Ukázal by něco těhotenský test 2 dny před menstruací?
Už se to tady asi řešilo víckrát, ale chtěla jsem se zeptat jestli těhotenský test by už něco ukázal tak dva dny před ms nebo je ještě brzy a počkat jestli dorazí ms?
@ronyx
@veveruska8 ahoooj holčiny 🙂 jak pak se máte,doufám,že všechny dobře 🙂 já toho mám ted nějak hodně, jinak kdyby jste chtěli,tak máme s kamarádkou bazárek na dětský oblečení, tak se můžete přidat na FB 🙂 Kamarádka co ho se mnou má,tak mi včera oznámila,že čekají dvojčátka a k tomu mají doma malého chlapečka 🙂
@nonacek to je skvělý,že mimi hezky roste 🙂 určitě sem hod fotečku
@ronyx držím palce při dnešní kontrole a těším se na obrázek mimiska 🙂
@veraakubik juuu krásná fotečka mimiska, moooooc gratuluji 😵 😵 😵
@veveruska8 ahojky kočko,tak copak dělaš? Dlouho jsem tě tady neviděla.
Ahoj holky,tak jsme doma emoticon Kontrola dopadla na výbornou.Srdíčko nám buší jako o závod.Podle ms jsem 7+6 podle UTZ odpovídá dokonce 8+3 tt. Paní doktorka opět chválila,že jsme ukázkoví.Na další kontrolu jsem obědnaná na 11.2 na 8:00 to už bude na lačno odběr krve a dostaneme taky řidičák na pupík 😀 Rovnou mě obědnala na screening na 25.2, u nás se platí 850 Kč 🙂 Nově do těch testů prý zavedli i test na preeklampsii a ještě nějakou novinku to už si nepamatuju na co 🙂 Cesta domů byla příšerná,nikdy mi v autě nebývalo zle,ale dnes jsem se cestou domů dvakrát skoro pozvracela 😒 Takže jízda autem pro mě začíná být pekelné utrpení. Přidávám foto,mimčo na ní opět visí jako netopýr hlavou dolů 😀 Stejně jako na první fotce,tak nevím jak je tam bobek uchycený 😀
@nonacek
@ronyx
@shynne ahojky kocandy. Jak pak se tady mate.? RONYX mas krasneho netopyrka 😉 bobecek malickej 🙂 me reda taky dneska bylo zle,ale mam to taky trosku nervoveho puvodu. NONACKU vubec nestiham....a jsem i hrozne utahana. A skoda ze ti nejdou nahrat ty fotecky rada bych videla toho tveho bonanka 😉 SHYNNE jak ti je? Ja dnes zvracela...a cely den mi je blbe....mozna i neco ve vzduchu. Byla jsem ted v kaufiku a na koupila vsechno ovoce :-P
@veveruska8 Ahojík,jéje je ti blbě bobku? 😒 Tak to hodně odpočívej a papkej vitamínky.Kdy,že ty máš tu kontrolu? Už jsem zvědavá na tu tvojí fazolku 😀
@veveruska8 ahooooj beru, jeje bylo ti zle a ráno nebo přes den?to je dobře,jen papkej lehce,já se taky snažím,už jsem si koupila grepíky,že si je budu odšťavňovat, prý jsou dobrý na žaludek 😀 mě je dobře, jen občas podivně, v noci mě bolel žaludek,ale pak jsem usnula a bylo to dobrý. hlavně at je dobře a netrápí tě to 😉 😉
Ahooooj holky 🙂 Gratuluji všem tehulkam. Ja čekám, za týden mam termin MS, tak jsem zvědavá...
@veveruska8 ahojky,tak jak pak se máš ? Já přišla od zubaře a teď mám relax😉

@veraakubik no dit to dělam nic se neděje kliknu nato po druhé a nic.
Me to tak mrzí ,,také bych se chtěla pochlubit😳😳