Moc mě to baví, jsem tu půl roku, tak se mi ještě na MD moc nechce ale pokud by to tak mělo být, tak se rozhodně bránit nebudeme.Chceme ještě stihnou s přítelem tajnou svatbu, oba máme 2 děti a jsme rozvedený.. 🙂 Bude to napínavej rok, pokud to teď bude jen nějaký šum, tak v létě po dovolené to dáme.

Jááá bych chtěla být taky kadeřnice, asi juknu po kurzu 🙂

shynne
19. led 2015

@veveruska8 jj těším moooc a doufám,že tenhle týden uteče jako voda 😀 a že budeme mít obě srdíčka,at se můžeme radovat 🙂 to je super,že taky sílí,už chci dálnice 😀
Kadeřnice to je hezký,já byla kosmetička 😀 nene špatně naštěští ne,jen divně a pak jsem usnula a dobrý.. podbříšek mě pobolívá furt a mám citlivé bradavky 😉 jj to já papkala oběd,uplný nechutenství nemám a z hladu by mi bylo blbě..

mumikpufik
19. led 2015

ahoj holky , ja taky asi mam duchy na testu,co myslite ? https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/foto-tehotenskeho-testu/

janajens
19. led 2015

Nema nekdo zkusenost menstruace od 12-15 predevcirem sex a spineni a dneska znovu 😒

nonacek
19. led 2015

@veveruska8
@ronyx
Ahojky holky,jak se vam daří ?..... Jak se máte...?😙😘😚😗

ronyx
19. led 2015

@nonacek Ahojík ahojík 🙂 já dneska po delší době úplně super.Břicho mě sice bolí,ale to mi vůbec nevadí,hlavně,že mi není špatně 🙂 🙂 🙂 Doufám,že to takhle už zůstane.A co ty? Ještě pořád trpíš? 😒 Doufám.že už je ti lépe 😉 Co kontrola?Kdypak zase uvidíš to svoje malé zlatíčko? 🙂

nonacek
19. led 2015

@ronyx Ahojky,jo dneska to šlo celkem super👌
Na kontrolu jdu 27.1. Tak snad dopadne vse okej! Jdu na ente -screening (nevím jak se to pise,a ani co to je 💋)
A ty jdeš kdy ?

ronyx
19. led 2015

@nonacek Já jdu 28.1 😀 Myslíš ten screening na vyšetření Downova syndromu a dalších vad?Ten se dělá od 11 - 14 týdne.Je většinou placený,ale není povinný.Já na něj taky určitě půjdu,byla jsem i v prvním těhu.

veveruska8
19. led 2015

Jen se najim a jsem tu 😉

shynne
19. led 2015

@nonacek děkuji mooooc 😵 😵 at tvoje mimi krásně roste 🙂 🙂

Strana