Vidíte ducha na těhotenském testu?
Dobrý den, vidíte "ducha na testu" ? Mamatesty toto dělají běžně? Řeším teď s firmou špatnou šarži testu protože mi všechny vyšli pozitivně a těhotenství mi bohužel nebylo potvrzeno .....tyhle jsem zkoušela už jen jako ze zvědavosti a ty tedy neukázali čárku jako předtím jasnou ale duchy tam vidím. 😃

Určitě vidím, já když měla takového ducha tak během týdne mi čárka pěkně zesílila, asi jsem měla štěstí na to že mi nikdy mama test neudělal falešného ducha 🙈
@ratatouli A byla jsi na krvi kvůli hcg?
@ratatouli A byla jsi na krvi kvůli hcg?
@klokanka31 ano byla.
Tyto testy co jsem dala do komentářů jsou dělaný před těmi duchy. 23 a 25.8.
Testy v příspěvku dělaný včera po nepotvrzenem těhotenství.
@klokanka31 ano byla.
Tyto testy co jsem dala do komentářů jsou dělaný před těmi duchy. 23 a 25.8.
Testy v příspěvku dělaný včera po nepotvrzenem těhotenství.
@ratatouli To fakt zírám, protože nikdy jsem falešnou čárku neměla, a že testů jsem udělala za život opravdu hromady...Bych řekla jestli nemáš biochemko, ale to bys nějaké hcg musela mít...a nemůžeš mít nějaký jiný zdravotní problém?
@ratatouli To fakt zírám, protože nikdy jsem falešnou čárku neměla, a že testů jsem udělala za život opravdu hromady...Bych řekla jestli nemáš biochemko, ale to bys nějaké hcg musela mít...a nemůžeš mít nějaký jiný zdravotní problém?
@klokanka31 jsem po vysazení HA a ještě nemenstruuju nejspíše hormonální nerovnováha.
Jinak žádný problém zdravotní nemám 😊 max diabetes 1 typu a ten falešné HCG neudělá 😃 testy již řeším s firmou a tuto šarži přezkoumaji. 😊
@klokanka31 jsem po vysazení HA a ještě nemenstruuju nejspíše hormonální nerovnováha.
Jinak žádný problém zdravotní nemám 😊 max diabetes 1 typu a ten falešné HCG neudělá 😃 testy již řeším s firmou a tuto šarži přezkoumaji. 😊
@ratatouli No já byla teď taky po vysazení antikoncepce, hormony rozházený katastrofálně, ale testy všechny negativní...nemůžeš mít nějakou cystu?
@ratatouli No já byla teď taky po vysazení antikoncepce, hormony rozházený katastrofálně, ale testy všechny negativní...nemůžeš mít nějakou cystu?
@klokanka31 nene dělal ultrazvuk vše 🙏 všechno v pořádku.
@klokanka31 po tehlech silných carkach vyšli ty skoro neviditelný takže vůbec netuším a přikládám to ke špatně šarži testu. Jak píšu firma se na to podíva
@klokanka31 po tehlech silných carkach vyšli ty skoro neviditelný takže vůbec netuším a přikládám to ke špatně šarži testu. Jak píšu firma se na to podíva
@ratatouli Tak pak mi dej vědět, jsem zvědavá 😮
@ratatouli Tak pak mi dej vědět, jsem zvědavá 😮
@klokanka31 jo říkali mi že mi pak dají vědět co zjistili.
Takhle přesně vypadají vadný testy🙈
@danca9257 noo ani mi nepovidejte.😃 Teď s nimi jednu šarži řeším.
Ani nevíte jak jsem byla zklamaná. Celou dobu jsme si mysleli že jsme už na dovoleny 3. Kór když mám zpoždění cyklu 😃
@ratatouli takhle když se načte tenhle test, tak je jednoznačně vadnej 🙈🫣Já mamatest ani nekupuji. A když už, tak prikoupim jinou značku a obě značky zkouším ze stejný moči.
@ratatouli takhle když se načte tenhle test, tak je jednoznačně vadnej 🙈🫣Já mamatest ani nekupuji. A když už, tak prikoupim jinou značku a obě značky zkouším ze stejný moči.
@danca9257 moje první zkušenosti s TT takže pro příště už taky vím co a jak 😃😃😃 jak jsem psala tuto šarži s nimi řeším už.
@lucpop94 ano byli vadné všechny 4 co mi vyšli pozitivně.
Těhotenství vyloučeno a tato šarže testů se už řeší u firmy.
@ratatouli to by mě tedy pěkně vyděsilo mít 4 vadné kusy. pak už bych nevěřila žádným🙈
@ratatouli to by mě tedy pěkně vyděsilo mít 4 vadné kusy. pak už bych nevěřila žádným🙈
@veronikas452 nebojte také už nevěřím 😃 naštěstí menstruace po 62 dnech cyklu dorazila 🙏 jsem po vysazení HA
Takže po 8 týdnech od poslední menstruace která byla řízena ještě antikoncepci.
@veronikas452 teď už se nedá skoro vůbec věřit žádnýmu testu.🫢

Určitě vidím, já když měla takového ducha tak během týdne mi čárka pěkně zesílila, asi jsem měla štěstí na to že mi nikdy mama test neudělal falešného ducha 🙈