icon

Vidíte ducha?

elisskaa
17. bře 2015

holky moje zlatý 🙂 vidíte ducha? 🙂

Vidíte ducha?Vidíte ducha?
calistooo
22. bře 2015

Holky díky za podporu...snad máte pravdu a vše bude ok...ráno poficim k dr.ať vím co a jak

luccy.luccy
22. bře 2015

@elisskaa tam bohužel nic neni

loreley1
23. bře 2015

@slunicko01 Dekuju, moc bych si to prala, čekáme první.. Vidím, že už máte doma krásnou Laurinku 😊. Určitě to vyjde znovu, držím palce!!! ☀️
I calistoo a ostatním...

88martina88
23. bře 2015

Ahoj holky. Chtela by jsem se zeptat ci vidite neco??? 26 ledna revize 😞1ms prisla docela v norme 35 dni no a tet jsem 21dc nevim kdy mohla byt ovu (nesledovala jsem) test sem jenom skusila protoze mam takove divne pocity 😕

luciebx
23. bře 2015

@88martina88 vidim krasne... 😵

88martina88
23. bře 2015

@luciebx jeee tak to mam radost...skusim za 3 dni znovu 😊

heluskal
31. bře 2015

@slunicko01 podle mně tady je něco vidět...možná za pár dní bude vidět silnější

heluskal
31. bře 2015

@slunicko01 omlouvám se, jsem asi slepá a přehlídla jsem stránku...doufám, že se příště zadaří a bude nejen duch ale krásné dvě //

slunicko01
4. dub 2015

@heluskal ☺ v poho, snad to vyjde teď... ☺

heluskal
5. dub 2015

@slunicko01 to já taky doufám, snažíme se sice jen od listopadu, ale u žby se mohlo podařit 😉

zuzik22
5. dub 2015

Něco malinka tam vidím...tak hodně štěstí!!! 😉

janci6
5. dub 2015

@slunicko01 Můžu se zeptat, jak jste dopadla? 😉 Můj vypadal tak nějak podobně 😉

janci6
5. dub 2015

@slunicko01 Aha, už to čtu, tak nic 🙂 ☹

heluskal
5. dub 2015

Já už teda vidím duchy všude 🙂 ...Jen jestli se to někomu stalo, 24-26 minulého cyklu návaly horka, závratě, pocit na zvracení, některý vůně, teda spíš pachy mě natahovaly...zkusím tt a nic, pak přijde MS, normálně, přesně jak má, ale bolení v podbřišku trvá po celou dobu a po předchozí zkušenosti mi to nedalo a prostě spíš z hecu jsem testla..a dnes 5 DC slabunký dušík...zkusím za dva dny znovu, ale co myslíte spíš mám vidiny nebo je to možný...

radiz
5. dub 2015

@heluskal možné je vše a jsou těhulky, které měly ms a byly těhu. Jakou zn. těhu testu jsi dělala ? Některé testy mohou dělat i falešné dušíky a patří k nim třeba mamatest.... Za dva dny zkus udělat test znovu, a pokud bude opět pozitivní, pak budeš nejspíš těhu 🙂

heluskal
5. dub 2015

@radiz No já mezi ně patřím,u minulého těhu jsem na to přišla až když mi dr. řekl, že jsem 24tt :D, do 4m jsme normálně měla,pak měsíc nic a když už mi to bylo divný, šla jsme k dr. a byl tam prcek, takže proto už se nenchávám ovlivnit MS...jinak dělám si ten citlivější BENU+ test

heluskal
7. dub 2015

takže to byla asi nejspíš vidina nebo falešný duch, jelikož jsem si začala měřit BT a mám 36,3, takže historie se neopakuje :(

kytkase
7. dub 2015

Holky,taky dnes vdím ducha... Co myslíte??

88martina88
7. dub 2015

@kytkase to není duch ale káááásna čárka v realu musí být videt urcite daleko vic..... GRATULUJI 🙂

kytkase
7. dub 2015

wow, děkuji!!...že bych se po té dlouhé době dočkala? Nemůžu tomu uvěřit.... 🙂

weeckle
7. dub 2015

@kytkase je to tam :D

beruskaev
7. dub 2015

@kytkase určitě to tam je, přeju, ať hezky sílí 🙂

mimi1004
7. dub 2015

@kytkase Je tam 🙂

zuzik22
7. dub 2015

@kytkase Je to tam 🙂

loreley1
7. dub 2015

Přesně tak, to už není duch, ale regulérní čárka! (Zatím tiše) gratuluju 🙂

kytkase
7. dub 2015

Jeeeeeeeeeee jste zlate!!!!! Vsem co se snazi drzim palce a mooooc fandim 🙂 :-*

heluskal
7. dub 2015

@kytkase jasně že tam je čárka, gratuluji, ať vše jde jak má...doufám, že i my ostatní brzo máme takový testík v ruce 🙂

kytkase
7. dub 2015

Velikánský dík, víte to holky moje dřív jak tatínek 🙂))) myslím na vás 🙂

alhou
8. dub 2015

Ahojky, nejsem si jista jestli vidím ducha ... co myslíte? Menstruaci mám zpožděnou 4 dny. Děkuju za názor 🙂

vercaafilip
8. dub 2015

@alhou je tam 🙂 gratuluju

Strana