icon

Vidím na fotce ducha, nebo se mi to zdá?

kiwi92
30. bře 2022

Ahoj maminky, skúsim sem vložiť foto, neviem či sa mi to len zdá alebo tam vidím ducha 😅

Vidím na fotce ducha, nebo se mi to zdá?Vidím na fotce ducha, nebo se mi to zdá?
irisek007
30. bře 2022

@kiwi92 Ahoj, ano je tam pidi duch. Kolikrát DPO jsi? 🙂

clairet
30. bře 2022

Neco vidim … objevil se v limitu nebo az po?

kitycat
30. bře 2022

nevidim :(

kiwi92
autor
30. bře 2022

@irisek007 ahoj 😊 8. bol styk, o 2 dni ms prišla, lenže mi je často špatne od žalúdka tak som si skúsila test pre istotu, a zdá sa mi tam nejaký duch tak si niesom istá , keďže viem že sa dá otehotnieť aj napríklad počas ms...

kiwi92
autor
30. bře 2022

@clairet toto je fotené po limitu ale vypadal stejne v limite

tesina99
30. bře 2022

@kiwi92 ahoj já měla o trošku tmavšího ducha a nic z toho nebylo viz fotka. Prý můžou takhle slabí dušíci i značit cystu. A za 2 týdny po testu mi opravdu praskla cysta, měla jsem tam pak zánět. Paradoxně jsme měli sex den před prasklou cystou a z toho vzniklo o měsíc později opravdové těhotenství a duch byl silnější v den očekávané ms, teď jsem 8+3. Jinak testy se nemají rozebírat, pak můžou právě ukazovat špatné výsledky. Já bych to brala jako negativní, těhotenství mi přijde dost nepravděpodobné v tento čas (ale možné je vše 😃).

irisek007
30. bře 2022

@kiwi92 a menstruace byla klasická? Nebo slabší třeba? Je možné že šlo o biochemko a tím pádem jsi mohla mít zvýšenou hladinu hcg... Zkus za 2 dny a uvidíš 🙂

irisek007
30. bře 2022

@kiwi92 MS můžeš mít klidně až do 3 měsíce co jsem četla.

anickaaa28
30. bře 2022

@kiwi92 Ja bych za 2-3 dny zkusila test.Ja třeba měla posledni ms dost silnou nez obvykle a trvala 4 dny jako vždy.....Jen me po ni neprestalo bolet břicho,cítila jsem se jako bych mela znova dostat ms.Sla jsem na gyndu a krev na hcg negativni to bylo 8-9 dc no a 14 dc jsem si udělala test,nedalo mi to strasne me bolela prsa a duch.Pak to jen sililo a uz jsem 18+5tt.Je to 3 uspesne těhotenství ale musím uznat,že jsem si fakt myslela ze určitě těhotná nejsem,vzhledem k silne ms.Takze ti držím palečky,opravdu zkus za den dva test ráno a jak bude silnejsi je to jasné. Ja mam radši ty papirkove testy,zkus.

jjasmina
30. bře 2022

@irisek007 u mě to rozhodně neplatilo, špinění a ms a 6x to bylo v trapu hned, ale třeba jsou výjimky

jjasmina
30. bře 2022

@kiwi92 pokud přišla ms, tak nejspíš biochemko, hcg se vždy ještě chvilku drží

leniczka23
30. bře 2022

Vidím, je to v limitu? Jinak jestli od 8. Žádný jiný styk nebyl, teď bys měla už dálnici. Na 90% těhotná nebudeš.
Ale pro tvůj klid zopakuj test za dva tři dny. Pokud nebude viditelné silnější, je to jasné.

kiwi92
autor
30. bře 2022

@leniczka23 bol ale už len s ochranou a áno v limitu.. my teraz neplánujeme veľmi bábätko, pretože pred pol rokom sa nám narodilo dievčatko 24+5, doteraz je v nemocnici a je na tom zle, ale pokiaľ by sa jej podarilo dostať do stavu, že by mohla ísť domov bude to s ňou náročnejšie a budú nás čakať samé kontroly a vyšetrenia. Takže síce by som ešte dieťatko chcela, ale teraz je to také náročné obdobie, že by to asi nebol dobrý nápad.

makr90
31. bře 2022

Ahoj, jdu si sem pro radu. Tento měsíc jsem poprvé zkoušela ovulacni testy od dr.Maxe 14DC vyšel krásné pozitivní, tak jsme to zkoušeli. Sedmý den mě začalo bolet břicho a občasné pichani prsou,večer sem letěla na záchod a na papíru růžový hlen s jednou malou srazeninkou. Dnes je to 10 ty den po snažení a testy negativní. Jsem tedy 6 dni do menstruace.. 25 den cyklu.. a 10DPO. Myslite, ze by mohla být šance a kdy mám opět testovat? Příznaky stále trvají , bolest břicha jako při MS a prsa mě bolí ze stran. Děkuji za názory a postřehy ☺️

leniczka23
31. bře 2022

@makr90 šance určitě je, sice není moc velká ale je, testuj nejdřív v den vynechané MS.

makr90
31. bře 2022

@leniczka23 určitě budu testovat dal, uvidíme co z toho bude 🙂 každopádně děkuji a spis sem byla zvědavá jestli to nemá některá podobně, co si budem spoustu z nás je nedockavych a ten test děláme brzy. 🙂

leniczka23
31. bře 2022

@makr90 já jsem u prvního těhotenství měla v den vynechané MS slabou čárku a u druhého těhotenství jsem měla ducha už 8dpo a 10dpo už byla slabá čárka a to jsem měla pořád ještě 4 dny do menstruace, tajze je to hodně individuální.

irisek007
31. bře 2022

@makr90 spinit klidně můžeš, menstruace se počítá až když je opravdu krev co mi holky psaly. Diskutují hodně na e mi inu a tam jedna také bolesti jako při MS a má potvrzené těhotenství 😊😊 zkusila bych zase za 2 dny ;) pak dej vědět. Popřípadě se můžeš připojit k nám na emiminu 😊😊 snažilky 2022

makr90
31. bře 2022

@irisek007 děkuji, rada se k Vám kouknu. Ano testovat budu tak dam vědět . 🙂