icon

Vidíte ducha?

elisskaa
17. bře 2015

holky moje zlatý 🙂 vidíte ducha? 🙂

Vidíte ducha?Vidíte ducha?
bizonka1
7. čer 2015

@lenca222 super? No moc ne, v úterý znova test, snad tam nic nebude😀

lenca222
7. čer 2015

@bizonka1 aha, ja myslela že chcete třeti, budu na tebe myslet

lenca222
7. čer 2015

@bizonka1 ja nečetla komentáře nad tim, pjomín 🙂

bizonka1
7. čer 2015

@lenca222 😀 to nic, osud rozhodne, to už neovlivním🙂))

lucii13
6. črc 2015

ahojky, taky se s přítelem snažíme o mimi už skoro 1 rok a půl :(. Co myslíte je tam už konečně?

dindonka
6. črc 2015

@lucii13
nevidim nic. Foto je dost tmave, zlute. U okna na parapetu mozna bude lepsi svetlo.

frndafrrr
6. črc 2015

@lucii13 ahoj, tak já myslím,že tam je🙂 Někde jsem vyčetla,že to poznáš v piccaso programu,když fotku dáš upravit na "tepelnou mapu". U mně to fungovalo 🙂 Skusila jsem nadrzo tvůj testík a čárku tam vidím, přidávám i stejně upravenou fotku negativních testů, pro srovnání. Snad je to opravdu pravda a né častá náhoda..Každopádně testůj dál a držím palce !🙂

tsambika1
6. črc 2015

Luci, na té druhé fotce ducha vidím 😉

lucii13
6. črc 2015

nejde mi to nahrát z telefonu do PC :(

dubnacek
6. črc 2015

@lucii13 pri hodne velkem yvetseni neco mali videt je,na to barevnem je teda nadherna carka,otazkou je zda je to tehu nebo jen falesny test.jak dlouho po opl.je tst delanz?? mozna by to chtelo jiny test treba ve stredu udelat.ale budu drzet palce..

lucii13
6. črc 2015

@frndafrrr díky za Upravenou fotečku 🙂 , uvidíme. tohle byl testík z dneška. Dělala jsem ho chvilku před tím než jsem to jsem dala. Uvidím ráno co na mě vykoukne. Snad už se nám to povede.

dindonka
7. črc 2015

@frndafrrr
já nechci rýpat, ale není ta druhá čárka na jiném místě? Jako moc dole. Možné je vše, to neříkám. Jen když koukám na svoje testy, tak čárku mám jinde.

dindonka
7. črc 2015

@lucii13
držím palce, snad bude další den silnější. Mě se ukazovala ráno slaboučka, neviditelná čárka a kolem 12 hodiny byla silnější, vždy. A ja testovala už týden před MS, neb jsem měla podezření.

lucii13
8. črc 2015

tak zase nic :( test dneska ráno negativní :(

zuzik22
8. črc 2015

@lucii13 moc ti preji,at se vam brzo zadari!!My se snazili rok a byl to pak pro nas dost velky psychicky tlak... 😒

pavlinka1990
14. črc 2015

děvčátka, nevím jestli už jsem magor 😀 vidíte tam něco?

hedusska
14. črc 2015

@pavlinka1990 no máme docela podobný test a já tam něco vidím 😀 v tom svém. A myslím že i v tom tvém. 😀 ale děj tomu pár dni ještě ,já si budu dělat další pozitri to už bude jistejsi

papalinka
14. črc 2015

@pavlinka1990 nic tam nevidím.

dpetulinka
14. črc 2015

@bizonka1 Ráďo???!!! Tak co? 😀

bizonka1
14. črc 2015

@dpetulinka Péti, nic🙂)) uffff 😀 A co vy?

dpetulinka
14. črc 2015

@bizonka1 to máš kliku 😀 my taky nic, pche 😠

bizonka1
15. črc 2015

@dpetulinka neboj, brzo to přijde🙂 Já mám teď co dělat se dvěma, Luky hrozně zlobí a neposlouchá.... 😀

dpetulinka
15. črc 2015

@bizonka1 táhne se to jak smrky... 😀 chápeš, kde jsme vzali Klárku to nemáme tušení 😀 a teď prostě nás druhoš nechává čekat, už mě to nebaví, dnes zas dorazila červená, baba jedna protivná.

bizonka1
15. črc 2015

@dpetulinka je to otrava, to chápu, ale víš jak to je....vše má svůj význam. Jak dlouho se snažíte?

sarriku
15. črc 2015

Holky, vidíte ducha? Děkuji.

bajunka
15. črc 2015
bizonka1
15. črc 2015

@sarriku na prvním ano

misinnka
15. črc 2015

Taky na prvním

sarriku
15. črc 2015

@bajunka
@bizonka1
@misinnka no ja prave vidim. Snad to bude jen podelanosti mamatestu😉 budu dale informovat

bajunka
15. črc 2015

@sarriku z dálky na tom prvním trosilinku,ale když jsem si to zvětšila tak jsem neviděla nic, každopádně máš moc hezký prstýnek 🙂, mamatesty dělají falešně pozitivní duchy, takže nezbývá než počkat...

Strana