Vidí někdo něco?
Ahoj všem snad mě neodsoudíte za foto a hloupou otázku - jen chci vědět co kdo vidí! 🙂Jsem 32 DC měla bych to dnes dostat, nicméně už 3 dny mám vlastně PMS, ale nějaký horší-jiný než obvykle.Neuvěřitelně mě berou záda v kříži a podbřišek chvíli míň, chvíli víc až se to nedá vydržet- večer zimnice do toho . Zkoušela jsem testy včera a předevčírem a pokaždé mi vyjde fakt mini dušík - pokud ho ovšem nevidím jen já 😂 Děti již mám dvě a ukaždého jsem dušíka měla taky, ale o něco většího a ukaždého jiné příznaky. Ovulaci nevím na den přesně, ale jelikož ji cítím tak byla zhruba před 14-16 dny. Tak si jdu jen pro radu zda něco na testiku vidíte. Všem moc děkuji za odpověď 🤗🤗

Děkuji 🤗 hold stejně nezbývá nic jiného, než čekat 😩🤦♀️🙂
@kacenka69 taky asi neco vidim ale spis bych zkusila nejaky obycc test☺️Mamatest nebo tak neco☺️
@michaelarousova Den předtím jsem zkoušela z lékárny test - nevím teď co to bylo za test, ale klasický papirkovy. To nemám tedy vyfocené a i sem je vyhodila, ale také takovéhle mini něco jako dušíky tam byly🤷♀️ ale vyhodila sem protože sem si říkala to asi nic a pak mi vyšel taj i tenhle.
@kacenka69 Ono se na tech papirkovych lepe hledaji ty duchy😂 tak uvidis za dva dny jestli bude silit☺️Hodne stesti🌸
Zkus obyc popirkovi test, tyhle plastaci mi dělali i viditelnejsiho falešný ho ducha
Taky vidím něco málo. Tyhle plastové testy nemám moc ráda, zkusila bych normální papírový tak za dva dny a uvidí se. Držím palce 🍀💞
@kacenka69 Vidím ducha 😉 a jak říkáš bolest v kříži a v podbřišku, já to měla taky, bolest v kříži jak 🐷 čekala jsem furt ms, ale ta už nepřišla. Přeju ti ať test sílí 🍀
@klokanka31 teď třeba mám zase klid a je mi celkem ok ale včera a večer pak přes noc a ráno něco šíleného. Nedalo se to vydržet a teď najednou to povolilo. Cítím břicho záda, ale dá se to vydržet.
@kacenka69 Tak to já trpěla asi 3 týdny v kuse. Až po těch 2-3 týdnech mi to začalo být divný že ms nikde, tak jsem zkusila test, a pozitivní ☺
@kacenka69 Jo jo taky vidím🍀 Ty bolesti jsem měla taky.. A teď mi tady litá roční holčička 👶😁
@radka27101 no tak uvidíme, ale je fakt, že pozoruji na sobě i žravou a večer sem měla nepříjemný pocit na bradavkach.
Tak těžkou formu "PMS" jsem měla taky a teď jsem ve 32.tt😄děláš si test moc brzy. Počkala bych aspoň dva dny po vynecháni, pokud to máš pravidelně. Ale taky bych řekla že tam jsou dvě čárky😉
Achjo.Vím,že bych měla s testama ještě asi počkat,ale nedalo mi to . Dnes testy bohužel negativní obyč papírkové. Bolesti stále stejné . Jsem zoufalá ....😔 Myslíte,že by to ještě opravdu mohlo být brzy? Dnes jsem 33DC . Jsem druhý měsíc po vysazení HA ,takže nevím,kdy přesně by MS měla být.Každopádně jsem měla vždy delší cyklus okolo 32.
@lenapol Achjo.Vím,že bych měla s testama ještě asi počkat,ale nedalo mi to . Dnes testy bohužel negativní obyč papírkové. Bolesti stále stejné . Jsem zoufalá ....😔 Myslíte,že by to ještě opravdu mohlo být brzy? Dnes jsem 33DC . Jsem druhý měsíc po vysazení HA ,takže nevím,kdy přesně by MS měla být.Každopádně jsem měla vždy delší cyklus okolo 32.
@kacenka69 Já vím že to člověku nedá, ale nespěchej na to 😉
@adell33 jj je tam duch
@klokanka31 no, ale sem už vážně hotová🤦♀️ dodnes MS nic a test pořád negativní. Cítím se stále divně 🤷♀️

Něco malinko asi jo, ale to jsem taky tak viděla asi 4 dny před očekávanou MS, ale nakonec se čárka - duch vyloupl 🙂 Držím pěsti, jinak řečeno, obden zkoušej a uvidíš.