icon

Vidím na testu opravdu pozitivní výsledek?

lujhu
19. říj 2025

Omlouvám se za rozebrání testu ale nemohla jsem uvěřit že tam něco je, jsem 27dc mám 5 dnů do ms , ovulace podle ultrazvuku byla na pravé straně 15-16dc a cyklus mám dlouhý 31 dnů .. Sex byl 12dc a 15dc vidíte to taky?😆

Vidím na testu opravdu pozitivní výsledek?
lujhu
autor
19. říj 2025

@lujhu tady když tak přiblížené

lencaa11
19. říj 2025
@lujhu

@lujhu tady když tak přiblížené

@lujhu tak to je to pořád negativní - ryska a ještě rozebrání vem te klasický test a vyzkoušet ten nebo zajít na krev ta už by ukázala

lujhu
autor
19. říj 2025
@lencaa11

@lujhu tak to je to pořád negativní - ryska a ještě rozebrání vem te klasický test a vyzkoušet ten nebo zajít na krev ta už by ukázala

@lencaa11 ale jakto že na živo je čárka růžová

lencaa11
19. říj 2025
@lujhu

@lencaa11 ale jakto že na živo je čárka růžová

@lujhu vyzkoušela bych normální test a ten vám už ukáže zda ano či ne ...zatím bych to brala za negativní - test který je rozebraný je neplatny

lujhu
autor
19. říj 2025
@lencaa11

@lujhu vyzkoušela bych normální test a ten vám už ukáže zda ano či ne ...zatím bych to brala za negativní - test který je rozebraný je neplatny

To je jedno že je rozebrány to nemá vliv na výsledek, tady je fotka clv celku

1pomnenka
20. říj 2025

Zatím negativní, testuj, až nepřijde MS, je moc brzy.

leila7
20. říj 2025
@lujhu

To je jedno že je rozebrány to nemá vliv na výsledek, tady je fotka clv celku

@lujhu vidím slabouckeho zkus dnes

kakba
20. říj 2025

Jaky duvod to ma, ze si ho rozebrala? Pockej do vynechani MS a pak testuj. Takovy testovani je na psychiku blby.

dashyyy
21. říj 2025

ale tak něco tam je, na tom nerozebraném je to vidět, dneska už by zase měla být silnější.. zkoušela jsi?

lvl16
21. říj 2025

Negativní rozhodně není. Je tam hezký duch.

lvl16
21. říj 2025
@kakba

Jaky duvod to ma, ze si ho rozebrala? Pockej do vynechani MS a pak testuj. Takovy testovani je na psychiku blby.

@kakba Já třeba tenhle cyklus testovala od 7DPO (btw byl tam duch) protože potřebuji případné těhotenství ze zdravotních důvodů zachytit hned, jak je to možné. Dnes jsem 10DPO a už jsem mazala na krev a za dva dny zas. Nevíš, co za tím časným testováním stojí. Možná je tazatelka nedočkavá, možná musí vysadit léky neslučitelné s těhotenství, možná za tím vězí něco jiného.

lujhu
autor
21. říj 2025
@dashyyy

ale tak něco tam je, na tom nerozebraném je to vidět, dneska už by zase měla být silnější.. zkoušela jsi?

@dashyyy ne nezkoušela, bojím se 😆 čekám jestli dorazí ms

dashyyy
21. říj 2025
@lujhu

@dashyyy ne nezkoušela, bojím se 😆 čekám jestli dorazí ms

@lujhu já mám doma z takovýhleho nenápadnýho ducha 10DPO už 13letý kousek.. držím palce, ať nedorazí 😉

lujhu
autor
21. říj 2025
@dashyyy

@lujhu já mám doma z takovýhleho nenápadnýho ducha 10DPO už 13letý kousek.. držím palce, ať nedorazí 😉

@dashyyy moc děkuji

leila7
21. říj 2025

Určitě zkus buď tam bude nebo nebude a když tam byl před pár dny malý duch tak určitě bude krásná čárka už.

nellinka123
21. říj 2025

Já to tam vidím, určitě dej vědět, jak to vypadá, zda sílí nebo ne, držím palce 😉
Jinak já tímto testem testovala minulý týden a také jsem ho rozebrala 😃

lujhu
autor
21. říj 2025
@nellinka123

Já to tam vidím, určitě dej vědět, jak to vypadá, zda sílí nebo ne, držím palce 😉
Jinak já tímto testem testovala minulý týden a také jsem ho rozebrala 😃

