icon

Vidíte ducha na těhotenském testu?

ratatouli
2. zář 2025

Dobrý den, vidíte "ducha na testu" ? Mamatesty toto dělají běžně? Řeším teď s firmou špatnou šarži testu protože mi všechny vyšli pozitivně a těhotenství mi bohužel nebylo potvrzeno .....tyhle jsem zkoušela už jen jako ze zvědavosti a ty tedy neukázali čárku jako předtím jasnou ale duchy tam vidím. 😃

Vidíte ducha na těhotenském testu?Vidíte ducha na těhotenském testu?
kmh31
2. zář 2025

Určitě vidím, já když měla takového ducha tak během týdne mi čárka pěkně zesílila, asi jsem měla štěstí na to že mi nikdy mama test neudělal falešného ducha 🙈

ratatouli
autor
2. zář 2025
@kmh31

Určitě vidím, já když měla takového ducha tak během týdne mi čárka pěkně zesílila, asi jsem měla štěstí na to že mi nikdy mama test neudělal falešného ducha 🙈

@kmh31 já mám toto co jsem měla 23.8 a 25.8 ale včera u Dr těhotenství vyloučeno. Tak jsem si zkusila ještě jedny a bylo tam toto. Ale byla to tedy jiná šarže než ty 4 předchozí.
@kmh31

hezz17
2. zář 2025
@ratatouli

@kmh31 já mám toto co jsem měla 23.8 a 25.8 ale včera u Dr těhotenství vyloučeno. Tak jsem si zkusila ještě jedny a bylo tam toto. Ale byla to tedy jiná šarže než ty 4 předchozí.
@kmh31

@ratatouli takze hcg z krve je negativni?

klokanka31
2. zář 2025

@ratatouli A byla jsi na krvi kvůli hcg?

ratatouli
autor
2. zář 2025
@hezz17

@ratatouli takze hcg z krve je negativni?

@hezz17 ano byla.
Tyhle testy co jsem přidala jsem do komentářů je dělaný před těmi duchy.

ratatouli
autor
2. zář 2025
@klokanka31

@ratatouli A byla jsi na krvi kvůli hcg?

@klokanka31 ano byla.
Tyto testy co jsem dala do komentářů jsou dělaný před těmi duchy. 23 a 25.8.
Testy v příspěvku dělaný včera po nepotvrzenem těhotenství.

klokanka31
2. zář 2025
@ratatouli

@klokanka31 ano byla.
Tyto testy co jsem dala do komentářů jsou dělaný před těmi duchy. 23 a 25.8.
Testy v příspěvku dělaný včera po nepotvrzenem těhotenství.

@ratatouli To fakt zírám, protože nikdy jsem falešnou čárku neměla, a že testů jsem udělala za život opravdu hromady...Bych řekla jestli nemáš biochemko, ale to bys nějaké hcg musela mít...a nemůžeš mít nějaký jiný zdravotní problém?

ratatouli
autor
2. zář 2025
@klokanka31

@ratatouli To fakt zírám, protože nikdy jsem falešnou čárku neměla, a že testů jsem udělala za život opravdu hromady...Bych řekla jestli nemáš biochemko, ale to bys nějaké hcg musela mít...a nemůžeš mít nějaký jiný zdravotní problém?

@klokanka31 jsem po vysazení HA a ještě nemenstruuju nejspíše hormonální nerovnováha.
Jinak žádný problém zdravotní nemám 😊 max diabetes 1 typu a ten falešné HCG neudělá 😃 testy již řeším s firmou a tuto šarži přezkoumaji. 😊

klokanka31
2. zář 2025
@ratatouli

@klokanka31 jsem po vysazení HA a ještě nemenstruuju nejspíše hormonální nerovnováha.
Jinak žádný problém zdravotní nemám 😊 max diabetes 1 typu a ten falešné HCG neudělá 😃 testy již řeším s firmou a tuto šarži přezkoumaji. 😊

@ratatouli No já byla teď taky po vysazení antikoncepce, hormony rozházený katastrofálně, ale testy všechny negativní...nemůžeš mít nějakou cystu?

ratatouli
autor
2. zář 2025
@klokanka31

@ratatouli No já byla teď taky po vysazení antikoncepce, hormony rozházený katastrofálně, ale testy všechny negativní...nemůžeš mít nějakou cystu?

