Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@veveruska8 😃😂
tak to s me rozesmála fakt😂
Já myslím,ze tech koulí útrženejch bude vic , třeba si zpolecne zahrajem biliár 😁😀😃
@nonacek 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@makula18 nic jeste neni ztracene !!! 😉
@veveruska8 @nonacek poznám to. 🙂 takže už ani nedoufám, prostě jdeme na další měsíc. 🙂
@veveruska8 to je divný a jak vypadá tehu test 😨
@nonacek mozna pidi dousek ale opravdu nepatrny....to je zahada coo :D koupila jsem si lady max
@nonacek kolikaty den cyklu mas ovulku??
@veveruska8 to delas ovu test nebo tehotensky? zitra MS? ja mam dostat nekdy pristi tyden. ted spis chut na milovani jako bych mela plodne dny. nervozni jsem jak pes. vztekly pes. jediny, na koho jsem hodna, je trimesicni miminko, jinak to chytaji holky u hudebnich nastroju, i nevlastni vojta u sekani dreva (nemohl najit sekyrku, no jo, kdyz nic nedela). zacinam byt nastvana na pritele, ze vubec neni doma... dnes na obed i tchyne, pritel nekde pracuje... ja vim, vydelava penize, ale nejak jsem ted malo tolerantni. treba jsem kudlanka, co chce po oplodneni vsechny sezrat. anebo normalni stav pred mesickama a to jestli bude kazdy mesic az do stari, tak to chudaci vsichni okolo!!!
@veveruska8 jsem vul, neprecetla jsem dalsi stranku, vidim, ovu test...
@veveruska8 Já testovala před pozitivním asi 4x negativně...takže neházej ještě flintu do žita..a jestli ty ovu testy sílí...tak ukazujou dřív než těhu test
@verusky to je ovu test 🙂 hele a nemas treba ted taky ovulku??, proto treba ty stavy? kudlanka jee to jsi me rozesmala hiiiiii 😀 Ono je to tim i pres to pocasíí. No nechame se prekvapit 🙂
@lexton opravdu? a jak je mozne ze pred tím ty testy ukazovalii dousky? myslis ze byly falesnee??? jsem z toho jeleniceee 😀 dekuju za podporu 🙂
@lexton co kdyz je to ovulka? MS prijde presne za tyden
@veveruska8 no uz jsi ji mela nebo nemela? jestli je to prvni náznak ovu v cyklu, tak to bude ovu..ale pokud uz jsi ji mela..tak 2x ovu je min pravdepodobny
@lexton ja jsem si to nikdy takhle nezjistovala pouze domenka 🙂 dnes jsem 21DC..... nikdy jsem to neresila... jen vím ze prd mim prvnim otehotnením jsem mela ovulku drív
@lexton tyhle testy ovulacnim delam poprve v zivote.. hiiii
@veveruska8 Ty jsi 21.DC? To jsem jeste nutila chlapa do sexu 🙂. ja ted 24.DC. jestli mesicky neprijdou, testnu pristi sobotu. kdyby byl test pozitivni, mohu oznamit - tatinku, presne pred rokem k nam prisla ivuska (mela jsem po ovu a myslela, ze uz neotehotnim, navstevovali jsme se jen o vikendech) a ted Ti mohu oznamit, ze k nam prisel jeste nekdo dalsi. no takove sny...
@veveruska8 jo taaak 🙂 mam pomaly vedeni.. tak ale stejne..pokud ovu byla a ted jde zas..tak to muze byt i tehu..nebo aspon me to tak vyskocilo a dle prectenyho to i sedi
@veveruska8 to ti povím,tak to jsem na tebe zvedava fakt ......
Ahojky ja jsem dnes 10DPO,včera test sněhobílý a dnes slabý dušík 🙂 MS mám dostat v úterý,tak snad bude čárka sílit a ms nedojde :-/ 🙂 držím vám všem pěstičky aby to na Vánoce vyšlo 🙂
já jsem už dva dny před očekávanou menzes měla slabou čárku...v obou případech 🙂
@nela89 jsem na tom stejne 🙂 carka sili a v utery ma prijit MS, tak taky doufam, ze neprijde 🙂

Tak ja to mam dostat v pondeli a dnes test negativni. Takze asi zase nic ☹ Nebo myslite, ze je jeste sance?