@nellinka123 Jojo dám vědět 😉mám ještě 3 dny do ms tak už nepřijde

michaelamichaela19
21. říj 2025

Já tam vidím. Být tebou, tak bych teď zkusila 😊

leila7
21. říj 2025
@michaelamichaela19

Já tam vidím. Být tebou, tak bych teď zkusila 😊

@michaelamichaela19 jasně napíná nas

lujhu
autor
22. říj 2025
@leila7

@michaelamichaela19 jasně napíná nas

@leila7 Holky já se omlouvám 😆 ale já nějak nemám odvahu testovat dál , zkoušela jsem to 3 roky a vždy to špatně dopadlo , A ms stejně přišla proto radši čekám až budu mít nějaké to zpožděni. Samozřejmě když budu něco vědět napíšu to jsem 😘

lencaa11
22. říj 2025
@lujhu

@leila7 Holky já se omlouvám 😆 ale já nějak nemám odvahu testovat dál , zkoušela jsem to 3 roky a vždy to špatně dopadlo , A ms stejně přišla proto radši čekám až budu mít nějaké to zpožděni. Samozřejmě když budu něco vědět napíšu to jsem 😘

@lujhu no tím pádem ta čárka nebyla čárka 😔 při dalším snažení to určitě vyjde 🍀🍀

lujhu
autor
22. říj 2025
@lencaa11

@lujhu no tím pádem ta čárka nebyla čárka 😔 při dalším snažení to určitě vyjde 🍀🍀

@lencaa11 Žádným pádem já to stále furt nevím a ani vy to nemůže vědět , Vím že vždycky chcete mít pravdu jenom vy zkoukla jsem pár diskuzí a všude ste vy a píšete skoro pořád ženským negativní i když jde na fotkách jasně vidět že tam duch je 😆, psala jsem pouze ze nechci testovat a ne že mi přišla ms 😉

leila7
22. říj 2025
@lujhu

@lencaa11 Žádným pádem já to stále furt nevím a ani vy to nemůže vědět , Vím že vždycky chcete mít pravdu jenom vy zkoukla jsem pár diskuzí a všude ste vy a píšete skoro pořád ženským negativní i když jde na fotkách jasně vidět že tam duch je 😆, psala jsem pouze ze nechci testovat a ne že mi přišla ms 😉

@lujhu je to pouze na tobě ale mě by to nedalo 😊😄

michaelamichaela19
22. říj 2025
@lujhu

@lujhu Ono by to asi chtělo trochu jinak zformulovat větu. Na poprvé jsem nejdříve taky pochopila, že Vám menstruace dorazila.

lujhu
autor
22. říj 2025
@michaelamichaela19

@lujhu Ono by to asi chtělo trochu jinak zformulovat větu. Na poprvé jsem nejdříve taky pochopila, že Vám menstruace dorazila.

@michaelamichaela19 Vždyť jsem psala, ZKOUŠELA jsem to 3 roky a ms stejně přišla proto se bojím testovat dál a čekám na ms , co je na tom nepochopitelného 😆

michaelamichaela19
22. říj 2025
@lencaa11

@lujhu A já zase píšu, že na poprvé to člověk může pochopit tak, že nebudete zkoušet test, protože menstruace stejně přišla. Když si to člověk přečte podruhé, tak pak to tak nějak pochopitelné je.

Proto Vám @lencaa11 napsala, že při dalším snažení to určitě vyjde. Nemyslela to zle. Pouze to na poprvé pochopila stejně jako já. 🙂

lujhu
autor
22. říj 2025
@michaelamichaela19

@lujhu A já zase píšu, že na poprvé to člověk může pochopit tak, že nebudete zkoušet test, protože menstruace stejně přišla. Když si to člověk přečte podruhé, tak pak to tak nějak pochopitelné je.

Proto Vám @lencaa11 napsala, že při dalším snažení to určitě vyjde. Nemyslela to zle. Pouze to na poprvé pochopila stejně jako já. 🙂

@michaelamichaela19 To je v pohodě to se může stát komukoliv,

mikejla93
24. říj 2025

Tak jak to vypadá? 🍀

lujhu
autor
25. říj 2025
@mikejla93

Tak jak to vypadá? 🍀

@mikejla93 ještě zatím nic pořád čekám na ms