Vidím na testu opravdu pozitivní výsledek?
Omlouvám se za rozebrání testu ale nemohla jsem uvěřit že tam něco je, jsem 27dc mám 5 dnů do ms , ovulace podle ultrazvuku byla na pravé straně 15-16dc a cyklus mám dlouhý 31 dnů .. Sex byl 12dc a 15dc vidíte to taky?😆

Zatím negativní, testuj, až nepřijde MS, je moc brzy.
Jaky duvod to ma, ze si ho rozebrala? Pockej do vynechani MS a pak testuj. Takovy testovani je na psychiku blby.
ale tak něco tam je, na tom nerozebraném je to vidět, dneska už by zase měla být silnější.. zkoušela jsi?
Negativní rozhodně není. Je tam hezký duch.
Jaky duvod to ma, ze si ho rozebrala? Pockej do vynechani MS a pak testuj. Takovy testovani je na psychiku blby.
@kakba Já třeba tenhle cyklus testovala od 7DPO (btw byl tam duch) protože potřebuji případné těhotenství ze zdravotních důvodů zachytit hned, jak je to možné. Dnes jsem 10DPO a už jsem mazala na krev a za dva dny zas. Nevíš, co za tím časným testováním stojí. Možná je tazatelka nedočkavá, možná musí vysadit léky neslučitelné s těhotenství, možná za tím vězí něco jiného.
Určitě zkus buď tam bude nebo nebude a když tam byl před pár dny malý duch tak určitě bude krásná čárka už.
Já to tam vidím, určitě dej vědět, jak to vypadá, zda sílí nebo ne, držím palce 😉
Jinak já tímto testem testovala minulý týden a také jsem ho rozebrala 😃
Já to tam vidím, určitě dej vědět, jak to vypadá, zda sílí nebo ne, držím palce 😉
Jinak já tímto testem testovala minulý týden a také jsem ho rozebrala 😃
@nellinka123 Jojo dám vědět 😉mám ještě 3 dny do ms tak už nepřijde
Já tam vidím. Být tebou, tak bych teď zkusila 😊
Já tam vidím. Být tebou, tak bych teď zkusila 😊
@michaelamichaela19 jasně napíná nas
@michaelamichaela19 jasně napíná nas
@leila7 Holky já se omlouvám 😆 ale já nějak nemám odvahu testovat dál , zkoušela jsem to 3 roky a vždy to špatně dopadlo , A ms stejně přišla proto radši čekám až budu mít nějaké to zpožděni. Samozřejmě když budu něco vědět napíšu to jsem 😘
@leila7 Holky já se omlouvám 😆 ale já nějak nemám odvahu testovat dál , zkoušela jsem to 3 roky a vždy to špatně dopadlo , A ms stejně přišla proto radši čekám až budu mít nějaké to zpožděni. Samozřejmě když budu něco vědět napíšu to jsem 😘
@lujhu no tím pádem ta čárka nebyla čárka 😔 při dalším snažení to určitě vyjde 🍀🍀
@lujhu no tím pádem ta čárka nebyla čárka 😔 při dalším snažení to určitě vyjde 🍀🍀
@lencaa11 Žádným pádem já to stále furt nevím a ani vy to nemůže vědět , Vím že vždycky chcete mít pravdu jenom vy zkoukla jsem pár diskuzí a všude ste vy a píšete skoro pořád ženským negativní i když jde na fotkách jasně vidět že tam duch je 😆, psala jsem pouze ze nechci testovat a ne že mi přišla ms 😉
@lencaa11 Žádným pádem já to stále furt nevím a ani vy to nemůže vědět , Vím že vždycky chcete mít pravdu jenom vy zkoukla jsem pár diskuzí a všude ste vy a píšete skoro pořád ženským negativní i když jde na fotkách jasně vidět že tam duch je 😆, psala jsem pouze ze nechci testovat a ne že mi přišla ms 😉
@lujhu je to pouze na tobě ale mě by to nedalo 😊😄
@lujhu Ono by to asi chtělo trochu jinak zformulovat větu. Na poprvé jsem nejdříve taky pochopila, že Vám menstruace dorazila.
@lujhu Ono by to asi chtělo trochu jinak zformulovat větu. Na poprvé jsem nejdříve taky pochopila, že Vám menstruace dorazila.
@michaelamichaela19 Vždyť jsem psala, ZKOUŠELA jsem to 3 roky a ms stejně přišla proto se bojím testovat dál a čekám na ms , co je na tom nepochopitelného 😆
@lujhu A já zase píšu, že na poprvé to člověk může pochopit tak, že nebudete zkoušet test, protože menstruace stejně přišla. Když si to člověk přečte podruhé, tak pak to tak nějak pochopitelné je.
Proto Vám @lencaa11 napsala, že při dalším snažení to určitě vyjde. Nemyslela to zle. Pouze to na poprvé pochopila stejně jako já. 🙂
@lujhu A já zase píšu, že na poprvé to člověk může pochopit tak, že nebudete zkoušet test, protože menstruace stejně přišla. Když si to člověk přečte podruhé, tak pak to tak nějak pochopitelné je.
Proto Vám @lencaa11 napsala, že při dalším snažení to určitě vyjde. Nemyslela to zle. Pouze to na poprvé pochopila stejně jako já. 🙂
@michaelamichaela19 To je v pohodě to se může stát komukoliv,
Tak jak to vypadá? 🍀

@lujhu tady když tak přiblížené