Vidíte ducha před menstruací, nebo ne? Zjistěte příčinu mdloby.
Ahojte holky, prosím jen o názor, jestli tam je malý duch, nebo není? Já ho chvilkama vidím a chvilkama ne, tak nevím jestli jsem blázen 😀. Dneska jsem měla dostat ms a nerorazila. Od rána je mi šíleně na omdlení. Děkuji za názory. 🙂

@danca9257 a zakladatelka? Určitě nehledá ducha proto, že nechce být těhotná...já se tím jen snažím říct že čím víc lpíme na výsledku a neužíváme si ten proces k němu, tak tím to jde hůř.
@hasara33 Tad přece nejde o sebekontrolu, jak jsem psala chci tím říct že proces otěhotnění je o dost hezčí když si ho prostě užíváme. Já se snažím dva roky ale asi jiným způsobem jsem dokonce smířená ona tím že to třeba už opravdu nepůjde....tlak vytváří protitlak, je to zákon akce a reakce. Čím víc to chceme tím víc si to blokuje mě
@hanulebrabec já tomu rozumím, ale chtěla jsem tě jen poprosit o trochu tolerance vůči těm, které tu snahu o dítě prostě prožívají jinak než třeba ty 🙂
@hanulebrabec já jsem úplně v pohodě a užívám si to. Jen jsem to ráno nedostala ms jak bylo ve zvyku, tak jsem zkusila a prostě se tady jen ze zvědavosti zeptala toť vše 🙂
@mavik5 no tak vidíš gratuluji
@hanulebrabec děkuji 🙂 a přeji ať se brzy také zadaří 🤍
ano je tam gratulace🍀
@klarikjack děkuji 🙂🤍

@danca9257 promiň nemyslela jsem konkrétně tebe 😉