Vidíte duchy, nebo je to jen vaše představa?
Ahojky holky, vidíte taky něco?? Nebo zase jenom já?🙄

@lencaa11 nějaké doporučení, který je nejlepší? Třeba od Dr. max?
doporučuji livsane z benu, klasický proužek
Na tom spodním asi něco vidím, ale nebrala bych to v potaz na tvém místě, určitě zkus ještě jinou značku pro porovnání 😉 kolik ti zbývá do ms?
Dr max ,z Benu
@hasara33 MS mi přišla 13.11. ale máme teď problémy v rodině, takže jsem v jednom kuse ve stresu a furt brečím… MS byla pouze dva dny ( maličko krvácení + spis hnědý výtok ) buďto to je stresem, ale jelikož se o miminko pokoušíme, tak beru v potaz i tohle.. zkusím koupit lepší test a třeba ve čtvrtek zkusím udělat znovu. ☺️
kdyby to bylo těhotenství, kdy proběhla slabá ms - také jsem tak měla, tak by bohužel test byl mnohem silnější.
Nic
@vnoucek2 tohle za mě vypadá dost jasně 😍🍀
Negat, ms byla, neřešila bych
Bohužel nevidím vůbec nic. Ale já na svých testech také pořád něco vidím i když jsou negativní.
Negat
Ahoj holky omlouvám se vím,že je to buď a nebo ale co myslíte mívám pozdě ovulaci v den vynechání menstruace jsem neměla na testu nic jen jednu čárku 2 dny po vynechání jsem tam měla ducha,dnes mam 5 den po vynechání a test ráno dělaný ten spodní a vrchní je dělaný dnes odpoledne přijde mě že sílí co myslíte? Moc děkuju za názory
@lencaa11 tak si představte že jsem si dělala test za tři dny a tam byla jen jedna čárka,jsem z toho zmatená, protože se mi motá hlava a menstruace mešká 7 dní nikdy jsem to neměla v době menstruace jsem akorát lehce 3 dny spinila ale malinko,ale teď od tý doby nic,hodně mě bolí prsa což v den před menstruaci vůbec až teď ...stalo se to některé z vás že měl negativní test a byla těhotná ??? Zajdu si k lékaři já jen jestli nejsem nějaká rarita
@maminkanella krásný, jasný duch 👍
@hasara33 ale teď večer, když se na ten test dívám, tak to jde opravdu slabě vidět 🫢 až skoro vůbec 🫢
@maminkanella něco málo tam je testovat ráno -dopoledne třeba čárka bude víc vidět ☘️☘️👻

Nic a vyzkoušet jiný typ testu