icon

Vidíte ducha?

elisskaa
17. bře 2015

holky moje zlatý 🙂 vidíte ducha? 🙂

Vidíte ducha?Vidíte ducha?
misimisi
19. bře 2015

To jde vidět, tak to není duch, ale čárka 🙂 Jestli máš takové dva, tak už to omyl nebude 😝

voleskap
19. bře 2015

@slunicko01 Tak na tom druhém obrázku už něco málo vidím...🙂 Třeba se zadařilo! Po kolika dnech to je?

slunicko01
19. bře 2015

@voleskap 13 dní od ov, 2 dny před ms...

misimisi
19. bře 2015

Tak to by odpovídalo, jedna značka byla u mě slaboučká a nový GSmama měl čárku výraznější, záleží na barvivu u různých značek. 😉

ronyx
19. bře 2015

@slunicko01 Na tomhle ho vidím 😉

loreley1
19. bře 2015

@slunicko01 Na první nic, ale na druhý fotce ho jasně vidím! 🙂 Opravdu je důležitý, jak ho vidíš na světle, fotky zkreslují. Tím spíš, když to je ještě pidi dušík 🙂

@elisskaa Nevidím bohužel taky nic, ale hlavně mi 8. DPO přijde fakt brzo, to se tak akorát zahnizďuje, HCG se začíná produkovat až poté. Jestli cítíš příznaky, testni tak 12. DPO, až bude mít HCG šanci se zvýšit 😉

Ale chápu, že je hrozně těžký to vydržet 😎 Já tento měsíc cítila jasný známý příznaky od 7. DPO a dnes (12.DPO) už tam duch je! 🙂 Vždycky, když jsem zkoušela dřív, tak mě to jen stresovalo 😖

mumikpufik
20. bře 2015

Tak ja vidim 🙂

loreley1
20. bře 2015

@slunicko01 Tak jak dnes, nějakej vývoj? Nebo jsi vydržela a netestovala? 😉

slunicko01
20. bře 2015

@loreley1 😃 testovala, ale tím Dr. Maxem. Ten první, co jsem sem dávala, jak jsem to viděla jen já ☺, a teď tam už "duch" vidět je. Na zítra mám mamatest. Ten co jsem sem dala jako druhou fotku, kde je vidět líp, tak ten jsem už nesehnala. Je z balení ovulačních testu z benu lékárny, samostatně ho neprodávají...

werunqa
20. bře 2015

@elisskaa
nevidím nic :(

werunqa
20. bře 2015

@slunicko01
tady vidím 🙂

calistooo
20. bře 2015

Holky u mě dnes pozitivní ovu a na ty podle mě duch... Tak snad se zadarilo

voleskap
20. bře 2015

@calistooo Tohle jsem na svém cca druhém testu taky viděla a teď jsem v 30 tt 😀 Kolik dní po ovu to tu máš?

calistooo
20. bře 2015

Ovu byla 2.3 ovu test byl pozitivní. Pak měla být menstruace 12.3. ale nedorazila a tehu test byl s mikroduchem..o víkendu 14.-15.3 jsem spinila a v neděli i s trochou krve. Dr mi řekla že mám udělat test opakovaně v týdnu..no a dnes toto

loreley1
20. bře 2015

@calistooo Duch je zřetelnej, gratuluju 🙂 Jen moc nerozumím tomu ovu testu, ty ho používáš jako těhu test? Nebo jak můžeš být těhotná a zároveň ovulovat?

calistooo
20. bře 2015

Nee já Ho jen zkusila,jelikož jsem slyšela že ovu test reaguje na hcg taktéž jako tehu test. Vím že nelze ovulovat a být tehu

loreley1
20. bře 2015

Aha, tak to jo 🙂 No tak evidentně reaguje a zdá se, že ještě silněji než vlastní těhu test 😎

voleskap
20. bře 2015

@calistooo Joaháááááááá....jsem nepochopila 😀 Ale mi zase dr říkal,že ovu test a těhu test nelze srovnávat...tak nevím...🙂 Každopádně ovu je jistá! 🙂

calistooo
20. bře 2015

Nelze to vím. Jen jsem to zkusila a doufám že ten duch bude sílit..uvidím za pár dní..

voleskap
20. bře 2015

Tak hodně štěstí 🙂

calistooo
21. bře 2015

Tak snad od včera zesílil

loreley1
21. bře 2015

Jj, dneska je jasně vidět, paráda! 🙂 Tak přeju, ať sílí i nadále - zezačátku máš lepší testovat obden, protože HCG se zvyšuje po 2 dnech (ať se nestresuješ, že dost nesílí 😉 ).

Já jsem dnes 14.DPO (28.DC) a testík taky zesílil (dnešní je ten horní). K tomu mám pocit, že mi snad prasknou prsa 😀, ale nevadí, aspoň vím, že se HCG zvyšuje 🙂

slunicko01
22. bře 2015

@loreley1 tak asi z toho sešlo, dneska úplně bilo, sice je mi zle, ale asi to je v hlavě ☺

loreley1
22. bře 2015

@slunicko01 To mě moc mrzí😔 Zle ti být může, vypadá to na biochemický těhu, a podle ducha jsi zvýšeny HCG měla... Já měla takový 3, kdy to nedopadlo hned v 5.tt, takže i teď se trochu bojim. Vím, že je ti smutno, ale vyjde to ve chvíli, kdy bude mimi v pořádku, pak to dopadne, jak má!! Těchto biochem.těhu máme za život víc,no když se nesledujeme, tak o nich ani nevíme. V každým případě ještě uvidíš, může to být i testem, nebo hcg roste pomaleji, uvidíš,jestli dorazí MS...

slunicko01
22. bře 2015

@loreley1 už dorazila, takže je to jasný... Tak snad příště,
tobě přeju ať to dopadne dobře ☺ ...

calistooo
22. bře 2015

Jsem na tom podobné.. včera už jsem jásala že čárka sílí..viz 1.fotka a dnes toto viz 2fotka a spinim..jen trošku ale i tak ztrácím naději... :(

slunicko01
22. bře 2015

@calistooo je to záhada, já mám 3 testy sílící a na čtvrtým nic... Lepší by to bylo bez testů, aspoň bysme řešily něco pořádnýho ☺ ale ještě neztrácej naději, nikdy nevíš... 🙂

vercaafilip
22. bře 2015

mě se to taky někdy stalo, stačí aby v tom testu bylo min barviva..... pak jsem zbytečně šílela 🙂

radiz
22. bře 2015

@calistooo který DPO jsi, kdy jsi začala testovat ???

radiz
22. bře 2015

@calistooo to vypadá dobře... tichá gratulace, jen atˇsílí 🙂

Strana