Vidíte na těhotenském testu druhou čárku?
Ahoj. Nebudu se ptat zda jsem tehotna a vypisovat sem vsechny veci. U pani doktorky jsem byla zatim neni nic videt. Jde mi o to zda vidite druhou carku. Ja ji tam vidim a jsem presvedcena o tom ze tam je ale proste jde videt spatne. Pritel mi tvrdi ze tam nic nevidi. Vidite ji tam?

@lencaa11 testuju stale a furt. 😔 je to slozite a ja jsem tak hrozne netrpeliva 😔
@kristyna63737 chápu ale tím to testováním se čárka nepřijde záleží kdy máte Ms termín nebo máte zpoždění ?
@kristyna63737 nic tam vidět není 🤷 jinak malá nevyžádaná rada... Zkus na svoji netrpělivosti pracovat, jinak se v těhu zblazníš, jak furt budeš na něco netrpělivě čekat 🤣🤣
@lencaa11 zpozdeni mam 13 dni.
@kristyna63737 tak to by už byla čárka hodně vydet kdyby byla jste těhotná uvidíte časem ☘️☘️
@lencaa11 pani doktorka mi prave rekla ze si mysli ze jsem otehotnela pozdeji a ja tyden pred ocekavanou menstruaci mela par krvavych kapicek a nic. Doktorka rika ze si mysli ze je to 3-4 tyden tehotenstvi obednala me za 14 dni na ultrazvuk a doporucila mi kyselinu listovou
@kristyna63737 tak udělat test za 2-4 dny a to už by test měl ukázat // a pěkně vydet chce to čas no a nebo si zajít na krev jako samoplatce to už by vám ukázalo zda jste těhotná
@lencaa11 vydrzim 😊 dekuju
@kristyna63737 nwgat test, na těhotenství to fakt nevypadá
@kristyna63737 ... tenhle test je negativní... Jestli máš 13 dní zpoždění, už by test vypadal zcela jinak. Možná si otěhotněla později, to se stát může, ale osobně bych stím nepočítala 🌹
@kristyna63737 já tam něco vidím! Přeji hodně šteští! Nemáte někdo zkušenosti s clear blue? Teď mám nejspíš👻

@kristyna63737 nic co by šlo na 100% říct že jste těhotná testovat dál ☘️☘️