Vidíte ducha?
holky moje zlatý 🙂 vidíte ducha? 🙂

@elisskaa tam bohužel nic neni
@slunicko01 Dekuju, moc bych si to prala, čekáme první.. Vidím, že už máte doma krásnou Laurinku 😊. Určitě to vyjde znovu, držím palce!!! ☀️
I calistoo a ostatním...
@88martina88 vidim krasne... 😵
@luciebx jeee tak to mam radost...skusim za 3 dni znovu 😊
@slunicko01 podle mně tady je něco vidět...možná za pár dní bude vidět silnější
@slunicko01 omlouvám se, jsem asi slepá a přehlídla jsem stránku...doufám, že se příště zadaří a bude nejen duch ale krásné dvě //
@heluskal ☺ v poho, snad to vyjde teď... ☺
@slunicko01 to já taky doufám, snažíme se sice jen od listopadu, ale u žby se mohlo podařit 😉
Něco malinka tam vidím...tak hodně štěstí!!! 😉
@slunicko01 Můžu se zeptat, jak jste dopadla? 😉 Můj vypadal tak nějak podobně 😉
@slunicko01 Aha, už to čtu, tak nic 🙂 ☹
Já už teda vidím duchy všude 🙂 ...Jen jestli se to někomu stalo, 24-26 minulého cyklu návaly horka, závratě, pocit na zvracení, některý vůně, teda spíš pachy mě natahovaly...zkusím tt a nic, pak přijde MS, normálně, přesně jak má, ale bolení v podbřišku trvá po celou dobu a po předchozí zkušenosti mi to nedalo a prostě spíš z hecu jsem testla..a dnes 5 DC slabunký dušík...zkusím za dva dny znovu, ale co myslíte spíš mám vidiny nebo je to možný...
@radiz No já mezi ně patřím,u minulého těhu jsem na to přišla až když mi dr. řekl, že jsem 24tt :D, do 4m jsme normálně měla,pak měsíc nic a když už mi to bylo divný, šla jsme k dr. a byl tam prcek, takže proto už se nenchávám ovlivnit MS...jinak dělám si ten citlivější BENU+ test
takže to byla asi nejspíš vidina nebo falešný duch, jelikož jsem si začala měřit BT a mám 36,3, takže historie se neopakuje :(
@kytkase to není duch ale káááásna čárka v realu musí být videt urcite daleko vic..... GRATULUJI 🙂
wow, děkuji!!...že bych se po té dlouhé době dočkala? Nemůžu tomu uvěřit.... 🙂
Přesně tak, to už není duch, ale regulérní čárka! (Zatím tiše) gratuluju 🙂
Jeeeeeeeeeee jste zlate!!!!! Vsem co se snazi drzim palce a mooooc fandim 🙂 :-*
Velikánský dík, víte to holky moje dřív jak tatínek 🙂))) myslím na vás 🙂
@alhou je tam 🙂 gratuluju

Holky díky za podporu...snad máte pravdu a vše bude ok...ráno poficim k dr.ať vím co a jak