icon

Vidíte ducha?

elisskaa
17. bře 2015

holky moje zlatý 🙂 vidíte ducha? 🙂

Vidíte ducha?Vidíte ducha?
loreley1
8. dub 2015

@alhou No jasně, je tam 😉

simonecasper1994
9. dub 2015

slunicko01 : mě se zdá,že na tom co je podloženej obalem,něco je. takové hoooooooodně slabé. doporučuju čekat na ms pokud bude týden zpoždění,tak gynda

monulli
25. dub 2015

Ahojky holky mamatest 10 dělany 9dpo. Vim ze je to brzy ale zkusit jsem to musela... Muzete mi na to mrknout? Ja tam neco vidim, ale jestli to nejsou jen halucinace:D

monulli
25. dub 2015

Psala jsem z mobilu, tak proto bez čárek a háčků🙂 na tý upravený by to mholo být možná lepší... jinak jde vidět o malinko víc...

@slunicko01 na té druhé fotografii ho vidíím🙂

monulli
25. dub 2015

teď když na to koukám na obrazovce, tak už ho nevidím ani já:D

bajana
25. dub 2015

@monulli nevidím...ako si písala, je príliš skoro, počkaj týždeň

slunicko01
25. dub 2015

@monulli jj, byl tam, ale zmizel, tak se jede na novo 🙂 na těch tvých fotkách teda nic nevidím, ale vím, že jsem taky měla problém ho vyfotit, ve skutečnosti tam určitě je. Počkej a zkus za dva dny, měl by být vidět líp...

monulli
25. dub 2015

@slunicko01 ajuu nevšimla jsem si, že už to bylo dřív🙂 zkusim testnout az v pondělí... Je to teprve první měsíc, takže s tím moc nepočítám🙂 brala jsem šest let ha minisiston. Tak uvidíme. Tak držím pěsti ať ti to brzo vyjde🙂

slunicko01
25. dub 2015

@monulli díky a taky tak 🙂

vendyven
28. dub 2015

Můžu poprosit je to jen náznak testovací čárky? Mám čtvrtý den zpoždění, ale beru test jako negativní , ale nějak mi to nedá :-/
Vrchní je včera a spodní je dnes
Děkuji

bajana
28. dub 2015

@vendyven vyzera to nadejne, skus testnut pozajtra a z ranneho mocu....DrMax test je vyborny

88martina88
28. dub 2015

@bajana ak je to mamatest tak ten hodne duchuje ale je tam jakoby videt carku doruzova tak to můze byt nadejne. drzim pesti at sili 😉

88martina88
28. dub 2015

@vendyven ak je to mamatest tak ten hodne duchuje ale je tam jakoby videt carku doruzova tak to můze byt nadejne. drzim pesti at sili 😉

loreley1
28. dub 2015

@vendyven Dušík tam je, no 4. den zpoždění už bych ho čekala silnější... Každopádně bych zkusila jinej test, může to být právě jen tím Mamatestem..

monyna83
28. dub 2015

@vendyven
@loreley1 Přesně, holky dělejte Dr. Maxe... Ten je nejlepší a nedělá žádné falešňáky 🙂

dubnacek
29. dub 2015

Tak tady ho vidim a to krasne,ale muzu ti ukazat test ja,ktery jsem sidelala prem MC a pokazde pozitivni a i carka krasna a pak nakonec menstruace dorazila v den ocekavane m. Takze je lepsi si pockat a delat az potom.Ale i ja si je delam driv,uz dvakrat jsem potratila tak jsem pak vzdy nervozni zda to prijde nebo ne .Budu drzet palce 😉 😉 😉

majaaa82
29. dub 2015

Ahoj holky, i já se přidávám, testuju papírovými ponořovacími proužky, všechny jsou negativní. Dnes jsem koupila Mamatest Comfort 10 a na něm duch, začal se rýsovat později, kolem té 4.-5. minuty. Kolem sedmé už jsem fotila (okem je to trochu výraznější). Dělají tyhle "proudový" Mama falešné duchy? Kontrolovala jsem ještě dalším obyč Mamatestem, ale ten byl negativní, byť byl z další moči (odpo). Mám zpoždění, beru Utroš, vysazeno 26. DC, normálně přichází MS do dvou dnů po vysazení, dnes jsem 31. DC. Díky.

jhoki
29. dub 2015

@majaaa82 Něco tam vidím, ale okem to jde vidět určitě líp. Počkala bych nějaký den a udělala test ráno, po noci je test koncentrovanější. Jinak si myslím, že je úplně jedno, jaký test používáš, koupila jsem si obyč. v tescu a taky dobře fungoval. Držím palce.

