Vidíte druhou čárku? Nebo blouzním kvůli touze po miminku?
Ahoj . Prosím o váš názor. S manželem se snazime o Mimi a já už asi blouzním ale vidíte tam tu druhou cárku také?

@jajajungmannova je tam☺️
@marselina tak nejsem blázen 😍😍😍😍 jupiiii
Moc moc děkuji
@jajajungmannova 🙈 jako vážně ? Kdyby tam byl dušík, tak neřeknu, ale tohle je snad jasné ne?
Doporučuju zajít k očnímu.
To není duch, ale čárka. Gratuluji.
@jajajungmannova nestačím se divit, co tu jsou některý ženský schopný napsat 😏 Naprosto chápu tvůj dotaz a radost, čárka je krásně vidět, tak gratuluju a přeju hodně štěstí ☺
Jestli se chceš chlubit tak ze sebe nemusíš dělat slepou , ale stačí napsat nejspíš se zadařilo hurá 👌
@alilali děkuji
@dianemash preste jak píšeš.. lidí jsou zlý. Moc děkuji.
@jajajungmannova Lidi nejsou zlý, ale upřímný. Těch dotazů je na tohle téma už tisícero. Chápu, že máš radost a chceš se pochlubit, což ti ze srdce přeji, ale opravdu je nutné ptát se na to, zda je vidět druhá čárka? Když je evidentní, že tam opravdu je?
@dianemash Sama sis odpověděla, že čárka jde krásně vidět, tak na co takový dotaz?
@jajajungmannova Je tam gratuluju 🍀
Já prostě nepochopím, když to některé tak se*e, proč tu diskuzi prostě rozklikávají? Fakt je hnusný ponižovat šťastné ženy, které se právě dozvěděly že čekají vytoužené mimi.
@dianemash hele my jsme se snažily 3 roky ,3 roky během kterých jsem si udělala milion testu , a když tam byla slabá čárka tak jsem ji prostě viděla , tohle prostě není o tom že jsme zle nejsme jen je ten dotaz naprosto zbytečný stačilo napsat konečně se zadařilo i tak by tazatelka dostala gratulace , vždyť my jí to přejeme a je v pořádku že se chce pochlubit jen ze sebe nemusí zbytečně dělat slepou toď vše
@jajajungmannova je krasna...gratuluji🥰
@dianemash očividně jsem rozpoutala hádku 🙉 paní asi ví úplně vše.
@agneska7 kdybych se potřebovala chlubit tak věřte, že diskuzi napíšu úplně jinak!! Slepá také nejsem! A pokud s mým dotazem máte problém tak proč tedy komentujete...
@jajajungmannova gratulka 🙂
@jajajungmannova Tak proc jsi tedy tu debatu zakladala? Hmm? 😉
@jajajungmannova no a co je teda záměrem diskuse??
@jajajungmannova to je krásná čárka 😍
@jajajungmannova Také vidím druhou čárku, přeji ať ti to vyjde 🙂 A místní slípky ignoruj, ony za to nemůžou 😀

Vždyť je úplně jasně vidět...