V době měsíčků gravi test pozitivní, hCG 204
v dobe mesičku gravi test pozitivni a hcg204,ted čekam ,zda hcg stoupne,či klesne,zažila některa z vas toto???děkuji
Nechci tě strašit,ale přesně toto se mi stalo,ale bohužel bylo to mimoděložní těhotenství,tudíž radím co nejrychleji k lékaři.Já teknkrát neměla ani ponětí o mimoděložním těhotenství,šla jsem k ženské,která mi udělala ultrazvuk a okamžitě volala sanitku,ještě to ráno jsem skončila na sále ☹
ahojte holky,tak dnes rano mi brala opet krev,hcg kleslo,mimodelozni vyloucila,ale v pon jdu jeste na krev a ultrazvuk,kdy muzu zacit znovu zkouset se zeptam,ale asi hned ,ze?zacnu brat opet nosifol ,vidim ,ze mi dopomohl po 2 letech otehotnet.snad to priste vyjde...
ja uz 1 dite mam ,11 letou dceru.o druhe se snazime uz 4 roky,tak 7 krat jsem otehotnela,ale 2 krat mimo delohu a pak potraty.vysetreni mam udelane vsechna jen imulogie jeste chybi...mozna to dela i psychyka.vzdy jak zjistim,ze jsem v tom ,tak se bojim,co zase bude 😒

myslím, že jsi těhotná, 204 je dost....mělo by se ob den zhruba zdvojnásobit, pak je důležité , aby bylo v děloze ne mimoděložní, gratuluji