dubnacek
29. dub 2015

Ahoj Ja ho tam vvidim a kolik dni mas zpozdeni?? uz jsem to psala nad obrazkem,ale pokud mas zpozdeni a je tam carecka tak udelej jeste i zitra rano,ale vypada to nadejne 😉 drzim palecky

majaaa82
29. dub 2015

@dubnacek Ahojky, zpoždění mám cca 3 dny. Tenhle test je ale zatím jedinej, kterej mi ukázal ducha, jinak všechny negativní. Mám bolavá a nalitá prsa, už taky minimálně 10 dnů a bolí mne podbřišek, jako kdybych to měla dostat. Pořád lítám na WC kontrolovat, jestli MS přišla, nebo ne. Říkala jsem si, že si ráno zajdu na krev, to bude asi nejjistější. Už se mi to jednou stalo, měla jsem na tomto testu ducha, ostatní negativní. Přišla slabší MS (po dvou dnech zpoždění), hodila jsem to za hlavu, ale BT byla pořád vysoko, kolem 37 st. Pak jsem po čtrnácti dnech dostala další MS ☹ a pak už nic. Až teď tohle, vlastmě stejná situace. Tak nevím... no.

monyna83
29. dub 2015

@majaaa82 Obávám se, že je to právě falešňák, protože je čárečka spíše šedivá, než-li růžová... A mamatesty tyhle duchy bohužel dělají. Když už si 3 dny po zmeškané MS, měla bys mít mininálně ducha na všech testech...
Máš ponětí, kdy byla ovulka? Je možné, že byla déle a opravdu jsi těhu...

No uvidíš, přeji Ti, aby to byla těhu čárka a sílila. Zkus ale testy od Dr. Maxe, tam se žádného falešňáka nedočkáš...Když si těhu, máš to tam, když ne, sněhobílo...
Jediné, kdy může být duch, ale přesto příjde MS je biochemické...Ale to je jiná kapitola...Přeji mnoho štěstí...

majaaa82
29. dub 2015

@monyna83 Ahoja, moc děkuji za reakci. Já se toho taky právě obavám. V reálu je čárka sice výraznější, ale byla jen na jednom testu. Termín ovulace nevím, budu to s dr. všechno řešit teprv. Ráno jdu na krev, tak dám pak vědět. Držte palce...

cica002
30. dub 2015

Nechci Ti davat plane nadeje,ale ja meĺa na Mamatestu takhle slabounkou carecku a byla jsem tehotna. Jinak ten Tvuj prvni duch mohl byt klidne viz prvni odstavec http://www.forumzdravi.cz/neplodnost/133-opakov...

majaaa82
30. dub 2015

@cica002 Ahoja, taky moc děkuju za reakci. Byla jsem ráno na odběru, kolem třetí už budu mít jistotu. Každopádně jsem měla dnes BT 37 st. v 7:30, což je docela dost, řekla bych. Koukala jsem na nějaký články o falešné pozitivitě a prý to můžou způsobovat cysty, nebo drobný nárůst hCG těsně před MS. Jenže kdybych měla před MS (mám zpoždění, ale ani nešpiním, nic), neměla bych tak vysokou teplotu, ne? Na cysy jsem nikdy netrpěla, nikdy jsem žádnou asi ani neměla, resp. Dr. vždy po ultrazvuku říká - zcela v pořádku, bez cyst. Tak nevím a jsem z toho mimoň 🙂

cica002
30. dub 2015

@majaaa82 Drzim palce a verim,ze z toho kouka mimi 😉 Az budes mit krev,tak pis.

dubnacek
30. dub 2015

Ahoj Holky,je mozny mit uplne slabeho dusika cca 21 dni po m.?? Vlastne asi tyden pred mc??Je skoro neviditelny,ale ja ho uvidela hned co se test namocil.Cim to,ze mama testy delaji duchy a ostatni ne?? Dnes mam teda test.dr.max,vcera na nem nic nebylo a dnes uz je mikro svetlej duch.Nevim zda si vubec ten mama test koupit,ale u nas v lekarne jiny neprodavaji 😖 😒

dubnacek
30. dub 2015

Jeste bych chtela rictze se o druhe dite snazime asi 2 roky z toho dva zamlkle tehu.Tak uz si mozna i neco vsugerovavam asi jak si to moc preji.Tak uvidim v pondeli to uz by mel pokud to duch je byt urcite vetsi,ne?? 😉

majaaa82
30. dub 2015

@cica002 Ahoj holky, tak krev je negativní. Prý mám hCG cca 1,2 těch jednotek jen. Takže Mamatest Comfort dělá falešné duchy. Mno nic, budu muset na gyndu a řešit, kde se MS zapomněla, když na to beru Utrogestan. Každopádně díky za rady a názory všem.

cica002
30. dub 2015

Tak to me mrzi. Drzim pesti,at se co nejdrive podari 🙂

sabca88
30. dub 2015

Ahoj holky, pridavam se, potrebuju objektivni nazor, co myslite??

Strana