Vidíte ducha?
holky moje zlatý 🙂 vidíte ducha? 🙂

holky děkuju 😉 mam slzy v očích , dam vedet !
pokud jsou to mamatesty tak jeste bych udelala i jiny,i kdyz to vypada moc krasne.Ja od ledna se testuju jen na mamatestech a pokazde pozitivni test,ale nakonec ms prisla v den ocekavane ms.Dnes jsem delala test od dr.maxe a mam slabouckeho ducha tak uvidim co se z toho ukaze.Budu drzet palce.
Ahoj holky, ano od spoda nahoru, dnes jsem si delala dalsi a carka sili 🙂mam uz tyden zpozdeni, v pondeli jdu k dr , tak dam vedet 🙂
Holky je to potvrzene! Mamatesty jsou spolehlive! I Clearblue mi to potvrdil!!!
NE NEVIDIM A MYSLIM,ZE TADY SE ANI CARKY // NEUKAZUJI JE TO NA TY TYDNY,ALE TADY JE TO DOST JASNY ZE TEHU JSI,KDYZ TI TO TENTO TEST UKAZAL😉).MOC GRATULUJI A DRZIM PALCE
Hele, mně ale mamatest už čárku ukázal, ale ten digitální Clearblu ještě hlásil negativní, jsem už ve 13 týdnu 😉 Za ty peníze už bych jej nechtěla 😉
Holky dekuji,jeste se zeptam,pokud bych tehu nebyla tak by to nejspis ani testy neukazaly,ze?? Je tedy mozne ze zatim na kazdym testu mam slabouckou carku a nebyt tehu?? Mesice mam mit az v patek nebo sobotu,ale jsem netrpeliva,cekame uz 2,5 roku.Ja netusila,ze hcg se zveda kazde dva dny,to je pravda??? JA clearblue neodsuzuji,ale musela bych si pro nej jet vlakem do mesta u nas na vesnici maji jen mamatesty,takze plus cesta se mi test prodrazi o dalsi stokorunu 😉)),leda,ze mi ho nekdo priveze 😉)))) 😀 😀 😀 jeste se zkusim,ale poptat v lekazne zda mi ho muzou objednat a ukaze neco jeste i pred MC???
Mamatest mi ukazoval cca 21 DC, ten digitalní má totiž menší citlivost, ukazuje až kolem MS.
Jj, je to tak že roste skokově, uvádí se, že po 2-3 dnech, např. tady: http://www.naseporodnice.cz/hladina-hcg-v-krvi-..., ale vygooglíš si to i jinde 😉 Pokud máš opakovaně duchy, který sílí, tak je na 99% těhotenství. Test může být falešně pozitivní ve výjimečných případech (např. nádor), ale to je nepravděpodobný, toho se neboj. Pokud máš teprve před MS, tak je hladina HCG ještě nízká a proto je tam jen dušík, to je v pořádku. Nikam nejezdi a testni za 2 dny znovu, když bude čárka silnější, je to jasný!!! 😉
@dubnacek Tady ještě víc o testech: http://www.maminkam.cz/tehotensky-test.
@misimisi Ty sis dělala ClearBlue ve 13tt? To se ale nediv, že ti ukázal negativní výsledek...V tuto dobu je hCG tak vysoké, že test není schopen vyhodnotit graviditu nebo stáří. Testy jsou určeny na ranné stádium těhotenství, nikoliv pokročilejší. Tím, jak je hCG vysoké, tak moč test " zblbne " a reaguje jako negativní... Za chvílli ti hCG stejně začne klesat a v této hladině zůstane až do porodu... 😉
😀 😀 😀
@monyna83 Tak to se ti povedlo 😀 Test jse si dělala první 19 DC - sněhobílo, 21 DC - již slaboučká čárka 😉 Testovala jsem tak moc brzy, že jsem měla MS před tím již po 20 dnech, chtéla jsem jít k doktorce na krev, bylx jsme domluvené, že by mi testla prolaktin, tak aby jsem tam nešla téhotná, a zrovna se zadařilo, čárky pak sílily, ale ten digitální mi ukázal negativní cca 23 DC. Přesně už si ten den nepamatuji. Mám za sebou už nějaké ty prohlídky v poradně, dávno vystavenou těhotenskou průkazku a momentálně si na neschopence "užívám" zvracení a nevolnosti, v práci potřebují maximálně fungující lidi, tak je to lepší pro ně i mně. Nenapadlo by mně délat si test až teď 😅
Mama testy prouzkove bych nezatracovala, predloni mi ukazal 28 DC dve dalnice stejne. 🙂 a to mam cyklus 28 +-2dny. vloni opet, to vsak nakonec ke konci 1 trimestru nedopadlo. Podle me idealni kombinace, pokud prouzek sili, je idealni cas na digi clear blue. Jinak utz ukaze spolehlive neco nejdriv az kolem 7tt (srdecni akce) driv je videt casto akorat jen gestacni vacek a prip. i zl. telisko. Coz jeste nemusi ve vysledku nic znamenat.
Drzim vsem pesti! 😉
Ahoj holky emoticon Je to tu nějak podmíněné? emoticon Nerada bych lezla, kam nemám..¨ Ale nutně potřebuju konzultaci emoticon
Pomoc.. Jsem slepá? Mám už tři během dneška - ne z ranní moči.
Ještě jsem se k tomu ráno pobli.... a furt je mi blbě, už14 dní mě bolí břicho a celá jsem tak vůbec úplně na ho.... 😖 . Jela jsem na krev, ale výsledky budou až zítra ráno.. Mám pocit, že zešílim 😠 🙄
Ve skutečnosti je to vidět pěkně

@sabca88 je tam, držím palečky, ať hezky sílí 🙂