icon

Vidíte ducha?

elisskaa
17. bře 2015

holky moje zlatý 🙂 vidíte ducha? 🙂

Vidíte ducha?Vidíte ducha?
beruskaev
30. dub 2015

@sabca88 je tam, držím palečky, ať hezky sílí 🙂

hedusska
30. dub 2015

@sabca88
@sabca88 jasný //

sabca88
30. dub 2015

holky děkuju 😉 mam slzy v očích , dam vedet !

monyna83
30. dub 2015

@majaaa82 Ahojky, už to dočítám...Mrzí mě to, ale já se tohoto verdiktu obávala...Mamatesty je to nejhorší, co může být. Kdysi patřily mezi nejlepší a teď dávají plané naděje.
Moc budu držet pěsti, aby se ti co nejdříve rozjela MS a mohla ses snažit znovu o miminko 🙂

monyna83
30. dub 2015

@sabca88 Tak tady není o čem polemizovat. Krásné čárečky..Jen se zeptám, v jaké posloupnosti jsou dělány?
Od spoda nahoru? Držím palce, vypadá to moc nadějně 🙂

dubnacek
30. dub 2015

pokud jsou to mamatesty tak jeste bych udelala i jiny,i kdyz to vypada moc krasne.Ja od ledna se testuju jen na mamatestech a pokazde pozitivni test,ale nakonec ms prisla v den ocekavane ms.Dnes jsem delala test od dr.maxe a mam slabouckeho ducha tak uvidim co se z toho ukaze.Budu drzet palce.

sabca88
2. kvě 2015

Ahoj holky, ano od spoda nahoru, dnes jsem si delala dalsi a carka sili 🙂mam uz tyden zpozdeni, v pondeli jdu k dr , tak dam vedet 🙂

monyna83
2. kvě 2015

@sabca88 Už k dr? A to si tě sám pozval tak brzy? Havně se neděs, pokud nic neuvidí neb jen prázdnou dutinku. Většina lékařu si zve těhulky, až tak kolem konce 6tt nebo začátkem 8tt (7+1tt - 7+6tt)... To už je vidět embryjko a většinou i srdeční činnost.

majaaa82
2. kvě 2015

@monyna83 Ahoja, díky moc. Mamatesty už asi nebudu kupovat. Jinak MS došla v sobotu, takže vše jede na novo 😉 Zkusím se s Dr. domluvit na sledování ultrazvukem, abych měla v cyklu trochu jasněji. A uvidíme, co z toho bude...😉

monyna83
3. kvě 2015

@majaaa82 Určitě s Dr promluv, mají spoustu preparátů na ustálení OVU a anovulační cykly. Já brala Clostík a fungoval parádně. Vajíček bylo víc a dr si hlídala, kdy bude OVU a čas na snažení...Držím pěsti 🙂

sabca88
4. kvě 2015

Holky je to potvrzene! Mamatesty jsou spolehlive! I Clearblue mi to potvrdil!!!

sabca88
4. kvě 2015
dubnacek
4. kvě 2015

NE NEVIDIM A MYSLIM,ZE TADY SE ANI CARKY // NEUKAZUJI JE TO NA TY TYDNY,ALE TADY JE TO DOST JASNY ZE TEHU JSI,KDYZ TI TO TENTO TEST UKAZAL😉).MOC GRATULUJI A DRZIM PALCE

sabca88
4. kvě 2015

@dubnacek tento test uz ukazuje presne tyden, ja jsem v 5 tydnu 🙂 a mamatesty bych neodsuzovala, opravdu, plno mym kamaradkam ukazaly vse realne ;) tento test jsem si udelala uz jen proto ze jsem byla zvedava kolikaty to je tyden nez pujdu k dr 😉

dubnacek
5. kvě 2015

Dnesni ranni pokus,zesilil vic nez vcera odpoledne

sabca88
5. kvě 2015

@dubnacek kup si taky Clearblue a nemusis koumat carky ;)

maxinkaa
5. kvě 2015

@dubnacek Vidím! 🙂

misimisi
5. kvě 2015

Hele, mně ale mamatest už čárku ukázal, ale ten digitální Clearblu ještě hlásil negativní, jsem už ve 13 týdnu 😉 Za ty peníze už bych jej nechtěla 😉

loreley1
5. kvě 2015

@dubnacek Jj, je tam 🙂 Testovala bych ale spíš obden a vždy ráno, HCG se zvyšuje po 2 dnech a je nejvíc koncentrovaný, když delší dobu nejdeš na WC (tj. třeba po noci). Jinak mně ukazovaly jak Mamatesty, tak Dr. Max, za Clearblue bych ty peníze nedala, ale to je podle gusta 😉

