Vidíte ducha nebo druhou čárku na testu?
Ahoj holky 🙂.
Vidíte náznak druhé čárky ?
Děkuji !

@adepickova ahoj, tak co? Ještě se držíte?
@fialka444 @adepickova Holky, já jdu teprve ve fázi snažilka ale čtu tady vaše komentáře...A jsem už celá nesvá z vás 😅🤣A čekám co bude😅. Vzpomínám když mě tehdy strašil doktor o předčasném porodu atd...A nakonec jsem přenášela 🙈😅 Ty konce jsou opravdu náročné..Moc oboum přeji ať to dobře dopadne 🍀🍀🙏❤️
@fialka444 ahoj,ano furt 2v1 🤣včera jsem byla na kontrole u svého doktora tak akorát říkal že jsem na jeden prst otevřená 🤷♀️zítra mám termín a zatím nic 🤣ve čtvrtek jedu do porodnice na kontrolu tak snad se dozvím něco víc nebo porodim🙈🙈😁😁a co ty jak se cítíš?
@worena ahojky ,ja od začátku těhotenství něco měla a furt mě straší předčasným porodem ale místo toho budu určitě přenášet 🙈🙈🤣🤣 děkuji moc ❤️❤️❤️i tobě přeji hodně štěstí 🍀🍀
@adepickova já jdu ve čtvrtek na kontrolu tak uvidíme, jako do termínu mám ještě čas ale cítím se teda hrozně 😀
@fialka444 no my zachvilku vyjíždíme do porodnice 🤣od rána sice nepravidelne kontrakce a spineni ,tak projistotu ať se podívají 🙈😁
@adepickova tak dej vědět jak si dopadla 😀 držím palce ať to dobre dopadne 🍀 už bys to určitě měla rada za sebou
@adepickova Hurá je to tu 🙏🙏❤️❤️🍀 ať vše dobře dopadne a je to rychlé 😅 drž se ✊✊✊🍀🍀🍀❤️
@adepickova tak to obrovská gratulaci 😊🍀
@fialka444 moc děkuji ❤️❤️❤️
@adepickova hlavně až jste ona dva v pořádku, a ať děla malý jenom samou radost 🍀menší zavist ze už to mas za sebou 😀
@adepickova já jsem byla dneska na kontrole a jsem na 1,5 Cm otevřená, a malý je už strašně nízko prý
@fialka444 moc děkuji 😁🍀🍀neboj se určitě tě to brzo ceka ,a nález máš taky hezky co ti na to dr řekl? ☺️
@adepickova vím ze jo, ale ty konce jsou už náročné no 😀 nic, ze mám přijít za 2 týdny na kontrolu, ale ve čtvrtek jdu na registraci do porodnice
@fialka444 tak držím pěsti ať to máš co nejdříve taky už za sebou 🙈❤️❤️
@adepickova jaké měl malý vůbec míry? ☺️
@fialka444 3540g a 50cm☺️☺️😁
@adepickova Jeee,to je krásná zpráva 😍Moc gratuluji k chlapečkovi ❤️. Hodně štěstí, zdraví ať vám dělá jen a jen radost 😍😍❤️... Takové štěstí 🍀❤️ Bůh žehnej 🙏😍❤️🍀
@adepickova pěkně 😃 první syn mel 3620g a 49cm tam uvidíme co bude teď za kus chlapa 😀
@fialka444 no u mě je tohle váhove největší dcera a starší syn měli méně 😁😁😁to ještě paní doktorka před porodem dělala odhad a mělo to být cca 3100g 😁
@worena moc dekujj❤️🍀🍀🍀🍀
@adepickova já včera na kontrole měla odhad 3000g 😀 hlavní je ze je zdravý ☺️
@fialka444 Teda budeš mít pěkného Macka možná 😁😁přesně to je nejdůležitější 🍀❤️
@adepickova termín mám za 19 dni tak snad už zas tak moc neporoste😃
@fialka444 buď v klidu, ve 38tt mel muj drobeček odhad 3700g. Ve 40tt už přes 4 kg. Narodil se 4kg a 55cm. 3kg jsou naprostá pohodička. Přeji pohodový zbytek těhotenství.
@leniczka23 to věřím, pak když jsou vetsi miminka tak to musí být pěkně náročné 🙏
@fialka444 ještě zasílám fotecku 💙
@adepickova ten je nádherný 💙

@fialka444 to já už mám vše 🤣🤣snad 🤣🤣akorát toho malého furt v břiše 🤣🤣🤣to ti nezávidím budeš mít ještě větší tepla možná 🙈🙈🙈