Vidíte duchy nebo máte jen přeludy?
Vidíte tam něco? Nebo mi úplně hrabe?

Nic
Zatím nic není vidět, ale věřím že naživo vidíte. Já taky čárku viděla, i když se vsadím, že by ji nikdo jiný neviděl. Navíc ti neviditelní duchové jdou hodně špatně vyfotit. Zkuste za dva dny, třeba už půjde vidět líp 🙂
@kackabis Dekuji, jde vidět lépe, jen se tak klepu, ze to vyfotit proste nejde
Pokud by jste byla tehotna budou tam 2 carky jak je psane v navodu,nehledejte nekde neco kde zrejme nic neni...Muze to byt jen ryska
Hrabe. Nic tam neni.
Já ho teda vidím
@novamamina já taky a kamosky též. Tak nevím. Je ještě hodne brzo
Nevidím.
To je ryska, druhá čárka by byla jinde. Negativní test na 100%
Nic nevidím
Jestli jsi debil nevím 😀Ale dušíka vidím 😉
To co ,,vidíte,, je bohužel jen ryska.Pozitivní test vypadá krapet jinak
Nic tam není
tyto testy mi dělaly viditelné rysky, takže já je nedoporučuji. Každopádně pokud tam něco vidíš tak udělej test o 2 dny
Ryska, negat
Druhou cárku nevidím,možná blbá fotka,ale spíš je test negativní. Tak záleží kdy je testováno,taky jsem kdysi byla nedočkava testovala ještě před spozdenim menstruace a ducha jsem měla pěkně vidět.
Ja sem asi taky debil, porad ctu o nejake rysce,ale ja tu carku po priblizeni vidim jasne, pritom moje dve takzvane rysky maji uz 7 a 5 let.
Vidím negativní test.
Bohužel nevidím nic
Nechápu že se na tohle nevyprdnete 😄 Sama vím co to je čekat na pozitivní test jak na smilování,ale tohle mě ani nikdy nenapadlo... lovení duchů v negativu, rozebírání digi testů apod. k čemu to je ,chcete se zbytečně trápit a stresovat nebo tady zasírat diskuzi? Prostě druhá čárka tam teď není
@odula jsem 20 den. Ovu nevím kdy byla, ale bolí me prsa a to me bolely jen jednou a to sem byla těhotná. Ale tady nejde o to ze bych byla úplný magor, ale řekli mi ze nemůžu otěhotnět bez určitých léku a pouze umele. Musím hned volat doktorce kdyby se něco dělo ať mi nasadí injekce.
Aha, jasny. Tak zavolej a nech si odebrat krev? Hodně štěstí 🙂
@dianemash ja mam na tyhle diskuse svůj názor ( proto z 99,9% neprispivam, proroze nemám co říct) Ten pekny screenshot co jsi tu postla ale neni o mym nazoru na tyto diskuse, dela si legraci z jejich mnozstvi jak se sesly na domovsky strance,
a z jejich nazvu. Vsimla sis?
Kazdopadne ještě vyhranenejsi nazor mam na vulgarni příspěvky a nevyzadany rady. To je ještě o příčku výš nez duchařina. Takze kdyz někdo řeší duchy, tak to prechazim, protoze do háje co ja vim cim prochazi kdyz to tak řeší. Kdyz si ale nekdo v těchhle diskusich honi ego na ukor autora, tak me to občas přiměje přispět i tam, kde bych obvykle mlčela. Asi tak.

Bohužel nic nevidím :/