dubnacek
5. kvě 2015

Holky dekuji,jeste se zeptam,pokud bych tehu nebyla tak by to nejspis ani testy neukazaly,ze?? Je tedy mozne ze zatim na kazdym testu mam slabouckou carku a nebyt tehu?? Mesice mam mit az v patek nebo sobotu,ale jsem netrpeliva,cekame uz 2,5 roku.Ja netusila,ze hcg se zveda kazde dva dny,to je pravda??? JA clearblue neodsuzuji,ale musela bych si pro nej jet vlakem do mesta u nas na vesnici maji jen mamatesty,takze plus cesta se mi test prodrazi o dalsi stokorunu 😉)),leda,ze mi ho nekdo priveze 😉)))) 😀 😀 😀 jeste se zkusim,ale poptat v lekazne zda mi ho muzou objednat a ukaze neco jeste i pred MC???

misimisi
5. kvě 2015

Mamatest mi ukazoval cca 21 DC, ten digitalní má totiž menší citlivost, ukazuje až kolem MS.

loreley1
5. kvě 2015

Jj, je to tak že roste skokově, uvádí se, že po 2-3 dnech, např. tady: http://www.naseporodnice.cz/hladina-hcg-v-krvi-..., ale vygooglíš si to i jinde 😉 Pokud máš opakovaně duchy, který sílí, tak je na 99% těhotenství. Test může být falešně pozitivní ve výjimečných případech (např. nádor), ale to je nepravděpodobný, toho se neboj. Pokud máš teprve před MS, tak je hladina HCG ještě nízká a proto je tam jen dušík, to je v pořádku. Nikam nejezdi a testni za 2 dny znovu, když bude čárka silnější, je to jasný!!! 😉

loreley1
5. kvě 2015

@dubnacek Tady ještě víc o testech: http://www.maminkam.cz/tehotensky-test.

monyna83
5. kvě 2015

@misimisi Ty sis dělala ClearBlue ve 13tt? To se ale nediv, že ti ukázal negativní výsledek...V tuto dobu je hCG tak vysoké, že test není schopen vyhodnotit graviditu nebo stáří. Testy jsou určeny na ranné stádium těhotenství, nikoliv pokročilejší. Tím, jak je hCG vysoké, tak moč test " zblbne " a reaguje jako negativní... Za chvílli ti hCG stejně začne klesat a v této hladině zůstane až do porodu... 😉

misimisi
5. kvě 2015

😀 😀 😀
@monyna83 Tak to se ti povedlo 😀 Test jse si dělala první 19 DC - sněhobílo, 21 DC - již slaboučká čárka 😉 Testovala jsem tak moc brzy, že jsem měla MS před tím již po 20 dnech, chtéla jsem jít k doktorce na krev, bylx jsme domluvené, že by mi testla prolaktin, tak aby jsem tam nešla téhotná, a zrovna se zadařilo, čárky pak sílily, ale ten digitální mi ukázal negativní cca 23 DC. Přesně už si ten den nepamatuji. Mám za sebou už nějaké ty prohlídky v poradně, dávno vystavenou těhotenskou průkazku a momentálně si na neschopence "užívám" zvracení a nevolnosti, v práci potřebují maximálně fungující lidi, tak je to lepší pro ně i mně. Nenapadlo by mně délat si test až teď 😅

monyna83
5. kvě 2015

@misimisi Aha, já to tak ale z Tvého komentu pochopila. No, tak hlavně, že je vše vysvětleno 😀
Také marodím 🙂 Hodně štěstí...

misimisi
5. kvě 2015

@monyna83 I tobě 😉 A všem mamčám gratuluji 🙂

gepe
11. kvě 2015

Mama testy prouzkove bych nezatracovala, predloni mi ukazal 28 DC dve dalnice stejne. 🙂 a to mam cyklus 28 +-2dny. vloni opet, to vsak nakonec ke konci 1 trimestru nedopadlo. Podle me idealni kombinace, pokud prouzek sili, je idealni cas na digi clear blue. Jinak utz ukaze spolehlive neco nejdriv az kolem 7tt (srdecni akce) driv je videt casto akorat jen gestacni vacek a prip. i zl. telisko. Coz jeste nemusi ve vysledku nic znamenat.
Drzim vsem pesti! 😉

kukynek
25. kvě 2015

Ahoj holky emoticon Je to tu nějak podmíněné? emoticon Nerada bych lezla, kam nemám..¨ Ale nutně potřebuju konzultaci emoticon
Pomoc.. Jsem slepá? Mám už tři během dneška - ne z ranní moči.
Ještě jsem se k tomu ráno pobli.... a furt je mi blbě, už14 dní mě bolí břicho a celá jsem tak vůbec úplně na ho.... 😖 . Jela jsem na krev, ale výsledky budou až zítra ráno.. Mám pocit, že zešílim 😠 🙄

kukynek
25. kvě 2015

Ve skutečnosti je to vidět pěkně

Strana