Vidíte na těhotenském testu něco pozitivního?
Zdravim ve spolek, mam 4 dny zpozdeni. Zadna MS ani naznak. Dle teploty a testu jsem si cca spocitala ovu, takze by teoreticky k oplodneni dojit melo. Testy si delam uz pred MS vychazeli pozitivni, nyni si je delam bohuzel vzdy odpo, rano vubec nestiham nebo zapominam.. ale oni pak vyblednou, ducha ukazou ihned ale po vyschnuty vypadaji viz foto.
Co myslite. Vidite neco? 😆

Je tam duch
Já nechápu, jaký to má význam, dělat 7 těhotenských testů? Vždycky se říkalo, udělat si test, (čili 1 test) v termínu očekávané ms nebo po vynechání ms. Test v tomto termínu by měl být jasně pozitivní nebo negativní, už by se to ukázalo. |
Ale tady na těch fotkách není žádná výrazně pozitivní čárka, natož dálnice... ale hledáme slabého ducha...no nevím no, jako na té první fotce je to sněhobílé-negativní.
Záleží jakou máš MS a jaký cyklus? Máš pravidelný nebo nepravidelný? Ms se může zpozdit +/- 5 dní. Taky jsem měla kdysi jeden cyklus 23 a jeden 30, tj rozdíl celého týdne...
@rosalindamelinda protoze jsem nedockava 😃 ale diky za odpoved
@lti diky
Jestli jsi před ms měla testy pozitivní a teď 4 dny zpoždění máš takovéhle, to bohužel na prosperující těhotenství moc nevypadá.
Na těch dnešních nevidim nic, pozitivneji vypadají ty z 16. Za me to je spis biochemicke…
@lti to je krasa
@kkacca uvidime, dekuji za odpoved
@jaja01k oni byly mnohem viditelnejsi ale zvlastne za 3 hodiny zesvetlali no uvidime.. diky za odpoved
Je to 50/50
Hlavně je dělej z co nejkoncentrovanější moči ( minimálně 4 hodiny a málo naředěná.
@reeeza no to bude asi i ten problem vsechny jsou delny v 6 odpo a ja piju jak diva mam furt zizen 😁 takze pres 2 litry denne
Některé testy mají velmi velmi slabého ducha, ale blbý je, že vůbec nesílí. V den MS by na testu měla být dálnice (pokud zrovna nemáš ovulaci nějak extrémně posunutou). Buď je to negativní, nebo biochemické, na prosperující těhotenství to bohužel nevypadá.
Tyhle “čárky” tyhle testy teď úplně běžně dělají, neřešila bych. Je to negativní 😏
Udělej jinou značku a mimochodem, u zpoždění by už byly // zřetelné.
Zatím nic pozitivního - negativní
Za me bych to videla jako biochemicke tehu testy nesili....
To nebude tehotenstvo..
Máma testy takové čárky dělají…
Vidím nejsilnějšího dušíka ze spoda třetí, jinak mě tyhle testy taky dělaly tohle a výsledků za pár dnu přišla ms 😐