Vidíte ducha?
Ahoj, vidíte tam ducha? Dnes jsem 25 DC, 11 DPO, ovulaci nemám ničím podloženou. Menstruace má přijít v neděli.
Vím, že se nemá testovat před vynecháním ms a že ms ještě může dorazit. A říkala jsem, že nikdy testovat před ms nebudu 😃 Ale dnes ráno jsem měla takový vnitřní pocit, ať test zkusím udělat.

Vidim
ano, tady vidět je
Je tam 🙂 držím pěsti!
Děkuji. Test měl citlivost 10.
Super, můžeš se pomalu radovat 🙂
Na prvním hódně slabý duch, ale na tom posledním krásná slabá čárka 😉
@klokanka31 první je z ranní moči, ten poslední z odpolední v těch 14h, oba dělané dnes 🙂
Tak to jsme na tom stejně. Taky jsem dnes 11dpo a v neděli bych to měla dostat. Nejlepší je mamatest, který dneska ještě musím dokoupit. Tak ti držím palečky ať sílí! 🙂
@vivule taky držím palce ☘️ ten druhý je sluníčko 🤔🙂
Vidim a drzim palce. Jen pro pobaveni, vejram tu na tu prvni a druhou fotku, jestli neco uvidim, zaroluju a skoci mi tam reklama na bryle😀 ty internety vedi vsechno😀
Krásná čárka. Přeji ať sílí dál
@vivule tak jsem test dělala ještě dnes ráno a přijde mi, že čárka je silnější. Pořád tomu nemůžu uvěřit 🙂Dolní test je z dneška.
Autorko, nádhera. Gratuluji. Pociťujete něco zvláštního, jiného? Nebo stejně jako obvykle před MS?
@gracelove před ms nemám žádné příznaky. Teď mám trochu citlivé bradavky a ráno mi bylo tak "divně" od žaludku 🙂
@vivule tak jak si na tom?🙂 testy mi vychází takhle, ten spodní jen z dnešního rána 🙂
Holky to je super! Moc gratuluji🍀🍀🍀 já jsem 10 dpo, mam bolesti v podbříšku jako před ms, o půlnoci neskutecna nevolnost, pocit na zvracení ale nezvracim. Tak doufám ze to vyjde🍀🙏🏻Na testu zatim nic:/
@anonymni123kj123 Díky 🙂 Tak držím palečky ať ti to vyjde. Můžeš mít zatím nízkou hodnotu hcg. Chce to ty desítkové tt.
@vivule já testovala dnes s mama testem:( a pořad nic. Mám pcso (teď nevím jak se to píše 😀🤦♀️) :// tak uvidíme, mám ještě 5 dni do ms, já bych netestovala, kdyby mi nebylo blbě:/
@vivule super, já digitální koupím zítra 🙂já budu volat doktorovi hned ve středu, má hodně pacientek a přes léto bude mít určitě dovolenou, tak ať ten první utz naplánujeme 😃
Souhlasím. Taky to prubnu hned ve středu 🙂
@vivule tak já už mám taky digitální 🙂

možná tam něco je, ale fotka nejde zvětšit, tak to není moc poznat