Vidí někdo něco?
Ahoj všem snad mě neodsoudíte za foto a hloupou otázku - jen chci vědět co kdo vidí! 🙂Jsem 32 DC měla bych to dnes dostat, nicméně už 3 dny mám vlastně PMS, ale nějaký horší-jiný než obvykle.Neuvěřitelně mě berou záda v kříži a podbřišek chvíli míň, chvíli víc až se to nedá vydržet- večer zimnice do toho . Zkoušela jsem testy včera a předevčírem a pokaždé mi vyjde fakt mini dušík - pokud ho ovšem nevidím jen já 😂 Děti již mám dvě a ukaždého jsem dušíka měla taky, ale o něco většího a ukaždého jiné příznaky. Ovulaci nevím na den přesně, ale jelikož ji cítím tak byla zhruba před 14-16 dny. Tak si jdu jen pro radu zda něco na testiku vidíte. Všem moc děkuji za odpověď 🤗🤗

@kacenka69 Třeba jsi mohla mít posunutou ovulaci...
@adell33 Je tam kde má být ☺
@klokanka31 tak uvidím za pár dní. Dneškem jsem s testováním sekla. Už mě to nějak nebaví 🙄
@kacenka69 To jsem si taky říkala... Nakonec mi to nedalo a další den znova... 😄
@klokanka31 už opravdu ne. Jsem jak pošuk zralej na Bohnice 😂🙄
@klokanka31 poslední dny nedělám nic jiného, než že denně jezdím pro testy🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Magor
@kacenka69 To já si koupila testy do zásoby když jsem testovala. A jelikož jsem byla bez ms, tak to teprve bylo něco, jsem nevěděla kdy testovat, tak jsem testovala průběžně 😄
@adell33 zkus jiný test
@klokanka31 mám takové nepříjemné dloubani od včerejška. Na obouch stranách a nebo zase uprostřed. No a k tomu už treri den bolení prsou. Nejdřív mravenceni bradavek a potom bolest celých prsou.Je to taky možné k těhu? Měla jsem sice už dvě tehotenstvi, ale pokaždé jiné.
@kacenka69 Jojo to může být. Snad ti to vyjde 😉
@klokanka31 no to je fakt priblble. Normálně bych prostě řekla, že mám jasné těhu, ale ty testy 😩
@kacenka69 Tak zkus test třeba za týden, pokud furt nic, tak to je jasné...
@klokanka31 jojo, nechám to teď opravdu být.
@duchalebonie vidiiiim 👍🍀

@kacenka69
@klokanka31 a nepřijde vám že je carka trošku víc vlevo?