Vidíte ducha nebo druhou čárku na testu?
Ahoj holky 🙂.
Vidíte náznak druhé čárky ?
Děkuji !

@verais cca 10 dní před ms jsem se testovala vím to určitě ovulace byla cca 14.10.,méně určitě ne to jsem pak akorát kvůli sileni, ale ještě jsem právě to řešila s dr že opravdu takhle brzo me to ukázalo sebe duchy
@fialka444 digitální vám dřív neukáže, ja si ho dělala v den vynechane ms a ukázalo mi to 1-2,zkusila jsem i pár dní dříve když jsem měla malinko už silnější čarku na sluníčku a neukázal mi nic
@fialka444 zkoušela bych ted spíš jen to sluníčko, jestli sílí na něm,kdy máte mít ms?
@fialka444 ja zprve dělala jen sluníčkem ten jediný mi ukazoval ducha nebo čárku, ostatní až 1 den před ms,a nyní jsem v 6 tt
@adepickova tak zkusím, a dělala jste vždy je on ráno?
@fialka444 občas ale dělala jsem i normálně z odpolední moči
@fialka444 tak kdyztak dej vědět 😊😁
@adepickova tak to je ten test sluníčko odpoledne dělaný
@fialka444 na te prvni fotce se take neco rysuje, ne? Nebo se mi to zda ?
Holky, ja bych testovala az bych brecela 😀😀😀
MS u me zatim nikde, jen bily vytok.
Doufam, ze stiham koupit test, jedu teprve z konference 🤦♀️ jinak pak az ve ctvrtek, zitra jsem s muzem doma, zatim pred nim nechci testovat, aby nebyl pak zklamany, ze to neklaplo.
@fialka444 vypadá to že se tam něco rýsuje, zkus třeba až pozítří, pak najdu fotky a pošlu moje zacatkove testy 🤣
@pepinka22 tak dej pak vědět 😁❤
@adepickova ty jo, ty tvoje testy mi davaji nadeji 🤞 ale mela jsem dnes dlouhou cestu, tak jsem procita diskuze a sluníčko pry velmi rado dela falesnaky, tak se bojim dalsi test udelat...
Zas na druhou stranu pry by nebyl ruzovy a je krasne videt i v negativu 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@adepickova potom kdyz silil jsi delala taky slunicko? Nemas vyfocene i ty ?
@pepinka22 taky jsem se právě bála protože jsem četla blbe recenze o něm,hlavně sluníčko jsem měla ducha i slabého a jiný test jiná značka vůbec nic,a teď jsem 6tt 🙏myslím si že víc testu od sluníčka by neudělalo tolik falešných duchu
@adepickova
@pepinka22 ano mám někde hned pošlu postupně nejak
@pepinka22 a pošlu ještě od pepina v dobu kdy sluníčko už byl krásný duch
@pepinka22 a tady poslední sluníčko a to je v den vynechane ms možná den před
@adepickova krásné sílil 🍀 gratuluju. Už si byla u Dr?

@verais dekuji 🙏