icon

Vidíte ducha nebo ne? Podělte se o váš názor!

zanetka174
1. pro 2021

Tak co holky, vidíte něco? 🙂 Já totiž ducha vidím, ale chci i váš názor 🙂

Vidíte ducha nebo ne? Podělte se o váš názor!Vidíte ducha nebo ne? Podělte se o váš názor!Vidíte ducha nebo ne? Podělte se o váš názor!
pampeliska1313
1. pro 2021

Já osobně nic nevidim, možná na tý poslední úplně mini náznak čárky, ruku do ohně bych za to nedala, ale to může být i ryska. Uvidíte za pár dní.🙂

leniczka23
1. pro 2021

Já většinou vidím fakt všude, ale tady teda nevidím nic.. což nevylučuje, že na živo bych to viděla.😁 Tak jako tak, držím palce.

malinkata
1. pro 2021

Je mi líto, ale také nic nevidím.
Ono to nafotit v počátku je docela těžké, ale pokud ho vidíte, tak za 2 dny další a už to bude jasné.
Vím, že to čekání je nesnesitelné, ale bude tam.

misha31
1. pro 2021

Takhle v zacatku to nejde ani zachytit na foto. Zkus za 2 dny a dej vedet ;) taky budu od zitrka testovat

makkyv
1. pro 2021

@zanetka174 Též nevidím ani náznak.. 😏

sorboni30
1. pro 2021

@zanetka174 nic tam neni... osobně kdyz jsem nedostala ms, cekala jsem 14 dni a pak si udelala test. Ten ihned vysel pozitivni.. takže bych to nehrotila a za tyden udelala dalsi test. Pokud to tam ma byt bude,pokud ne...nebude..

95newmommy2020
1. pro 2021

Kolikaty jsi DC? Já jsem lovila duchy dost. Na ovu i tehu testech. A vidím tam rysku. No Pepino a Intimed mi ty rysky dělaly bezne. Jenže z toho nic nebylo. Standardně bys měla vidět zřetelně pěknou čárku 2-3 týdny od oplodnění. Proto se doporučuje testovat nejdřív týden po vynechání MS. Ale vydržet to, ze 😂

nihanin
2. pro 2021

@zanetka174 ať koukám jak koukám vůbec nic nevidim jen sněhobílo

bubu1999
2. pro 2021

Dobrý deň, dnes mám 42 deň cyklu, MS nikde. Zvyknem mat MS 31-33 den cyklu. Približne na 32 den som mala bolesti prsnikov asi 2 dni tak viac, potom preslo a nič. Menstruacia nikde. Včera som si robila test a negatívny. Dnes som sa objednala k lekarke, som objednaná 10.12.2021. Môžem byť tehotná???? Cítim len trochu prsia, inak nič. Bola som nachladená, ale už asi týždeň som v poriadku a nikdy mi ani nádcha ani nič podobne neoddialilo MS o cca 10-12 dni.

misha31
3. pro 2021

@bubu1999 a vis, kdy mas ovulaci?

bubu1999
4. pro 2021

@misha31 ano od 5.11 som mala. Robila som si aj ovu testy :/

tasimia
4. pro 2021

@zanetka174 bohužel nic.. :(

prcccek
11. pro 2021

@zanetka174 tak co, sílilo nebo ne?