@klokanka31 nene dělal ultrazvuk vše 🙏 všechno v pořádku.

ratatouli
autor
2. zář 2025
@klokanka31

@klokanka31 po tehlech silných carkach vyšli ty skoro neviditelný takže vůbec netuším a přikládám to ke špatně šarži testu. Jak píšu firma se na to podíva

klokanka31
2. zář 2025
@ratatouli

@klokanka31 po tehlech silných carkach vyšli ty skoro neviditelný takže vůbec netuším a přikládám to ke špatně šarži testu. Jak píšu firma se na to podíva

@ratatouli Tak pak mi dej vědět, jsem zvědavá 😮

ratatouli
autor
2. zář 2025
@klokanka31

@ratatouli Tak pak mi dej vědět, jsem zvědavá 😮

@klokanka31 jo říkali mi že mi pak dají vědět co zjistili.

danca9257
2. zář 2025

Takhle přesně vypadají vadný testy🙈

ratatouli
autor
2. zář 2025
@danca9257

Takhle přesně vypadají vadný testy🙈

@danca9257 noo ani mi nepovidejte.😃 Teď s nimi jednu šarži řeším.
Ani nevíte jak jsem byla zklamaná. Celou dobu jsme si mysleli že jsme už na dovoleny 3. Kór když mám zpoždění cyklu 😃

danca9257
2. zář 2025
@ratatouli

@danca9257 noo ani mi nepovidejte.😃 Teď s nimi jednu šarži řeším.
Ani nevíte jak jsem byla zklamaná. Celou dobu jsme si mysleli že jsme už na dovoleny 3. Kór když mám zpoždění cyklu 😃

@ratatouli takhle když se načte tenhle test, tak je jednoznačně vadnej 🙈🫣Já mamatest ani nekupuji. A když už, tak prikoupim jinou značku a obě značky zkouším ze stejný moči.

ratatouli
autor
3. zář 2025
@danca9257

@ratatouli takhle když se načte tenhle test, tak je jednoznačně vadnej 🙈🫣Já mamatest ani nekupuji. A když už, tak prikoupim jinou značku a obě značky zkouším ze stejný moči.

@danca9257 moje první zkušenosti s TT takže pro příště už taky vím co a jak 😃😃😃 jak jsem psala tuto šarži s nimi řeším už.

lucpop94
3. zář 2025
@danca9257

@danca9257 Takze toto je vadný test ? 😱

ratatouli
autor
3. zář 2025
@lucpop94

@danca9257 Takze toto je vadný test ? 😱

@lucpop94 ano byli vadné všechny 4 co mi vyšli pozitivně.
Těhotenství vyloučeno a tato šarže testů se už řeší u firmy.

veronikas452
22. zář 2025
Uživatel veronikas452 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od veronikas452.
@ratatouli

@lucpop94 ano byli vadné všechny 4 co mi vyšli pozitivně.
Těhotenství vyloučeno a tato šarže testů se už řeší u firmy.

@ratatouli to by mě tedy pěkně vyděsilo mít 4 vadné kusy. pak už bych nevěřila žádným🙈

ratatouli
autor
22. zář 2025
@veronikas452

@ratatouli to by mě tedy pěkně vyděsilo mít 4 vadné kusy. pak už bych nevěřila žádným🙈

@veronikas452 nebojte také už nevěřím 😃 naštěstí menstruace po 62 dnech cyklu dorazila 🙏 jsem po vysazení HA
Takže po 8 týdnech od poslední menstruace která byla řízena ještě antikoncepci.

danca9257
22. zář 2025
@veronikas452

@veronikas452 teď už se nedá skoro vůbec věřit žádnýmu testu.🫢